Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Praca w policji

ShastaMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cięzko jest się dostac do policji :P ?

Jak to jest z tymi "zadaniami"   Przykladowo jakbym chcial byc policjantem ktory jezdzi motorem i patroluje,to moge byc nim odrazu po zaliczeniu egzaminow  ?

ie068n.jpg
Opublikowano

gad demn, to nie lepiej cos z informatyka? Nie trzeba miec wyksztalcenia, wystarczy ze masz wiedze, jakis serwis wlasny? 

Własnych serwisow w moim miescie jest od groma i konkurencja olbrzymia.

997 ten numer to klopoty

Tak.Tylko ze jak Cię pobiją to pierwszy na 997 będziesz dzwonil.

ie068n.jpg
Opublikowano

Jak zdasz maturę i pozdajesz egzaminy w szkole policyjnej to owszem możesz iść na policjanta (drogówka) ale nigdy nie uzyskasz stopnia oficerskiego i wyżej. Chcesz iść wyżej to musisz skończyć studia oficerskie policyjne w Szczytnie. Wtedy nie będziesz już musiał użerać się bezpośrednio z ludźmi tylko możesz iść na wyższe stanowiska.

Cyrk.png

Opublikowano

JP i tyle 997 to klopoty nie oszukujmy sie w naszym kraju Policja to największe skurwysyny jakie chodza po tej ziemi ;p.

997 ten numer to klopoty

Po co na 997? skoro oni nic nie zrobia najlepiej do ziomkow wlasnych zadzwonic ogladalo sie pitbula heh.

TOpic: pewnie bedziesz musial jeszcze przejsc jakies testy sprawnosciowe itp 

Pomocnik
Opublikowano

gad demn, to nie lepiej cos z informatyka? Nie trzeba miec wyksztalcenia, wystarczy ze masz wiedze, jakis serwis wlasny? 

997 ten numer to klopoty

typie glupi jestes chyba

jp 100%

predzej dalbym sie pocwiartowac niz poszedl gadac z policja

Opublikowano

Pierwszy tam się pokażesz i będziesz skomlał  jak tylko będziesz miał problem, nie udawaj twardziela.    

Zwykle jaśnie wielmożni panowie ochoczo wykłaszający swoje JP mają je tylko na pokaz.

Wielu moich znajomych pracuje w policji, niekoniecznie jako policjanci bo pracowników cywilnych tez nie brak. Mieli podobne podejście ( wiadomo jako to młodzi JP, mamusia czy tatuś dają kasę, kupią komputerek i zabaweczki, telefoniki )   ale jak brak pracy ścisną dupę zatrudnili się nie żałują. 

Zasady naboru podobne tylko mniejsze wymagania. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Pomocnik
Opublikowano

dokładnie popieram up nie idz na psa

niebezpieczna robota, dwoje na moim osiedlu trafilo juz do szpitala w ciezkim stanie

od tej pory juz sie nie pokazuja

Pierwszy tam się pokażesz i będziesz skomlał  jak tylko będziesz miał problem, nie udawaj twardziela.    

Zwykle jaśnie wielmożni panowie ochoczo wykłaszający swoje JP mają je tylko na pokaz.

Wielu moich znajomych pracuje w policji, niekoniecznie jako policjanci bo pracowników cywilnych tez nie brak. Mieli podobne podejście ( wiadomo jako to młodzi JP, mamusia czy tatuś dają kasę, kupią komputerek i zabaweczki, telefoniki )   ale jak brak pracy ścisną dupę zatrudnili się nie żałują. 

smierc konfidentom tak zostalem wychowany

Opublikowano

Praca policjanta jest śmiechu warta, to jedna sprawa. Druga sprawa to to, że z góry nadają Ci zadanie, które będziesz wykonywać przez dłuższy czas. Nie wiem czy możesz sobie na początku wybrać "preferencje", ale mogą Cię przenieść w każdej chwili jeśli będą tego potrzebować. Mojego brata przenieśli ostatnio zza biurka do drogówki mimo, że ta pierwsza opcja była bardziej komfortowa.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Praca policjanta jest śmiechu warta, to jedna sprawa. Druga sprawa to to, że z góry nadają Ci zadanie, które będziesz wykonywać przez dłuższy czas. Nie wiem czy możesz sobie na początku wybrać "preferencje", ale mogą Cię przenieść w każdej chwili jeśli będą tego potrzebować. Mojego brata przenieśli ostatnio zza biurka do drogówki mimo, że ta pierwsza opcja była bardziej komfortowa.

Przynajmniej może brać w łapę xD 

Policja to fajna praca sam chciałem iść żeby móc mandaty wypisywać złośliwie ludziom ale płaca marna.

Opublikowano

Policja to fajna praca sam chciałem iść żeby móc mandaty wypisywać złośliwie ludziom ale płaca marna.

Na najniższym szczeblu dostaje się obecnie 2500zł do ręki,teraz wchodzą nową przepisy i ta kwota będzie jeszcze większa. Więc jaka marna płaca?

Opublikowano

Na najniższym szczeblu dostaje się obecnie 2500zł do ręki,teraz wchodzą nową przepisy i ta kwota będzie jeszcze większa. Więc jaka marna płaca?

Patrząc na to, że wielu z nich naraża swoje życie, bo jakiś idiota wybiegł z bombą na ulicę, to ta kwota jest mała. Z drugiej strony policjanci oprócz pilnych wezwań nie za bardzo ruszają się do roboty.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Jak to nie za bardzo są chętni do roboty, popatrz na biedne dzieci JP 100%, ciągle są gnębieni i bici przez policję. Biedne dziecię nic nie robi złego, tylko kopie innego bliźniego a potem wypłakuje się na jakiś forach że go policja nachodzi i dręczy kiedy on się tylko bronił. Zresztą co tu pisać, większość takich dzieciów nawet w życiu nie miało kontaktu z policją, a na sam widok policjanta w mundurze już sra w pory i czuje sie pobity i gnębiony.  Stąd chyba te ich hasła o wolności i konfidencji. 

W Polsce i bombowy atak ?  Chłopie, wcześniej chyba wygrasz w totolotka nim jakikolwiek policjant zginie w ataku bombowym. 

Liczysz podstawy, nie liczysz dodatków za stopień, wysługę lat, służby itp. no chyba że w twoim mieście najbiedniejsi  zarabiają o wiele więcej. 

Zawód policjanta jak każdy inny zawód, ktoś go musi wykonywać, ktoś go musi nie lubić. Chyba tylko totalny bezmózgi uważają że bez policji było by znacznie lepiej. 

Opublikowano

1. Ludzie piszący JP, wyzywający policje, są zazwyczaj idiotami, którzy "nie robią nic złego" a są gnębieni... Dlaczego ja nie miałem jeszcze tak przykrych doświadczeń z policją skoro też nic złego nie robię?

Skończyłem liceum o profilu policyjnym, przy kolejnym naborze składam papiery. Znajomy komendant mojego taty mówił jak wygląda cały nabór oraz praca.

1. Test multiselect, sprawnościówka, test pisemny, rozmowa z psychologiem, badania. Po pomyślnym zdaniu tego lecimy na 6 miesięcy szkółki policyjnej.

A potem praca, (u mnie np policja nie chodzi z buta po mieście tylko patrol jest samochodowy) więc typowy krawężnikowy będzie woził się bezpiecznie autem).

Podstawa za najniższy szczebel to ok.2500zł +dodatki za mundurówkę i inne pierdoły. W czasie pracy można zacząć robić zaoczne studia gdy będzie się chciało awansować wyżej, w dodatku

nawet mogą Ci za te studia zapłacić.

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

Jeśli tak myślisz albo takie cos widzisz to naprawde na zadupiu musisz mieszkać.

Jak to nie za bardzo są chętni do roboty, popatrz na biedne dzieci JP 100%, ciągle są gnębieni i bici przez policję. Biedne dziecię nic nie robi złego, tylko kopie innego bliźniego a potem wypłakuje się na jakiś forach że go policja nachodzi i dręczy kiedy on się tylko bronił. Zresztą co tu pisać, większość takich dzieciów nawet w życiu nie miało kontaktu z policją, a na sam widok policjanta w mundurze już sra w pory i czuje sie pobity i gnębiony.  Stąd chyba te ich hasła o wolności i konfidencji. 

W Polsce i bombowy atak ?  Chłopie, wcześniej chyba wygrasz w totolotka nim jakikolwiek policjant zginie w ataku bombowym. 

Liczysz podstawy, nie liczysz dodatków za stopień, wysługę lat, służby itp. no chyba że w twoim mieście najbiedniejsi  zarabiają o wiele więcej. 

Zawód policjanta jak każdy inny zawód, ktoś go musi wykonywać, ktoś go musi nie lubić. Chyba tylko totalny bezmózgi uważają że bez policji było by znacznie lepiej. 

Skończ juz pierdolic o tych dzieciach JP bo sie żałosny robisz zapewne myslisz ze cale to JP to sa dzieci z "Jest pompa" :DD biedne dziecie? kopie innego to typowa ustawka 1v1 albo 5v5 a czasami 10+vs10+ widac c***a sie znasz :D takie ustawki sa ustawione i sie kazdy z nich na taka ustawke zgadza bylo by lepiej bez policji jakies 600 czy iles lat temu nie bylo policji i bylo dobrze.Nie ma sie co dziwic czemu ludzie policji nie lubia bo tam pracują same smiecie ktore byly gnębione w szkole ;d 

Opublikowano

997 ten numer to klopoty

typie glupi jestes chyba

jp 100%

predzej dalbym sie pocwiartowac niz poszedl gadac z policja

JP = JestemPolakiem

Opublikowano

karol123742 

Ja tak nie myślę ja tak uważam, zresztą to wyraźnie widać w wypowiedziach tych co pier...ą policję i konfidentów. Chyba tego nie zauważyłeś w temacie. Nie o tym jest temat i mało mnie obchodzą tego typu komentarze.

Co mnie też obchodzą jakieś ustawki, tłumoki chcą sie bić niech sie biją a że przy okazji zostają zatrzymani to zgodnie z jakimś prawem i porządkiem publicznym którego ktoś pilnuje, ciekawe kto ? 

Nie było policji 600 lat temu? Obudź sie człowieku, zawód strażnika miejskiego istnieje od czasów faraonów i kazda cywilizacja posiadała w takowych w miastach, można powiedzieć że po prostytutkach policjant też jest jednym z najstarszych zawodów świata. 

Opublikowano

Z tego co słyszałem po odbyciu służby przygotowawczej w wojsku łatwiej o zawód.

Mój szwagier takową odbył, potem pare razy w roku jezdzil na cwiczenia rotacyjne i teraz pracuje w wiezieniu jako klawisz.

A ta sluzba i cwiczenia to nic trudnego jak nie jestes spaslakiem. Sam chcialem odbyc, ale psycholog sie przyczepil co do tego, ze moge nie byc w pelni posluszny.

Opublikowano

997 ten numer to klopoty

Gdy wydarzy się incydent to pojawia się konfident.

(Gimby nie znajo ;_; )

@topic

Zabierają ci w szkole kanapki, że chcesz być psem?

Skoro siebie nie szanujesz to miej że trochę szacunku do swojej rodziny i nie rób im tego. Nikt nie chce mieć psa w rodzinie.

Serdeczne JP .

HBV27j.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...