Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz programisty, współpracownika? A możesz sam chcesz nim zostać? Napisz tutaj!

Jakub

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Temat aktualny od: 01.09 - 01.10 (2016)

Regulamin tematu:
  • Każde ogłoszenie musi zostać napisane zgodnie z obowiązującym wzorem. Ogłoszenia niezawierające odpowiedniego wzoru będą usuwane. Wielokrotne złamanie tej zasady traktowane będzie jako spam (Kara - 5pkt.).
  • Ogłoszenia mogą zawierać dodatkowe pola, pod warunkiem, że zawierają te, które są zawarte we wzorze. Takie ogłoszenie będzie akceptowane.
  • Temat będzie okresowo czyszczony. Raz w miesiącu będzie pojawiał się nowy temat, a stary będzie usuwany. Ma to za zadanie zachować porządek, ułatwić przeglądanie ogłoszeń oraz ich moderację.
  • W tym temacie można zamieszczać ogłoszenia tylko związane z tematyką działu (Tworzenie stron WWW). Dla reszty ogłoszeń w swoim czasie pojawi się nowy, również odświeżony temat.
  • Ogłoszenie można odświeżyć raz na trzy dni. Mile widziane jest również wcześniejsze zaraportowanie poprzedniego ogłoszenia, w celu jego usunięcia.
  • Regulamin obowiązuje w danej edycji tematu. Przyszłe edycje, pojawiające się co miesiąc, mogą nieść ze sobą pewne zmiany i poprawki w funkcjonowaniu i wyglądzie tematu.

Poszukuję

Ogłoszenie płatne (tak/nie):
Poszukuję (programisty, współpracownika, pomocnika itd.):
Informacje (czego dotyczy zlecenie, na jaki okres, podstawowe informacje):
Budżet (pod warunkiem, że ogłoszenie jest płatne):
Płatność (pod warunkiem, że ogłoszenie jest płatne; PayPal, przelew itd.):
Kontakt:

Zostanę

Ogłoszenie płatne (tak/nie):
Zostanę (programistą, współpracownikiem, pomocnikiem itd.):
Umiejętności:
Czym się zajmuję:
Akceptowalne płatności (pod warunkiem, że ogłoszenie jest płatne; PayPal, przelew itd.):
Portfolio (jeśli oczywiście posiadamy):
Kontakt:

W razie jakichkolwiek wątpliwości/pytań zapraszam na PW :).
Opublikowano

Poszukuje: Programysty/Współpracownika do projektu stworzenia strony która bedzie skupiskiem filmów. 

Strona bd funkcjonalnosci cda czy to tez zalukaj lub iptak czy tam kinomaniak, wracając do poszukiwań szukam osoby która była by zarazem programistą a współwłaścicielem strony mozna powiedzieć kolegą szukam poważnej osoby która zna sie na tworzeniu stron oczywiście oferuje moją pomoc przy tworzeniu i tutaj zaznaczam nie szukam sponsoringu sam place sobie za wszystko. Posiadam stałe dochody !

Owa strona Nie ma jeszcze danej nazwy czy tez danego wyglądu szukam kogos kto nie bedzie chciał ZAPŁATY szukam kogos kto bedzie chciał wspolpracować i budować tak zwaną marke strony.

Na tą chwile nie umiem powiedzieć czy strona bedzie posiadać jakies zyski lecz reklama na fb czy to poprzez google lub yt napewno bedzie zapewniona przezemnie pragne aby strona rozwinela sie w dobra strone i służyła ludzią.

Co do budżetu mojego cóż moge powiedzieć stać mnie na utrzymanie oraz wykonanie takiej strony.

Tak wiec koncząc to ogłoszenie zapraszam wszystkich chętnych ciekawych do kontaktu ze mną

Kontakt

GG:50990190

PW

Opublikowano

Ogłoszenie płatne (tak/nie): nie
Poszukuję (programisty, współpracownika, pomocnika itd.): współpracownika (zarządca), pomocnika (moderatorzy)
poszukuję zespołu na forum wielotematyczne:

-> Administrator (Zarządca) -> osoba, która pomoże mi rozpromować forum (wszystko jest gotowe, jedynie jestem w trakcie pisania stylu), będzie moją prawą ręką (kontakt telefoniczny), a także zastąpi mnie, kiedy nie będę mógł korzystać ze strony (mam w tygodniu naprawdę mało czasu) - więcej informacji po kontakcie,
-> Opiekun Moderatorów -> osoba, która podczas nieobecności mojej i drugiego Administratora sprawi pieczę nad Moderatorami,
-> Moderatorzy -> osoby, które zajmą się forum.
Fajnie byłoby gdyby cała ekipa pomagała w reklamie (na każdy sposób, zrobimy sobie gdzieś konfę na fejsie, żeby mieć lepszy kontakt). Forum jest stosunkowo nowe, otwarte od 3-4 dni. W pozycjach google ciągle leci w górę.

Kontakt 

-> PW tutaj

-> GG: 60316551 

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Nowicjusz
Opublikowano

Poszukujemy programisty chętnego do współpracy.

Informacje:
Potrzebna nam osoba chętna, do stworzenia oraz wspólnego rozwijania idei pt. "GameBox".
Mamy za zadanie stworzenie internetowego raju dla graczy!
Najważniejsze newsy z branży komputerowo-growej jak i e-sportowej!
Ktoś poszukuje osób do wspólnych dyskusji? Chce zasięgnąć porady? Będzie to możliwe na forum!
A może potrzebuje tylko osób do grania lub drużyny? Masz marzenia zagrać w turnieju? Oczywiście i to się u nas znajdzie... czyli LIGI z popularnych gier! W których można wygrać nagrody!

Z początku będą to najpopularniejsze wybory, lecz kto wie co będzie w przyszłości?

I właśnie do tego potrzebujemy programisty chętnego na współpracę, zainteresował cię opis?
Chcesz więcej informacji, skontaktuj się, odpowiemy na wszystko, lepiej zapytać niż potem żałować.
Kontakt: 

Adres mailowy: [email protected]
Opublikowano

Ogłoszenie płatne (tak/nie): Na chwilę obecną nie.
Poszukuję (programisty, współpracownika, pomocnika itd.): Pomocników.
Informacje (czego dotyczy zlecenie, na jaki okres, podstawowe informacje): Jestem właścicielem strony z filmami online na dzień dzisiejszy mamy ich 4 tysiące jeśli się zdecydujesz czekają cie takie zadania jak Moderacja, Zarządzanie mediami społecznościowymi. 
Kontakt:

GG: 49941627

Email: [email protected]

784091427630431250239.png784091427630431250239.png784091427630431250239.png784091427630431250239.png
Opublikowano
Aktualne!
Ogłoszenie płatne (tak/nie): Wszystko jest do uzgodnienia, oferuję % z zarobków.
Poszukuję (programisty, współpracownika, pomocnika itd.): Poszukuję współpracownika, do stworzenia gry przeglądarkowej wraz z aplikacją na androida.
Zlecenie dotyczy stworzenia gry przeglądarkowej, więc wymagana będzie znajomość programowania aplikacji webowych.
Praca jest na dłuższy okres czasu, ja chciał bym się zająć tworzeniem aplikacji na smartfony.
Jeśli ktoś chce więcej informacji proszę skontaktować się ze mną.
Budżet (pod warunkiem, że ogłoszenie jest płatne):
Pracuję więc mogę przeznaczyć jakieś nieduże kwoty na stworzenie gry.
Płatność (pod warunkiem, że ogłoszenie jest płatne; PayPal, przelew itd.):
Do uzgodnienia.
Kontakt:

Opublikowano
Ogłoszenie płatne (tak/nie): nie

Poszukuję (programisty, współpracownika, pomocnika itd.): Poszukuje kogoś kto pomoże mi skonfigurować gotowy styl pod mybb.

Informacje (czego dotyczy zlecenie, na jaki okres, podstawowe informacje): Edycji gotowego stylu na silniku forum Mybb

Budżet (pod warunkiem, że ogłoszenie jest płatne): -

Płatność (pod warunkiem, że ogłoszenie jest płatne; PayPal, przelew itd.): -

Kontakt: PW na MPC Forum

Status: Aktualne!

Opublikowano

Oferuje

- Późniejsze wynagrodzenie (zależy od strony)

- Vps (Debian 7 lub 8  )  7 to jest vps a 8 debian to dedyk

- Skrypt

- Domene

- Strone www

Oczekuję

- Doświadczenia

- Szybkiej pomocy

Kontakt :

Steam http://steamcommunity.com/id/Demizem/

ts3 : ts.polskihurtworld.eu

Opublikowano

Ogłoszenie płatne (tak/nie):Tak
Poszukuję (programisty, współpracownika, pomocnika itd.):programista
Informacje (czego dotyczy zlecenie, na jaki okres, podstawowe informacje):Okres na wykonanie projektu to około miesiąc-dwa miesiące,cel to stworzenie wymieniarki csgo  (przykład cs.money)
Budżet (pod warunkiem, że ogłoszenie jest płatne): 350-400zł
Płatność (pod warunkiem, że ogłoszenie jest płatne; PayPal, przelew itd.): Dowolna metoda.
Kontakt:  steamcommunity.com/id/borsuklawy/

Pw

Opublikowano

Ogłoszenie płatne (tak/nie): tak
Zostanę (programistą, współpracownikiem, pomocnikiem itd.): programistą / współpracownikiem
Umiejętności: profesjonalna obsługa silników - mybb, ipboard, phpby przemo. Języki- php , html, javascript, sql.
Czym się zajmuję: tworzeniem stron internetowych , blogów , for wielotematycznych , sklepów internetowych
Akceptowalne płatności (pod warunkiem, że ogłoszenie jest płatne; PayPal, przelew itd.): przelew
Portfolio (jeśli oczywiście posiadamy):
Kontakt: gg- 53988939

Opublikowano

Ogłoszenie płatne (tak/nie): TAK

Poszukuję (programisty, współpracownika, pomocnika itd.): Pomocnika

Informacje (czego dotyczy zlecenie, na jaki okres, podstawowe informacje): Poszukuje osobe ktora pomoze postawic strone bardziej chodzi mi o jej przeniesienie na jakis hosting lub wykupienie jakiegos Hostingu i domeny ale nie wiem od czego zaczać. 

Zrobic kupic domene eu / pl i przeniesienie tego na hosting. Ktos chetny ?

Budżet (pod warunkiem, że ogłoszenie jest płatne): +- 50

Płatność (pod warunkiem, że ogłoszenie jest płatne; PayPal, przelew itd.): Przelew , paypal , doladowanie

Kontakt: PM tutaj lub gg 9079822

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...