Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

spodnie, rurki, ciuchy

Harriott

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

denim, rurki, joggery... może lepiej zamiast szukać sklepu z tymi spodniami szukaj lepiej gdzie najtaniej ci zmienią płeć 

Japierdole jak mozna jeszcze uwazac ze rurki sa pedalskie. Ale no tak,lepiej popierdalać w szerokich jak bary jaglaka starych dresach,racja

@topic

HM 100% polecam

"Jak można jeszcze uważać" ? wybacz ale mam stałe poglądy a nie że w towarzystwie kobitek uważam że pedalskie a chwilę później z ziomeczkami z podbazy jaram się który ma węższe spodnie...

A co do mnie  nie popierdalam ani w rurkach ani w dresach tylko ubieram się jak normalny człowiek no ale widzę że jak ktoś krytykuje osobę za ubieranie rurek jest od razu sebixem w dresiku. Jeśli chodzi o te rurki tak k***a są pedalskie jak nie gniecie Cię w nich przyrodzenie to szczerze współczuję

Mi się z kolei podnosi ciśnienie jak widzę, że ktoś ocenia człowieka po wyglądzie. Nie, nic mnie nie gniecie xDDD W ogóle czemu by miało?

bo ludzie nie mają pojęcia o czym piszą. chcę tylko uświadomić, że MĘSKIE RURKI w żaden sposób nie gniotą "jaj" i jeżeli oczywiście są dobrze dopasowane. to jest wymyślona głupota i po prostu jeżęli ktoś też jest chudy, źle będzie wyglądał w spodniach straight, nie uważasz? nie mówię nawet o loose albo relaxedach, ale mniejsza. 

FX 6300 | R9 380 4GB | VS 550W | Seagate 1TB | Crucial M4 120GB | 970a-ud3 rev 1.2 | Brutus 410 | 8GB RAM | 

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

denim, rurki, joggery... może lepiej zamiast szukać sklepu z tymi spodniami szukaj lepiej gdzie najtaniej ci zmienią płeć 

Japierdole jak mozna jeszcze uwazac ze rurki sa pedalskie. Ale no tak,lepiej popierdalać w szerokich jak bary jaglaka starych dresach,racja

@topic

HM 100% polecam

"Jak można jeszcze uważać" ? wybacz ale mam stałe poglądy a nie że w towarzystwie kobitek uważam że pedalskie a chwilę później z ziomeczkami z podbazy jaram się który ma węższe spodnie...

A co do mnie  nie popierdalam ani w rurkach ani w dresach tylko ubieram się jak normalny człowiek no ale widzę że jak ktoś krytykuje osobę za ubieranie rurek jest od razu sebixem w dresiku. Jeśli chodzi o te rurki tak k***a są pedalskie jak nie gniecie Cię w nich przyrodzenie to szczerze współczuję

Mi się z kolei podnosi ciśnienie jak widzę, że ktoś ocenia człowieka po wyglądzie. Nie, nic mnie nie gniecie xDDD W ogóle czemu by miało?

bo ludzie nie mają pojęcia o czym piszą. chcę tylko uświadomić, że MĘSKIE RURKI w żaden sposób nie gniotą "jaj" i jeżeli oczywiście są dobrze dopasowane. to jest wymyślona głupota i po prostu jeżęli ktoś też jest chudy, źle będzie wyglądał w spodniach straight, nie uważasz? nie mówię nawet o loose albo relaxedach, ale mniejsza. 

>> Męskie

>> Rurki

Wybierz jedno

gQSkfLC.png

Opublikowano

k***a widze na tym mpcforum to centrum swiatowego spierdolenia porownywalne do kanady tylko w druga strone, takiej ignorancji to bym sie nawet po polakach nie spodziewal, kobitki tez widze karynki chcace lobuza, idzie smiechnac z tej ciemnej masy troglodytow  :v

@topic.

h&m/new yorker/dolce&gabbana moze ci sie uda cos wylapac.

Opublikowano

Gdzie ci mężczyźni...

mężczyzni popierdalają w dzwonach, bermudach, spodniach 3/4, w skierach do połowy łydki, halówkach no i srebrny zegarek z festynu za 25 zł.

Gdzie ci mężczyźni...

no jak mężczyzna chce dobrze wyglądać, to faktycznie nie jest płci męskiej... co za logika  :lenny: na szczęście nie wszyscy tak myślą, mniejszość. zresztą jako nastolatek ciężko mi wyglądać jak mężczyzna mając prawie 2m wzrostu i mieć ogromną niedowagę i sam fakt bycie poniżej 18 roku życia. 

@ Exíletak tylko dodam, bo ci modele zawsze mają źle założone spodnie przez co wyglądają właśnie "pedalsko" jeżeli tak to można powiedzieć. są zawsze albo za długie, albo podciągnięte pod brzuch, przez co ciężej wybrać spodnie i lepiej generalnie samemu sprawdzić. chociaż dobra, koniec końców, najlepiej chyba będzie się przejechać do galerii i poogarniać trochę. 

Jeszcze nie widziałam gościa, który wyglądałby dobrze w rurkach.

rurki =/= slim

kocham takie tematy, gdzie wchodzą zacofane ameby i piszą takie głupoty xD

rozumiem taki typowy seba, który chodzi w halóweczkach najka, do tego szelest, wpierdolka najka i pluje non stop - wtedy mógłbym uwierzyć, że moda, ubiór, dobry wygląd to pedalstwo

ale błagam kobieta? 

jeśli masz na myśli takie typowe rurki, że od dupy do stóp są opięte jak legginsy to zwracam honor, bo to jest akurat bejoza, ale nie raz widziałem jak krytykowałaś modę męską, czy też streetwear.

jak ci napisze, że pryskam się jeszcze perfumami o których ty pewnie istnienia nie znasz to też powiesz, że nie jestem mężczyzną?

bo większość gości nie potrafi dobrze dobierać takich spodni. lubię dyskutować. zacofani poniekąd ludzie na tym forum trochę  :v

Zacofanie...

Taka głupia moda, faceci ubierają się w damskich sklepach. Jeśli to, że mi się to nie podoba świadczy o zacofaniu, to jestem z tego swojego zacofania dumna. Nawet w żupanach, perukach i pończochach za Burbonów faceci wyglądali bardziej męsko od tych teraz. 

Faceci ubierają się w damskich sklepach - u made my day.

Btw. autorze jak i lemingi zacofane - patrzcie na spodnie z hm, a jak fitują na mnie.

ff5007b85ae54ef79be0653802da0906.png

1ccb5baf9f4746eda8a38d766af500ed.png

Opublikowano

Gdzie ci mężczyźni...

mężczyzni popierdalają w dzwonach, bermudach, spodniach 3/4, w skierach do połowy łydki, halówkach no i srebrny zegarek z festynu za 25 zł.

Gdzie ci mężczyźni...

no jak mężczyzna chce dobrze wyglądać, to faktycznie nie jest płci męskiej... co za logika  :lenny: na szczęście nie wszyscy tak myślą, mniejszość. zresztą jako nastolatek ciężko mi wyglądać jak mężczyzna mając prawie 2m wzrostu i mieć ogromną niedowagę i sam fakt bycie poniżej 18 roku życia. 

@ Exíletak tylko dodam, bo ci modele zawsze mają źle założone spodnie przez co wyglądają właśnie "pedalsko" jeżeli tak to można powiedzieć. są zawsze albo za długie, albo podciągnięte pod brzuch, przez co ciężej wybrać spodnie i lepiej generalnie samemu sprawdzić. chociaż dobra, koniec końców, najlepiej chyba będzie się przejechać do galerii i poogarniać trochę. 

rurki =/= slim

rozumiem taki typowy seba, który chodzi w halóweczkach najka, do tego szelest, wpierdolka najka i pluje non stop - wtedy mógłbym uwierzyć, że moda, ubiór, dobry wygląd to pedalstwo

ale błagam kobieta? 

jeśli masz na myśli takie typowe rurki, że od dupy do stóp są opięte jak legginsy to zwracam honor, bo to jest akurat bejoza, ale nie raz widziałem jak krytykowałaś modę męską, czy też streetwear.

jak ci napisze, że pryskam się jeszcze perfumami o których ty pewnie istnienia nie znasz to też powiesz, że nie jestem mężczyzną?

bo większość gości nie potrafi dobrze dobierać takich spodni. lubię dyskutować. zacofani poniekąd ludzie na tym forum trochę  :v

Zacofanie...

Taka głupia moda, faceci ubierają się w damskich sklepach. Jeśli to, że mi się to nie podoba świadczy o zacofaniu, to jestem z tego swojego zacofania dumna. Nawet w żupanach, perukach i pończochach za Burbonów faceci wyglądali bardziej męsko od tych teraz. 

Btw. autorze jak i lemingi zacofane - patrzcie na spodnie z hm, a jak fitują na mnie.

Nie widzę żadnej różnicy. Na obydwu fotografiach nogi wyglądają jak w rajstopach :')

Qui est le prochain?

Opublikowano

Nie widzę żadnej różnicy. Na obydwu fotografiach nogi wyglądają jak w rajstopach :')

jak ty k***a musisz w realu wyglądać boże kochany

albo jak ty się musisz ubierać

strach pomyśleć

Opublikowano

strach pomyśleć

Zdejmij rurki i zluzuj, bo widzę, że Ci dopływ tlenu odcinają. Nie każdy musi wyglądać jak facet, na pizdy też się miejsce znajdzie. Z mojej strony wszystko :-)

Qui est le prochain?

Opublikowano

A jakie spodnie polecicie dla kogos, kto ma wielki zad, uda grube i chudsze lydki? Bo zwykle jak na mnie wejdą, to mam nogawki jak w dzwonach, a jedynie pasuja na mnie spodnie na gumce, bo sa rozciagliwe

Opublikowano

CO TU SIE DZIEJE NA TYM FORUM, ZE BRONICIE CIPKI W RURKACH XDDDDD (????????)

antywarn: jak chcesz fajne obcisle gatki to w wiekszosci sklepach na dziale zenskim

Opublikowano

strach pomyśleć

Zdejmij rurki i zluzuj, bo widzę, że Ci dopływ tlenu odcinają. Nie każdy musi wyglądać jak facet, na pizdy też się miejsce znajdzie. Z mojej strony wszystko :-)

masz szansę się wykazać, pokaż mi prawdziwego mężczyznę (chodzi o ubiór)

Opublikowano

Mi się już nawet nie chce dalej strzępić ryja na te ameby co dalej uważają że rurki są męskie zbijcie sobie chłopaki z conchitą pionę 

gQSkfLC.png

Opublikowano

Noście noście te damskie spodnie, potem narzekajcie, że dziewczyny nie możecie znaleźć, nie wszystkie lubią jak ich 2 połówka wygląda tak samo  :yay:

Opublikowano

podaj mi tu cytat, gdzie ktokolwiek napisal ze noszenie rurek jest meskie, noszenie dresow niby jest meskie? tez nie jest. ale obie rzeczy nie sa pedalskie, o to sie rozchodzi, naucz sie czytac ze zrozumieniem wodoroscie zanim zaczniesz pierdolic.

Opublikowano

ty nigdy nie znajdziesz, bo jedyne co robisz, to jarasz sie pedalsko rozowymi skorkami do broni w grze komputerowej ;*

Chcecie sie dalej tak bawic? zapraszam ;)

Pomocnik
Opublikowano

>noszenie rurek

nawet mi was nie żal

@topic

HM 100% polecam

>> Męskie

>> Rurki

Wybierz jedno

Mi się już nawet nie chce dalej strzępić ryja na te ameby co dalej uważają że rurki są męskie zbijcie sobie chłopaki z conchitą pionę 

CO TU SIE DZIEJE NA TYM FORUM, ZE BRONICIE CIPKI W RURKACH XDDDDD (????????)

antywarn: jak chcesz fajne obcisle gatki to w wiekszosci sklepach na dziale zenskim

Popcorn mi się już kończy.  :santa:  :santa:  :santa:

A jakie spodnie polecicie dla kogos, kto ma wielki zad, uda grube i chudsze lydki? Bo zwykle jak na mnie wejdą, to mam nogawki jak w dzwonach, a jedynie pasuja na mnie spodnie na gumce, bo sa rozciagliwe

Idź do HM i zobacz które rurki będą najlepiej pasowały, wybór mają naprawdę spory.

Opublikowano

Brajanka rurki bardziej gniotą w jaja sebe niż brajanka :makka:

Error 504 Ray ID: 2d3728ee114d2b1b • 2016-08-16 19:06:48 UTC

Gateway time-out

Opublikowano

ty nigdy nie znajdziesz, bo jedyne co robisz, to jarasz sie pedalsko rozowymi skorkami do broni w grze komputerowej ;*

Poczekaj tylko skończę się bawić z twoją matką i zaraz przyjdę 

podaj mi tu cytat, gdzie ktokolwiek napisal ze noszenie rurek jest meskie, noszenie dresow niby jest meskie? tez nie jest. ale obie rzeczy nie sa pedalskie, o to sie rozchodzi, naucz sie czytac ze zrozumieniem wodoroscie zanim zaczniesz pierdolic.

Ty gościu serio masz jakiegoś guza mózgu czy inny syf, jeżeli według ciebie rurki nie są pedalskie to wypierdalaj do tajlandii będziesz się czuł jak w domu 

gQSkfLC.png

Opublikowano

... rurki=/=slim ktoś już o tym wspominał. zresztą skinny=/=super skinny i jest ogrom rodzajów, gdzie zwykłe skinny dobrze dopasowane wyglądają spoko. 

Gdzie ci mężczyźni...

Gdzie ci mężczyźni...

rurki =/= slim

ale błagam kobieta? 

Zacofanie...

skoro dla ciebie to rajstopy co kolega ma założone, to niezłe musisz mieć rajstopy. 

@Gandern

musisz być tak dojrzały, skoro wyzywasz od rodziców, naprawdę! 

FX 6300 | R9 380 4GB | VS 550W | Seagate 1TB | Crucial M4 120GB | 970a-ud3 rev 1.2 | Brutus 410 | 8GB RAM | 

Pomocnik
Opublikowano

Brajanka rurki bardziej gniotą w jaja sebe niż brajanka :makka:

Wut???

Ty gościu serio masz jakiegoś guza mózgu czy inny syf, jeżeli według ciebie rurki nie są pedalskie to wypierdalaj do tajlandii będziesz się czuł jak w domu 

Nie dosyć, że niestabilny seksualnie to jeszcze lekarz... Skończcie tę dyskusję, bo od rana naprawdę mam niezły ubaw, uważasz że są pedalskie? Okej, masz do tego prawo, jednak ciągłe powtarzanie tego samego jest dziwne... tak jakbyś zazdrościł lub coś... ? ? ?

Opublikowano

I tyle, nie wiem czy naprawdę jesteś na tyle ciemny, czy nie widzisz, że to nie Ty tutaj trollujesz ludzi, tylko ja, enjoy your ban tho.

Opublikowano

Dla rozluznienia atmosfery dodam, ze sam czasem zaloze "rurki", ktore dla wiekszosci moga robic za dresy. Ubior nie ma znaczenia, kazdy chodzi w tym, w czym mu wygodnie. Czasem zaloze dresy, czasem koszule. Jesli jakas kobieta neguje moja meskosc przez ubior, to przypominam, ze jak ja bede ruchac w c**j to bez ubran

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...