Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AtlansWorld [Polski serwer, STABILNE SEASON 2] [EXP:1000x] 23.09 START

Atlans

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy przewidujesz jakis system np. co do wbijania opcji w itemy? Np za jakies punkty czy dana ilość kamieni bądź jeszcze coś innego można sobie wbić opcje w jakiś item ?

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Trzymam kciuki lecz bardziej widzę ten reset na 400 lvlu lub 350 klasycznie niż ten 450, tak czy siak napewno zawitam. Jak sprawa z tymi testami odpalasz je?

Opublikowano

Chcę, aby serwer się wyróżniał konfiguracją. Reset na 450 levelu, jest czym nietypowym i jednocześnie atrakcyjnym.

Jak na 1000x expa, będzie to ciekawe wydłużenie na spocie przy dobrym towarzystwie ;)

Co to testów, tak. Jutro zamawiam maszynę, więc w przeciągu myślę 2-3 dni odpalę już oficjalne testy jak tylko zrealizuję zamówienie LiveGuard'a.

Opublikowano

Czy ja wiem czy ciekawe jest dłuższe stanie na spocie w celu osiągnięcia resa, serwer możesz wyróżnić w inny sposób niż przedłużanie levela reseta xdd Gdzie tu masz atrakcje heheh raczej takie ustawienie zniechęca gracza niż go przyciąga.

Opublikowano

Reset na 450 lvlu zapewni dłuższą grywalność dotyczącą wbijania resa ale ile osób przy tym zostanie a ilu ucieknie bo 50lvli komu będzie się chciało tak wbijać. Na pewno można jakoś inaczej serwer wyróżnić :)

Opublikowano

Średnio to widzę po zaangażowaniu, mamy 12 wrzesnia - start przewidziany jest na 16 z tego jeszcze nawet strony nie widać żeby odpalił ani tym bardziej nie zapraszał na jakiekolwiek testy gry, publiakcja jest zrobiona bardzo amatorsko i biednie przypomina mi moje 1 serwery, które publikowałem na forum gamecenter. Strona powinna dawno już działać z możliwością rejestracji oraz klikania reklam aby przyciagalo ludziska. 

Opublikowano

Dzień dobry, ze względu na pilny wyjazd muszę przełożyć start serwera na kolejny piątek 23.09 na godz 20.

Lepiej dopracować wszystko w spokoju niż w chaosie na ostatnią chwilę i zrobić krótkie otwarte testy. 

Więcej informacji udzielę później :)

Opublikowano

wersja jest spoko ale nazwa serwera nic ludziom nie mowi wiec żeby troche ludzi przyszlo trzeba zachecic..dodac cos innowcyjnego,jakies ciekawe dropy z mobow,eventy,dodatki

Opublikowano

Dlaczego nikt nie wpadł na pomysł zrobić serwera low. Medium serwerów jest dosyć dużo a żadnego długoterminowego lowa jak nie było tak nie ma :)

Ja wraz z ekipą mamy plany sprawdzić coś takiego co napisałeś, mamy pliki s2 i będziemy nad tym myśleć w przyszłości ale nie siejmy offtopicu.

Pisząc low miałem na myśli 10-30 exp a nie 100....

Kiedy jeszcze maniaczyłem to 100 było już medium - gra słów.

grafi.png

„Ciężki charatker? wiem, mam z natury, ale chcę wierzyć w słońce, nie chcę już wierzyć w chmury...

PIH

Opublikowano

Z ręką na sercu od 2012 roku szukam konkretnego s2, ale jak już autor wczesniej wspomniał wszęscie są fale s7 8 9 100 nie wiem ile już tego nawet jest. Wbijam w ślepo bez zastanowienia :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Na ten moment sklepy są już ukończone. 

Brak jeveli, brak quest itemów. Znajdziecie tam sety +7 leather + odpowiedniki.

Przygotowuję dużo spotów na serwer. Na ten moment:

8 Spotów na atlans.

3x bahamut

3x great bahamut

2x vepar

Devias:

6x elite yeti

1x yeti

2x worm

dungeon2:

1x larva

1x Dark Knight

lt1:

3x shadow

1x poison shadow

lt2: 2x Death Cow

lt3: 3x Death Cow

1x: crused wizard

lt5:

1x Death Knight

lt6: 2x Death Knight

lt7: 4x Death Knight

1x Death Gorgon

tarkan: 4x Mutant

2x Bloody wolf

2x Iron Wheel

2x Tantalos

Zostało jeszcze trochę map do uzupełnienia. Wszystkie moby liczą po 7 sztuk.

Aktualizacja: Po Waszych opiniach level reset = 400 !

Opublikowano

Chcesz pomysł na reset ?

Weź zaczerpnij ze starych serwerów. Cofki do różnego lvl coś innego niż res za reset .

Dajmy przykład :

1 res - 100k res + 5b cofka do 240 lvl ?

2 res 200k + 10 b cofka do 260 lvl ?

i tak w koło Macieja aż dojdzie do 1000 k zen ?

albo może by tak zrobić żeby pobierało exe item za res ?

100 k + dowolne exe + 11+xxx

wtedy handel by prosperował wyśmienicie bo jakby nie kupowali do ubioru to do resa itemów exe. 

Pomyśl nad takim rozwiązaniem .

grafi.png

„Ciężki charatker? wiem, mam z natury, ale chcę wierzyć w słońce, nie chcę już wierzyć w chmury...

PIH

Opublikowano

Chcesz pomysł na reset ?

Weź zaczerpnij ze starych serwerów. Cofki do różnego lvl coś innego niż res za reset .

Dajmy przykład :

wtedy handel by prosperował wyśmienicie bo jakby nie kupowali do ubioru to do resa itemów exe. 

Wiem o co Ci chodzi ale wg. mnie to by tylko troche namieszało, standardowy res na 400 i reset statystyk to jest najlepszy wybór. Oczywiście WEDŁUG MNIE.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Chcesz pomysł na reset ?

Dajmy przykład :

item+11 to może troszkę za dużo  ale +10   czemu nie

Opublikowano

Chcesz pomysł na reset ?

Dajmy przykład :

Wiem o co Ci chodzi ale wg. mnie to by tylko troche namieszało, standardowy res na 400 i reset statystyk to jest najlepszy wybór. Oczywiście WEDŁUG MNIE.

Może być coś dla każdego . 

LVL res i zen by zostały a dla wydłużenia gry i lepszego handlu można dodać właśnie exe item do resa . Na pewno gra by sie wydluzyla bo bys musial zdobyc jeszcze exe na rr i ulepszyć go do + x . Jak dla mnie dobra sprawa było by takie rozwiazanie. No ale jak kto uważa.

grafi.png

PIH

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...