Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje Programisty/Współpracownika do Projektu

Gość MrBlant

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Serdecznie

Poszukuje: Programysty/Współpracownika do projektu stworzenia strony która bedzie skupiskiem filmów. 

Strona bd funkcjonalnosci cda czy to tez zalukaj lub iptak czy tam kinomaniak, wracając do poszukiwań szukam osoby która była by zarazem programistą a współwłaścicielem strony mozna powiedzieć kolegą szukam poważnej osoby która zna sie na tworzeniu stron oczywiście oferuje moją pomoc przy tworzeniu i tutaj zaznaczam nie szukam sponsoringu sam place sobie za wszystko. Posiadam stałe dochody !

Owa strona Nie ma jeszcze danej nazwy czy tez danego wyglądu szukam kogos kto nie bedzie chciał ZAPŁATY szukam kogos kto bedzie chciał wspolpracować i budować tak zwaną marke strony.

Na tą chwile nie umiem powiedzieć czy strona bedzie posiadać jakies zyski lecz reklama na fb czy to poprzez google lub yt napewno bedzie zapewniona przezemnie pragne aby strona rozwinela sie w dobra strone i służyła ludzią.

Co do budżetu mojego cóż moge powiedzieć stać mnie na utrzymanie oraz wykonanie takiej strony.

Tak wiec koncząc to ogłoszenie zapraszam wszystkich chętnych ciekawych do kontaktu ze mną

Kontakt

GG:50990190

PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...