Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AtlansWorld [Polski serwer, STABILNE SEASON 2] [EXP:1000x] 23.09 START

Atlans

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

3 Dni minelo i nic na wlasne zyczenie tracisz graczy czlowieku. Po co cos otwierac jak to nie ma sensu,

Przecież jasno jest napisane, że start 23 września.

Opublikowano

Dzień dobry, wróciłem z wcześniej wspomnianego wyjazdu (złamana ręka w gratisie)

Dziękuję moderatorowi za zmianę daty startu w temacie. 

Mam dla Was parę screenów z serwera oraz wiadomości.

1. Zmiana depo będzie komendą /depo 0,1,2 wcześniej ustawione /atlansdepo troszkę się bugowało. Fixed.

2. Opcje vipa będą dostępne na normalnym serwerze, dzięki temu nie będziemy się rozdzielać na dobrych i lepszych.

W przypadku dużej ilości online, otworzę drugi subserver.

Otwartych testów nie będzie. Serwer został już przetestowany przez wielu ludzi wszystko jest stabilne i gotowe do wielogodzinnej rozgrywki.

Mała galeria:

Rdxwmtc.jpg

4OKkuVt.jpg[

Gg6qocx.jpg

Rj5GS9L.jpg

t1y1RF5.jpg

Opublikowano

Moim zdaniem przy takim expie reset to bedzie kwestia paru godzin potem 2/3 godzin nie bedzie to zalatwe? Czy jest ktos za expem ponizej np x300? czekam na konstruktywne odpowiedzi :)

Opublikowano

28 wrzesnia przestan;D ... w ciul walenie zaczynajac publikacjie pisze jest mowa o beta testach teraz cisza. Chyba nie ma na co czekac w 15 osob nie mam checi grac.

Opublikowano

jakis link do WWW, godzina startu czy cos? bo chyba nie o 20? ponad godzinka zostala a klienty kiedy sciagniemy na necie 128kb? 

majster publikant trzezwy? 

Opublikowano

to wbijamy na blessmu start o 19:00 dzisiaj staty serwera podobne

No niestety nawet troche te serwery nie są podobne :)) Gdyby były to bym wbił ^^

Opublikowano

Witam,

obserwuję ten wątek już od jakiegoś czasu.

Nie wypowiem się co do kwestii technicznych serwera natomiast jeśli chodzi o organizację to autor tematu sam działa na własną szkodę.

Swoją pomoc przy serwerze oferowałem, jednak autor tematu przyznał, że ze wszystkim sobie poradzi. 

Mimo wszystko mam nadzieję, że ten projekt się uda i będzie się cieszył dużym powodzeniem z uwagi na s2, jeśli jednak nie - nie wszystko stracone, ja o s2 nie zapomniałem i ciąglę nad tym pracuję.

Do autora tematu - jeśli zajdzie taka potrzeba z waszej strony - chętnie pomogę.

www.badcompanymu.eu

Projekt s2 pvp

Opublikowano

Serwer wystartuje czy już nie ma na co liczyć brakuje polskiego dobrego serwera z s2.Ten może nie jest idealny ale jakiś start by już był ktoś posiada link do strony?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...