Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

spodnie, rurki, ciuchy

Harriott

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

>2k16

>a mentalne ameby i dalej sie jebią o wygląd

i te pierdolenie, że ubiór ma niby świadczyć o męskości xDD

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie widzę żadnej różnicy. Na obydwu fotografiach nogi wyglądają jak w rajstopach :')

jak ty k***a musisz w realu wyglądać boże kochany

albo jak ty się musisz ubierać

strach pomyśleć

Zdejmij rurki i zluzuj, bo widzę, że Ci dopływ tlenu odcinają. Nie każdy musi wyglądać jak facet, na pizdy też się miejsce znajdzie. Z mojej strony wszystko :-)

masz szansę się wykazać, pokaż mi prawdziwego mężczyznę (chodzi o ubiór)

AG040181_14.jpg

article-2173566-140E7151000005DC-996_634

Matt+Bomer+CLLA+GOTS+1.jpg

4-jamie-dornan.jpg?itok=Mnlo8Wgl

8825e5f4e6c167e2bd68bcd4c706962f.jpg

sddefault.jpg

Mówisz masz.

Qui est le prochain?

Opublikowano

Nie widzę żadnej różnicy. Na obydwu fotografiach nogi wyglądają jak w rajstopach :')

jak ty k***a musisz w realu wyglądać boże kochany

albo jak ty się musisz ubierać

strach pomyśleć

Zdejmij rurki i zluzuj, bo widzę, że Ci dopływ tlenu odcinają. Nie każdy musi wyglądać jak facet, na pizdy też się miejsce znajdzie. Z mojej strony wszystko :-)

masz szansę się wykazać, pokaż mi prawdziwego mężczyznę (chodzi o ubiór)

AG040181_14.jpg

article-2173566-140E7151000005DC-996_634

Matt+Bomer+CLLA+GOTS+1.jpg

4-jamie-dornan.jpg?itok=Mnlo8Wgl

8825e5f4e6c167e2bd68bcd4c706962f.jpg

sddefault.jpg

Mówisz masz.

po ostatnim obrazku śmiem twierdzić, że to bait. niektóre spodnie w niektórych obrazkach nie różnią się zbytnio od tych co założył Exile. 

FX 6300 | R9 380 4GB | VS 550W | Seagate 1TB | Crucial M4 120GB | 970a-ud3 rev 1.2 | Brutus 410 | 8GB RAM | 

Opublikowano

props dla każdego posiadacza rurek za baitowanie tych ameb, sam bym sobie kupił żeby wywoływać ból dupska u "prawdziwych mężczyzn" ale wątpię że bym się wcisnął

>2k16

>dopierdalanie się o ubiór 

xD

Opublikowano

props dla każdego posiadacza rurek za baitowanie tych ameb, sam bym sobie kupił żeby wywoływać ból dupska u "prawdziwych mężczyzn" ale wątpię że bym się wcisnął

>2k16

xD

Co jest złego o dopierdalanie się o ubiór teraz czy rok temu ? ohh tak zapomniałem w dzisiejszych czasach każdy kto robi z siebie idiotę uzasadnia to próbą

" baitowania " 

gQSkfLC.png

Opublikowano

>2k16

xD

Co jest złego o dopierdalanie się o ubiór teraz czy rok temu ? ohh tak zapomniałem w dzisiejszych czasach każdy kto robi z siebie idiotę uzasadnia to próbą

" baitowania "

kazdy ma własny styl i dziwi mnie ze w XXI w. w dobie internetu kogoś jeszcze dziwi taki a nie inny ubiór i że są jeszcze ludzie którzy zamiast zajmować się własną dupą wolą płakać bo ktoś nosi rurki czy cokolwiek innego, każdy ma swój gust i niech nosi co chce, nie rozumiem w czym wam przeszkadza że ktoś nosi rurki czy k***a rajstopy
Opublikowano

>2k16

xD

" baitowania "

kazdy ma własny styl i dziwi mnie ze w XXI w. w dobie internetu kogoś jeszcze dziwi taki a nie inny ubiór i że są jeszcze ludzie którzy zamiast zajmować się własną dupą wolą płakać bo ktoś nosi rurki czy cokolwiek innego, każdy ma swój gust i niech nosi co chce, nie rozumiem w czym wam przeszkadza że ktoś nosi rurki czy k***a rajstopy

Kto tu płacze, że ktoś nosi rurki? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Jak ktoś jest gejem to niech sobie nosi te jajognioty ja tam do gejów nic nie mam. 

Opublikowano

A jakie spodnie polecicie dla kogos, kto ma wielki zad, uda grube i chudsze lydki? Bo zwykle jak na mnie wejdą, to mam nogawki jak w dzwonach, a jedynie pasuja na mnie spodnie na gumce, bo sa rozciagliwe

Joggery z gumką.

Polecam urbancity,od x lat kupuje tam ubrania wszelkiego rodzaju,wysoka jakość produktów oraz przyjemne ceny:)

Opublikowano

>2k16

>dopierdalanie się o ubiór  xD

" baitowania "

Kto tu płacze, że ktoś nosi rurki? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Jak ktoś jest gejem to niech sobie nosi te jajognioty ja tam do gejów nic nie mam.

Co ma orientacja seksualna do ubioru?
Pomocnik
Opublikowano

>2k16

xD

a ja myslalem ze baitujemy pedalow

A jakie spodnie polecicie dla kogos, kto ma wielki zad, uda grube i chudsze lydki? Bo zwykle jak na mnie wejdą, to mam nogawki jak w dzwonach, a jedynie pasuja na mnie spodnie na gumce, bo sa rozciagliwe

Joggery z gumką.

Polecam urbancity,od x lat kupuje tam ubrania wszelkiego rodzaju,wysoka jakość produktów oraz przyjemne ceny:)

tak urbancity fajny sklep, joggery super spodnie goraco polecam :)))))

Opublikowano

>2k16

xD

" baitowania "

każdy płacze, że chcę sobie kupić spodnie w których będę dobrze wyglądał. jeżeli tego nie widzisz, to musisz być zacofanym ignorantem. 

FX 6300 | R9 380 4GB | VS 550W | Seagate 1TB | Crucial M4 120GB | 970a-ud3 rev 1.2 | Brutus 410 | 8GB RAM | 

Opublikowano

to tak jak ci właściciele rurek śmiali by się z ziomków noszących baggy, przecież to na to samo wychodzi.

zwłaszcza, że jeśli ktoś dba o siebie, o ubiór, kosmetyki, perfumy to nawet nie wyśmiewa ludzi, którzy nie dbają o ubiór czy o cokolwiek z garderoby xD

ale ci którzy nie dbają o siebie najwięcej mają do powiedzenia xD

Opublikowano

Przecież to jest każdego indywidualna sprawa jak się ubiera jak chce chodzić jak lump to niech chodzi. A ci co uważają że jak ktoś nosi rurki to jest pizdą to moją niedojebanie mózgowe i zazwyczaj to same sebixy.

<p>.

Opublikowano

Jak zaloze szerokie spodnie (normalne dżinsy) to wyglądają c*****o,bo wiszą na mnie jak na wieszaku bo chudy jestem. Wiec nie moge innych nosic 

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Jak zaloze szerokie spodnie (normalne dżinsy) to wyglądają c*****o,bo wiszą na mnie jak na wieszaku bo chudy jestem. Wiec nie moge innych nosic 

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...