Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kamcio96

13 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak oceniasz naszą nową strone www http://mcplay.pl/ ? (1-5)

• 5 - jest świetna!
      4
    • 4 - wygląda dobrze
      1
    • 3 - zwykła strona, ale przydałoby się trochę poprawek
      3
    • 2 - poprawiłbym bardzo dużo rzeczy
      0
    • 1 - kamcio zabij się, nie umiesz robić stron
      5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kickuje za cheaty na parkour choć ich nie mam ;d.

...

• Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wprowadzajcie ludzi w błąd- uruchamiam na wersji 1.11 i wyskakuje 
Użyj wersji: 1.7- 1.11
z czego wynika że 1.11 powinno również działać ;)

2e102b5f9b77b.jpg

Opublikowano

Administracja jak na razie najlepsza jaką widziałem. Z każdym da się na luzie pogadać i nikt się od razu nie spina. Serwer jest jak na to forum dopracowany do perfekcji (Choć chyba np. OdivCrash działa). Serdecznie polecam!

Opublikowano

Administracja jak na razie najlepsza jaką widziałem. Z każdym da się na luzie pogadać i nikt się od razu nie spina. Serwer jest jak na to forum dopracowany do perfekcji (Choć chyba np. OdivCrash działa). Serdecznie polecam!

Dziękujemy za opinie :D

Zapraszamy wszystkich do gry.

IP: mcplay.pl

u5niwrQ.png

Opublikowano

Epicki serwer. Nie można się odciągnąć od parkoura. Masa świetnych map. Polecam go innym.

Pan Prezes zatwierdza ten serwer.

flqToZz.png

A poza tym sądzę że Unia Europejska musi być zniszczona.

Q8eOMob.png

Opublikowano

Nie polecam, połączenie 1.7 - 1.11 powoduje że wasz antycheat jest upośledzony i 5 minut po rozpoczęciu kopania dostaje bana za "cheaty" na czystym mc 1.11. Nie polecam serwera.

hex.svg

PLAYBASE - Nowoczesna lista serwerów gier

Opublikowano

Uwaga konkurs!
Wszelkie informacje o naszym konkursie znajdują się na naszej stronie http://mcplay.pl
Zapraszamy!

Nie polecam, połączenie 1.7 - 1.11 powoduje że wasz antycheat jest upośledzony i 5 minut po rozpoczęciu kopania dostaje bana za "cheaty" na czystym mc 1.11. Nie polecam serwera.

Antycheata konfigurujemy na wersji 1.10.2. Podasz powód bana?

u5niwrQ.png

Opublikowano

byłem widziałem, genialny serwer każdy szczegół dopracowany w pedantyczny sposób - brawo dla właściciela, 11/10

Opublikowano

no ten... ostatni chwaliłem serwer, zostałem stałym graczem czasem na 5 minut wbije ale kufa, antyczit co chwila mnie wywala gdy wbijam z 1.7, o co ka man?

@PabloTL

Omg, ale teraz jest #Wolność, a nie jakiś tam kowboj Kojwin

Opublikowano

@mate1337 Serwery działają na wersji 1.10.2, antycheata konfigurujemy też na tej wersji. Na starszych wersjach mogą wystąpić problemy, po wejściu na lobby 1.7-1.8 każdy otrzymuje stosowną informację o tym.

u5niwrQ.png

Opublikowano

Najlepiej zrobić serwer do wersji 1.0 i dopisać stosowną informacje, no nie... albo 1.7 działa albo nie działa, w każdym razie obecnie na parkourze jest niegrywalne bo wywala jak chociażby sie rusze 

Opublikowano

@mate1337 nie za bardzo wiem co Ci odpisać, powiedz mi czego oczekujesz od nas, żeby grało się lepiej? Wczoraj testowałem 1.7 i nie miałem problemów z parkourem, możliwe że to kwestia łączą :/

u5niwrQ.png

Opublikowano

Słabo coś testowałeś, mnie wywala od samego ruszania sie z czystej wersji 1.7.10 

@down

Z czystej wersji, czytaj uważniej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...