Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZhyperMu najlepszy serwer Mu Online od 10 lat!

kghyui

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prezentacja: Serwer ZhyperMu powstał około 2005 roku. Widzieliśmy wiele serwerów powstających i upadających, jak i wielu graczy marnujących czas i pieniądze na serwerach które znikały po krótkim czasie. My jednak gwarantujemy wam wszystkim długoterminowy serwer, który nie upadł od 10 lat i nie upadnie jeszcze przez bardzo długo! Od czasu wyjścia zmieniło się bardzo wiele, oraz wiele rzeczy zostało ulepszonych dla jak najlepszego komfortu gry! Nie marnuj swojego czasu grając na serwerach które po 6 miesiącach są zamykane a Administrator ucieka z łądną sumką na koncie z dotacji! Wybierz ZhyperMu, gdzie masz pewność że poświęcając tu swój czas, nie stracisz tego na co pracowałeś tak ciężko!

Informacje:
Strona: http://www.zhypermu.com

Forum: http://www.muonline.biz/zhyper

Kontakt: [email protected]

Informacje Gry:

Exp: 5000x

Drop: 50%

Zen Rate: x0.100

Jewele w sklepie: Blessy po 150m zen

Max level: 400

Max Reset: Bez ograniczeń

Staty zostają po resecie

Szansa sukcesu jeweli: Podstawowa

Szansa sukcesu Chaos Machine: Podstawowa

7 sub-serwerów aby pomieścić wszystkich graczy :)

(A jest ich naprawde ogromna ilość)

Eventy:

Blood Castle

Devil Square

Inwazja White Wizard

Kanturu Event

Imperial Guardian

Chaos Castle

Kalima

Raklion Selupan Boss Fight

Gens System i walki w Vulcanus

Cotygodniowy Castle Siege

SPECJALNE OPCJE!:

Zabezpieczenie konta przed nieautoryzowanym przenoszeniem itemów (10-cio literowe hasło)

Auto zabezpieczanie konta-Zabezpiecza konto za każdym wylogowaniem

System 4-cyfrowego kodu przy logowaniu

Bardzo zbalansowany system Dropu dla dobrej ekonomii serwera

Dungeon Race Event ( Automatyczny event z nagrodami w postaci Cash Point)

BringMe Event ( Automatyczny event z nagrodami w postaci Cash Point)

Hunt and Kill Mobs event ( Automatyczny event z nagrodami w postaci Cash Point)

PVP Last Man Standing ( Automatyczny event z nagrodami w postaci Cash Point)

Gracze mogą sprzedawać przedmioty w Personal Store za Cash Pointy w Loren market.

Własny dom gildi- Lordowie zamków mają dostęp do specjalnego pomieszczenia z Devias Store

Zbalansowany system PVP

Brak niestandardowych przedmiotów oraz przedmiotów zbyt silnych (max 4 sockety)

Kompletnie działające i zbalansowane skille do Sezonu 8 Epizod 3

Automatyczne przywracanie itemów podczas rozłączenia w Chaos Goblin Machine

Ważne komendy:

/addstr -Dodawanie punktów w siłę

/addene - Dodawanie punktów w energie

/addvit - Dodawanie punktów w witalność

/addcom - Dodawanie punktów w dowództwo

/addagi - Dodawanie punktów w zręczność

/reset - reset postaci w grze

/clearpk - Usuwanie PK

/clearskills - Usuwanie skilli

/clearmlskills - Usuwanie master Tree

/lock - zabezpieczenie konta

/unlock - Odbezpieczenie konta

/autolock on - Zabezpieczenie konta z każdym wylogowaniem

/checkchar - Sprawdzanie czy użytkownik jest graczem czy GM'em

/quest - Automatyczne wykonanie questa 2nd i 3rd

/offtrade - Personalny sklep otwarty nawet gdy jesteś off-line!!

A teraz najlepsza sprawa. Na tym serwerze nie ma pay2win

Ponieważ wszytsko można kupić za soule oraz wydropić

specjalne Vouchery na Cash Pointy oraz Dni konta VIP

Dostępne Vouchery:

1.Voucher na 2 punkty VIP

*Dropi w Acheron, Blood Castle i Devil Square. Szansa dropu: 1/300 | Vip: 3/300

*Można zamieniać VIP Pointy na Cash Pointy które są walutą w sklepie MuOnline (Klawisz X)

MRxjdL2.png

2. Voucher na 2 dni konta VIP

*Dropi w Acheron, Blood Castle i Devil Square. Szansa dropu: 1/300 | Vip: 3/300

pWsg5YZ.png

3. Voucher na 1 Cash Point

Rozdawany w eventach przez zespół serwera oraz jako nagroda za zabicie Admina (Nocturnal) w grze

Standardowa nagroda na serwerach VIP za Blood Castle oraz Chaos Castle Event

ftNsn94.png

4. Voucher na 5 Cash Pointów

Rozdawany przez "Senior Staff" tylko na specjalne okazje bądź eventy lub nagroda za

Zabicie Admina (Nocturnal) w grze

Oraz moim zdaniem najlepsza opcja na serwerze!

Castle Lordowie mogą mixować jewele w Senior Mix

Otrzymując za nie WSZYSTKIE dostępne vouchery

Wymaga to 30 Jewel of Guardian i wygląda to tak:

Szanse że wyjdzie 2 dni konta VIP : 50%

Szansa że wyjdzie 1 Cash Point : 50%

Szansa że wyjdzie 5 Cash Point 20%

Jeweli nie można spalić, zawsze coś nam wyjdzie. Szansa określa co dokładnie nam wypadnie z pralki. :)

Ekskluzywne opcje: Log historii handlu

h1NyTFQ.png

4 cyfrowy kod blokady konta

0BBKpcF.png

Dołącz do nas teraz!!

wyMB1sy.jpg

Daj ZhyperMu szansę a gwarantuję Ci że się zakochasz! Gwarancja najlepszej jakości od 10 lat!

Serdecznie zapraszam!!!

Opublikowano

zhyper miał szanse i ją stracił gdy konta polaków były notorycznie kasowane, banowane, okradane i zwyczajnie karcone, filipińczycy na zhyper zwyczajnie robią wszystko by polacy tam nie grali :)

balans RF i Summki jest zwalony od kilku lat i nic nie robią w tej sprawie, zhyper sprzed 2 lat był piękniejszy niż obecny śmietnik.

tumblr_n0qts1P3HE1snblj3o1_400.gif

Opublikowano

Dziś zostałem tam TGM i Nocturnal (Admin) Prosił mnie abym werbował jak najwięcej Polaków ponieważ są to dobrzy i solidni gracze. Więc nie rozumiem dlaczego uważasz że konta Polaków były kasowane, mam tam konto od 2008 roku i naawet jeden item mi nie zniknął. :) Pozdrawiam.

Opublikowano

Dziś zostałem tam TGM i Nocturnal (Admin) Prosił mnie abym werbował jak najwięcej Polaków ponieważ są to dobrzy i solidni gracze. Więc nie rozumiem dlaczego uważasz że konta Polaków były kasowane, mam tam konto od 2008 roku i naawet jeden item mi nie zniknął. :) Pozdrawiam.

Prawda jest taka że były kasowane, okradane, kasowano nam przedmioty i wiele wiele innych chachmentów, może kiedyś zwyczajnie tego nie zauważyłeś ale elitarne Polskie gildie takie jak np Venganza, B3 czy BezGumki zwyczajnie miały bez przery kij między nogi wkładany, mi z konta znikł cały SM, hades set +15 dd dsr 81430, fo wingi 3rd, guardian shield dd dsr 81430 i imp staff chyba 145060/ z bk natomiast znikł mi sword braker edr inc 145060, crimson shield 889 dd ref, mini wingi +15, jakieś 20 blacków/ nawet nie chce mi się wspominać o DL w f.o royalu który pospolicie został jednego dnia oczyszczony z itemów a drugiego usunięty. (nikt nie miał passów do konta a jak wyżej napisano w publikacji, zabezpieczenia konta były nie do złamania przez byle stefka)

Polacy byli tam gnębieni z wyjątkiem jednostek które nie grały z innymi polakami...

teraz może jest jakaś zmiana bo zwyczajnie nie mają ruchu na servie? to My nakręcaliśmy tamtejsze pvp, ostatnio jak wszedłęm na konto to prawie w ogóle ludzi nie widziałem na mapach pvp, nie było się z kim pobić. przykre ale prawdziwe

Opublikowano

Siemka :P mam pytanie czy to nie jest typowo donate serwer ?? skąd brać itemy FO i wgl :) Bo chyba tam wbije ;P

FO za donate lub od innych graczy (zazwyczaj za gold/black pety) o ile jest włączone trade'owanie fo itemkami, ale tego nie wiem, dawno tam nie grałem.

Opublikowano

Również grałem na tym servie, ale szybciej skończyłem niż zacząłem...
Pay2Win nic więcej ^^
Z resztą tak jak @Cinu.   już powiedział.
Jeżeli się nic nie zmieniło tzn. FO itemy są "trejdowalne" to niema sensu tam grać.

Opublikowano

fo itemy to jeszcze małe piwo bo polacy w zrobionych setach socketowych z 2 opcjami kładli ludzi w fo, server się pogrążył jak zrobili motywy że acc itemy można było kupić czyli np FO Hegaton Acc set + kupowali możliwość wbijania lub już wbite yellow czyli 5x ddi ....

Opublikowano

Jak już wspomniałem, Jestem GM'em na serwerze Zhypermu (Jedynym Polskim) I mogę wam wszytskim zagwarantować że nikt nie będzie nikogo szkalować za to że jest Polakiem, Admin Nocturnal serdzecznie zaprasza wszytskich Polaków, a to że ten serwer jest Pay2Win to kpina największa jaką kiedykolwiek słyszałem. Owszem ceny są bardzo wygórowane patrząc na przedmioty FO albo chociażby Black Pet(1000-1300 Souli) Aczkolwiek WSZYSTKO powtarzam WSZYSTKO można kupić za Soule które dropią bardzo często z każdego moba(nawet z Budge Dragona) Ja zanim zostałem GM'em w ciągu dnia potrafiłem wydropić około 300-400 Souli Co pozwala na kupienie jednego dobrego itemku FO z ładnymi socketami. Wszytsko jest do osiągnięcia tylko wystarczy poświęcić trochę czasu. Jako GM Gwarantuję wam że wybór NAJLEPSZEGO I NAJDŁUŻEJ DZIAŁAJĄCEGO PRYWATNEGO SERWERA MU ONLINE NA ŚWIECIE będzie dobrym wyborem. Nie pożałujesz napewno ;) A ja jako GM Służę w każdej chwili pomocą. Założę także Polską Gildię do której przyjmę każdego Polaka nawet z 1 lvlem postaci. Oraz służę pomocą w każdej dziedzinie. Moja nazwa w grze to:

x3reunion

Do zobaczenia w grze! :)

Opublikowano

Jak już wspomniałem, Jestem GM'em na serwerze Zhypermu (Jedynym Polskim) I mogę wam wszytskim zagwarantować że nikt nie będzie nikogo szkalować za to że jest Polakiem, Admin Nocturnal serdzecznie zaprasza wszytskich Polaków, a to że ten serwer jest Pay2Win to kpina największa jaką kiedykolwiek słyszałem. Owszem ceny są bardzo wygórowane patrząc na przedmioty FO albo chociażby Black Pet(1000-1300 Souli) Aczkolwiek WSZYSTKO powtarzam WSZYSTKO można kupić za Soule które dropią bardzo często z każdego moba(nawet z Budge Dragona) Ja zanim zostałem GM'em w ciągu dnia potrafiłem wydropić około 300-400 Souli Co pozwala na kupienie jednego dobrego itemku FO z ładnymi socketami. Wszytsko jest do osiągnięcia tylko wystarczy poświęcić trochę czasu. Jako GM Gwarantuję wam że wybór NAJLEPSZEGO I NAJDŁUŻEJ DZIAŁAJĄCEGO PRYWATNEGO SERWERA MU ONLINE NA ŚWIECIE będzie dobrym wyborem. Nie pożałujesz napewno ;) A ja jako GM Służę w każdej chwili pomocą. Założę także Polską Gildię do której przyjmę każdego Polaka nawet z 1 lvlem postaci. Oraz służę pomocą w każdej dziedzinie. Moja nazwa w grze to:

x3reunion

Do zobaczenia w grze! :)

chcesz mi powiedzieć że za 400 souli kupisz na zhyper item fo z socketem? nie żartuj sobie ze mnie, 2-3 bp od itema to solidne minimum chyba że miałeś na mysli puste sloty :)

Opublikowano

Powiedz mi kolego kiedy ostatnio grałeś na tym serwerze? Masz przestarzałe dane. Niestety ale muszę Cię zmartwić, bo wszystko co piszesz to sytuacje sprzed 5 lat. Tak miałem na myśli puste sloty. To oczywiste ponieważ SS5 water Reduct kosztuje 450 souli spokojnie. Zresztą Admin noc śledzi to forum razem ze mną i kazał mi dodać że można w grze wydropić VOUCHERY na Cash Pointy (wcześniej dostępne tylko za pieniądze) Oraz na konto VIP. Więc nie ma aktualnie ani jednej rzeczy której nie można osiągnąć bez płacenia realnej kasy. Aby nie było żadnych nieporozumień edytuje prezentację serwera i dodam owe fakty. ;) Pozdrawiam

DZIŚ TJ. 13-09-2016 ZOSTAŁA OTWARTA REKRUTACJA DO POLSKIEJ GILDI WARSAW KTÓREJ JESTEM GUILD MASTEREM. ZAPRASZAMY KAŻDEGO POLAKA NIE WAŻNE Z JAKIM EQ I LVLEM. DO ZOBACZENIA W GRZE!

X3REUNION

Opublikowano

kiedy ostatnio siedziałem na servie? choćby 4 miesiące temu i patrzyłem jak jest ruinoany przez zbędne nowości... jeśli dobrze pamiętam to 5 lat temu zhyper leżał na sezonie 3 lub 4 i wtedy jeszcze nie było sensownego handlu na servie

Zapraszam na server bo widze że Cię nie ma a chciałem popisać i obejrzeć cóż się tam wielce poizmieniało :) S6 pvp Devias brama

Opublikowano

zhyper miał szanse i ją stracił gdy konta polaków były notorycznie kasowane, banowane, okradane i zwyczajnie karcone, filipińczycy na zhyper zwyczajnie robią wszystko by polacy tam nie grali :)

balans RF i Summki jest zwalony od kilku lat i nic nie robią w tej sprawie, zhyper sprzed 2 lat był piękniejszy niż obecny śmietnik.

Moje konto jest aktywne od jakichś 8 lat :P. Nigdy nie spotkałem się tam z chamstwem itd. w stronę naszego kraju :P. 

iHacks  <3

Opublikowano

Grałem pare lat temu w B3_PL a wcześniej w guildi Massacre i nigdy mi nic ni skasowali ani ukradli,przestałem grać bo wole niższe sezony ale podowdzenia

Opublikowano

Pomoże ktoś dlaczego mam całe inventory, okno pkt itd przezroczyste? Nie wiem jak to zmienić :) Rozdzielczość itd nie pomaga

Opublikowano

Ibanez proszę Cie przestań się wypowiadać w tym temacie, ok ktoś Ci coś zrobił i nie lubisz tego serwera. Ale zachowaj to dla siebie a nie odstraszasz wszystkich... Jako GM gwarantuję że nikt nikogo nie będzie oceniać pod względem pochodzenia ani nic, oraz pomogę w nwet najgłupszej sprawie. Pozdrawiam

Opublikowano

teraz może i tak ale to nie zmienia faktu że kiedyś zhyper był mocno rasistowskim serverem.

bardzo dużo nazmieniali, kilka godzin grania wystarczyło żeby skutecznie mnie odstraszyć z servera.

Kiedyś o wszystko było ciężko, trzeba było sobie pomyśleć co zrobić żeby zarobić a teraz wchodzisz na arene, na byle jaki spot, kamień na kamieniu kamieniem pogania, jogi gemy wszystko co możliwe do wydropienia leci z każdego moba, magical backpack które dropiły kiedyś tylko na swampie przeznaczonym dla vipów lecą wszędzie, ss5 z każdego moba, zepsuli ten server. Ciebie nie oceniam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...