Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AtlansWorld [Polski serwer, STABILNE SEASON 2] [EXP:1000x] 23.09 START

Atlans

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

oby server był dopracowany jak należy i administracja servera dobrana kompetentnie bo po dwóch ostatnich serverach zrobionych na szybko niestety dobrego słowa nie mogę powiedzieć BC :/

Opublikowano

Haha czyli wyszlo tak jak myslalem, juz po samym zaangazowaniu tego amatora admina było wszystko jasne. Zreszta kto madry odpala web, forum itd w dniu startu serwera. Takich skurwysynow tylko banowac za takie zapowiedźi bez wypału pozdro

ps. ciekawe czy bedzie kolejna bajerka ze złamanym fiutem jak tydzien temu hihi

Opublikowano

Jeżeli serwer nie wystartuje dzisiaj do godziny 23:59 to zamykam publikację i przenoszę do archiwum. 

Ty to do kosza przenies ^^ zeby wstydu nie bylo :D. Nie polecam :)

Opublikowano

450 level jest przedłużeniem rozrywki, jak dla mnie dobre rozwiązanie.

Każdy ma swoje gusta, fakt nie przypominasz sobie takiego serwera, gdyż nikt nie miał takich możliwości do postawienia. Większość s2 jest 

- zbugowana,

- crashuje się

- komendą post można wyłączyć serwer

Na ten moment podałem wystarczająco informacji o serwerze, gdyż start jest za ponad 2 tygodnie. Temat będzie aktualizowany.

jeżeli myślicie że podanie szczegułowych i pełnych informacji na temat servera na ostatni gwizdek jest dobrym rozwiązaniem to tylko i wyłącznie wasza sprawa, moim zdaniem to solidny błąd.

Grałem na wielu ale to wielu serverach za młodu, głównie s2 i nie przyznam ci racji z tymi bugami, kiedyś coś takiego jak bug było nie do pomyślenia, teraz stawiając server na plikach s2 albo człowiek nowoczesny jest na nie zbyt głupi, albo zwyczajnie pliki są źle zkonstruowane :)

w obecnych ustawieniach jakie zaprezetowałeś widze bardziej season 3 niż 2 wybacz.

Gość przewidział wszystko, jestem w szoku.

Opublikowano

Termin wyznaczony przez moderatora forum minął. Czekamy na archiwizację.

Pozdrawiam

ps.

Szkoda, że po raz kolejny s2 było ponad siły ludzi, którzy mieli wysokie ambicje.

Nie wiem, czy zostanę ukarany za reklamowanie siebie ale jak by nie było ten temat jest już zamknięty.

Biorę na klatę temat s2 i mam nadzieję, że w końcu powstanie serwer s2 z prawdziwego zdarzenia.

Więcej info w linku w stopce.

www.badcompanymu.eu

Projekt s2 pvp

Opublikowano

Jeżeli serwer nie wystartuje dzisiaj do godziny 23:59 to zamykam publikację i przenoszę do archiwum.

Serwer nie wystartował. Przenoszę do archiwum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...