Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kamcio96

13 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak oceniasz naszą nową strone www http://mcplay.pl/ ? (1-5)

• 5 - jest świetna!
      4
    • 4 - wygląda dobrze
      1
    • 3 - zwykła strona, ale przydałoby się trochę poprawek
      3
    • 2 - poprawiłbym bardzo dużo rzeczy
      0
    • 1 - kamcio zabij się, nie umiesz robić stron
      5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słabo coś testowałeś, mnie wywala od samego ruszania sie z czystej wersji 1.7.10

To odinstaluj cheaty, ja mam 1.7.2 i wszystko działa. Kiedyś mnie też cofało na innym serwerze, ale usunąłem flyhacka i przestało.

Q8eOMob.png

• Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fajna prezentacja, serwer też fajnie wygląda, tylko ogarnijcie te czasy na pk, bo 6 sekund na mapie, gdzie potrzeba min. 16 to porażka.

banner.jpg

Opublikowano

Nie polecam serwera, zagrałem "dla testu" na 2 trybach. Na survivalu za 1 razem otrzymałem bana od antycheata za "latanie" następnie po unbanie zostałem wyzwany przez jednego z graczy i tu zacytuje "jesteś j**** kut****". serwer nie posiada ŻADNYCH pluginów cenzurujących takie wypowiedzi a administracji brak.

Samo lobby wygląda ładnie, jednak po takiej sieci oczekiwałbym większego profesjonalizmu a nie jedynie gotowych pluginów fireland.

Serwer oceniam na 3/10, nic specjalnego na nim nie zobaczyłem i prawdopodobnie nie zobaczę bo gracze tej sieci popisują się jedynie wyzywaniem i jechaniem po rodzinie. Dziękuje.

hex.svg

PLAYBASE - Nowoczesna lista serwerów gier

Opublikowano

@ref 
@Wielki Posejdon Zapraszamy! :D

@PolskiRiko tak to prawda, nie na każdym trybie mamy blokadę chatu. Aktualnie to tylko tryb megadrop został bez tego. Nowa edycja megadropu będzie już niedługo, na niej jest już pełna blokada na to ;)

@topic Poprawki antycheata, voxel i we na creative, dużo dużo małych usprawnień serwera aby grało się wam lepiej ;)

u5niwrQ.png

Opublikowano

@ref

Oferta na dziś:
Darmowy kod na VIPa na trybie PVP: 

MPC

Kod nie ma limitu wykorzystań, jak wygaśnie możecie aktywować znowu ;)

u5niwrQ.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...