Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

uLT3dys.png

SunNight.pl - Jest to bezpłatny, profesjonalny oraz licencjonowany serwer. Na naszym serwerze jest wszystko dostępne całkowicie za darmo z wyjątkiem kanałów premium oraz rang premium (VIP). Serwer tworzymy z ludźmi i dla ludzi. Nasz zespół administracyjny to osoby zgrane i odpowiedzialne, dla których priorytetem jest utrzymanie serwera na najwyższym poziomie.

SunNight.pl - Tworzymy z pasją powodując dynamiczny rozwój, dlatego z każdym dniem ilość użytkowników rośnie. Posiadamy silnie rozbudowaną Strefę Pomocy, gdzie żaden z naszych Użytkowników nie pozostaje bez opieki Administracji. Oferujemy również wiele ciekawych konkursów takich jak: Battle DJ, Rap Freestyle Battle, Idol, Jaka to melodia, Tyralnia oraz inne konkursy , między innymi artystyczne- zwycięzców oraz najbardziej kreatywnych użytkowników nagradzamy ciekawymi nagrodami.

Co nas cechuje?:

• Profesjonalizm
    To jedna z naszych głównych cech. Oferujemy Tobie i Twoim znajomym serwer najwyższej jakości.
  • Wspaniały Support
    Wchodząc na nasz serwer, jesteśmy w stanie zagwarantować Ci satysfakcję i pomoc nie tylko w sprawach związanych z serwerem głosowym.
  • Funkcjonalność
    Nasz serwer posiada mnóstwo funkcjonalnych możliwości, można samodzielnie stworzyć sobie kanał prywatny, nadać grupy i wiele, więcej.
  • Stabilność
    Serwer jest postawiony na najwyższych zabezpieczeniach co powoduje, że nasi użytkownicy serwera od 2 lat korzystają z naszego serwera.
  • Licencja
    Posiadamy licencje, która pomieści 256 graczy na naszym serwerze! W razie braku miejsca, jesteśmy w stanie ją powiększyć do 512.
  • Strona www
    Nasza strona została zaprojektowana pod nasz serwer, równie dobrze jest zabezpieczona na najwyższych możliwościach.

Przekierowania:

• Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Estetyczny design bardzo ładne ikonki co tu więcej chcieć ?

Do gry nie wszedłem na moment, i nie, nie wszedłem dla monet

Wiem to, gdy tęsknie za domem, i kiedy pędzę na koniec Do gry nie wszedłem na moment, i nie, nie wszedłem dla monet

Wiem to, gdy tęsknie za domem, i kiedy pędzę na koniec 

Opublikowano

Byłem, pogadałem z administracją jak i użytkownikami tego ts'a i jestem mile zaskoczony. Nie ma żadnego problemu co do jakiejś propozycji/zmiany dotyczącej ts'a, administracja wręcz pyta też innych czy tego chcą, a nie jak na innych ts'ach samowolka. Ogólnie polecam ten serwer głosowy jak i administrację do współpracy czy przesiadywania ze znajomymi. 

obraz.png

Opublikowano

Siedzę na tym TeamSpeak`u praktycznie od początku jego istnienia i powiem że ten TS3 jest najlepszy od pozostałych które nieumywają się do tego. Na wstępie chciałbym powiedzieć jeśli chodzi o desing to jest bardzo schludny i przejrzysty miło się na to patrzy tak samo na ikonki, które zostały ładnie wykonane przez grafików ;) Jeśli chodzi o Administrację to daje wielki +  . Liczą sobie profesjonalizm i szybko udzielają pomocy użytkownikom a nie jak na większości serwerach głosowych Użytkownik czeka na Centrum Pomocy ponad 5 min aż łaskawie jakiś Admin zejdzie na dół i pomoże...

Polecam ten serwer, oraz administracje bo naprawdę serwer liczy sobie profesjonalizm i można miło spędzić czas ze znajomymi grając w gry lub rozmawiając. !!!

Opublikowano

Aktualizacja - 12.09.2016

• Dodaliśmy możliwość pisania rangom (Mężczyzna, Kobieta, Bot muzyczny) ale żeby otrzymać rangi weryfikacyjne musisz przebywać odpowiedni czas na serwerze - 1 dzień,
  • Usunięto rangę "Weryfikacja pomyślna",
  • Usunięto banowanie za pomocą nadawaniu rang,
  • Usunięto system poziomów.

Już wkrótce więcej nowości oraz zmian na serwerze.

Opublikowano

uLT3dys.png

Aktualizacja - 16.09.2016

• Nowy oraz bardziej zoptymalizowany banner (Wartości zmieniają się co 1 min oraz kolorystyka tła),
  • Strona działa prawidłowo, przejście do zakładek zajmie wam ok. 2-5 sek,
  • Dodaliśmy bota, który informuje wszystkich użytkowników oraz administratorów serwera o straconych pakietach, w ten sposób nasza reakcja jest błyskawiczna,
  • Dodaliśmy również nową funkcję do naszej aplikacji, wchodząc na kanał weryfikacyjny aplikacja wyśle Ci „Poke” ile pozostało Ci jeszcze czasu, aby otrzymać rangę weryfikacyjną.

Dziękujemy za pozytywne opinie naszego serwera! Już wkrótce kolejne nowości. :)

Opublikowano

uLT3dys.png

W dniu 25.09.2016 o godzinie 16:00 odbędzie się idol! Gorąco zapraszamy wszystkich użytkowników do wzięcia udziału! Nagrody na wysokim poziomie. Sponsorowane przez serwer Metin2 (Zandia.pl).

I miejsce:
- 3.500 SM na serwerze metin2 (Zandia.pl) + ranga na ts3 (Zwycięzca Idola),
II Miejsce:
- 2.500 SM na serwerze metin2 (Zandia.pl) + ranga na ts3 (II Miejsce Idol),
III Miejsce:
- 1.500 SM na serwerze metin2 (Zandia.pl) + ranga na ts3 (III Miejsce Idol).

Zapisy prosimy kierować do:
- OnQuey bądź `.Łukasz.

Opublikowano

uLT3dys.png

Aktualizacja - 04.10.2016

• Strefa DJ - Strefa znajduje się zaraz pod poczekalnią serwerową,
  • LiveDJ – Kanał przeznaczony dla DJ, którzy prowadzą audycję muzyczną na żywo, jednakże nie jest to zwykły kanał. Do kanału Live DJ jest dodany pod kanał z informacją kto aktualnie gra audycję Live,
  • Kanał radiowy Cypis – Z racji, iż dużo użytkowników prosiło nas o wprowadzeniu sławnego piosenkarza (Cypis) to wraz z administracją stwierdziliśmy czemu nie.

Uwielbiasz muzykę? Chcesz pochwalić się własną muzyką? Odwiedź nasz serwer i zgłoś się po rangę [DJ]
Opublikowano

Po rozmowie z właścicielem szczerze mogę polecić ten serwer głosowy, życzę powodzenia i samych sukcesów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...