Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

spodnie, rurki, ciuchy

Harriott

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

halo! przyszedłem z pytaniem, czy może powstały jakieś godne stronki z ciuchami. mam na myśli np. phenotype właśnie, jednakże tam nie znalazłem nic dla siebie, bo nie ma żadnych denim czy zwykłych czarnych rurek. najbardziej interesują mnie spodnie, bo najciężej z moją wagą i wzrostem coś kupić. ewentualnie jeżeli ktoś ma jakieś sensowne ciuszki w sieciówkach, to chętnie przejrzę. 

P.S. joggery już się znudziły. 

FX 6300 | R9 380 4GB | VS 550W | Seagate 1TB | Crucial M4 120GB | 970a-ud3 rev 1.2 | Brutus 410 | 8GB RAM | 

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

denim, rurki, joggery... może lepiej zamiast szukać sklepu z tymi spodniami szukaj lepiej gdzie najtaniej ci zmienią płeć 

gQSkfLC.png

Opublikowano

denim, rurki, joggery... może lepiej zamiast szukać sklepu z tymi spodniami szukaj lepiej gdzie najtaniej ci zmienią płeć 

przecież denimy to są normalne spodnie. nie czaję cię, ale mniejsza. 

@r0nin dziękuję!

FX 6300 | R9 380 4GB | VS 550W | Seagate 1TB | Crucial M4 120GB | 970a-ud3 rev 1.2 | Brutus 410 | 8GB RAM | 

Pomocnik
Opublikowano

Wyjdź ze swojej jaskini. :D

Najlepszy jest imo Hazel21, ale tam spodni jest jak na lekarstwo tego typu spodnie znajdziesz w HM i ewentualnie w zarze.

Opublikowano

Polecam sklep Ombre. :)

Jednostka Centralna: Karta Graficzna: MSI GeForce GTX 1050 Ti GAMING X | Procesor: Intel i3-7100 3.90Ghz | RAM: 8GB

Opublikowano

Najlepszy jest imo Hazel21, ale tam spodni jest jak na lekarstwo tego typu spodnie znajdziesz w HM i ewentualnie w zarze.

No HM, powodzenia z jakością

Pomocnik
Opublikowano

a byś się zdziwił... Jakościowo hm jest dobry to nie ten sam szrot co w croopie, house itp.

Opublikowano

wut????

ja mam spodnie tylko z hm praktycznie i są kozackie, wszystkie jakościowo super, nie mówię o materiałowych, a o denimach.

apropo czarnych rurek to skinny czarne są za 199 w hm, kupowałem w złotych tarasach w warszawie w środę i są sztosik.

Opublikowano

wut????

ja mam spodnie tylko z hm praktycznie i są kozackie, wszystkie jakościowo super, nie mówię o materiałowych, a o denimach.

apropo czarnych rurek to skinny czarne są za 199 w hm, kupowałem w złotych tarasach w warszawie w środę i są sztosik.

sztos mi generalnie chodzi o takie, które w udach niekoniecznie muszą być bardzo ciasne a w nogawkach własnie "skinny", żeby but lepiej fitował. dawno takich poszukuję i nie ma, bo dla mnie po prostu to jest ważne, a joggerów nie chcę. 

Opublikowano

To w hmie poszukaj takich, nie mowie o najbliższym sklepie bo w niektórych sklepach mogą nie być, pojeździj po mieście i szukaj. Ja np często jeżdzę do promenady w Warszawie, nie znalazłem tam sztos denimow, natomiast przejechałem sie do złotych i od razu na wejściu kupiłem idealne spodnie.

Ściągnij sobie apke hm na telefon i przejrzyj spodnie które cie interesują.

Opublikowano

Polecam sklep Ombre. :)

Wszystko z tego sklepu to jakościowe gówno, kupiłem kiedyś bluzę i zakładając ją, czułem się jakby była zrobiona z kartonu a nie materiału.

Opublikowano

Gdzie ci mężczyźni...

no jak mężczyzna chce dobrze wyglądać, to faktycznie nie jest płci męskiej... co za logika  :lenny: na szczęście nie wszyscy tak myślą, mniejszość. zresztą jako nastolatek ciężko mi wyglądać jak mężczyzna mając prawie 2m wzrostu i mieć ogromną niedowagę i sam fakt bycie poniżej 18 roku życia. 

@ Exíletak tylko dodam, bo ci modele zawsze mają źle założone spodnie przez co wyglądają właśnie "pedalsko" jeżeli tak to można powiedzieć. są zawsze albo za długie, albo podciągnięte pod brzuch, przez co ciężej wybrać spodnie i lepiej generalnie samemu sprawdzić. chociaż dobra, koniec końców, najlepiej chyba będzie się przejechać do galerii i poogarniać trochę. 

Opublikowano

Gdzie ci mężczyźni...

no jak mężczyzna chce dobrze wyglądać, to faktycznie nie jest płci męskiej... co za logika  :lenny: na szczęście nie wszyscy tak myślą, mniejszość. zresztą jako nastolatek ciężko mi wyglądać jak mężczyzna mając prawie 2m wzrostu i mieć ogromną niedowagę i sam fakt bycie poniżej 18 roku życia. 

@ Exíletak tylko dodam, bo ci modele zawsze mają źle założone spodnie przez co wyglądają właśnie "pedalsko" jeżeli tak to można powiedzieć. są zawsze albo za długie, albo podciągnięte pod brzuch, przez co ciężej wybrać spodnie i lepiej generalnie samemu sprawdzić. chociaż dobra, koniec końców, najlepiej chyba będzie się przejechać do galerii i poogarniać trochę. 

Jeszcze nie widziałam gościa, który wyglądałby dobrze w rurkach.

Qui est le prochain?

Opublikowano

Może sobie jeszcze grzyweczke poprawisz i na ramię zawiesisz torebeczkę?

A co do ciuchów do HM

ezgif.com-resize.gif

Opublikowano

Gdzie ci mężczyźni...

bo większość gości nie potrafi dobrze dobierać takich spodni. lubię dyskutować. zacofani poniekąd ludzie na tym forum trochę  :v

Opublikowano

bo większość gości nie potrafi dobrze dobierać takich spodni. lubię dyskutować. zacofani poniekąd ludzie na tym forum trochę  :v

Zacofanie...

Taka głupia moda, faceci ubierają się w damskich sklepach. Jeśli to, że mi się to nie podoba świadczy o zacofaniu, to jestem z tego swojego zacofania dumna. Nawet w żupanach, perukach i pończochach za Burbonów faceci wyglądali bardziej męsko od tych teraz. 

Qui est le prochain?

Pomocnik
Opublikowano

Gdzie ci mężczyźni...

Zacofane to mało powiedziane... :v

Zacofanie...

Taka głupia moda, faceci ubierają się w damskich sklepach. Jeśli to, że mi się to nie podoba świadczy o zacofaniu, to jestem z tego swojego zacofania dumna. Nawet w żupanach, perukach i pończochach za Burbonów faceci wyglądali bardziej męsko od tych teraz. 

Zacofanie to ocenianie ludzi na podstawie wyglądu... Ja rozumiem, że może to wyglądać dla kogoś dziwnie lub nieładnie, ale takie chamstwo świadczy jedynie o zazdrości lub ewidentnym bólu pupy.

Parę dni temu kupiłem te https://www.zalando.pl/your-turn-jeansy-slim-fit-black-denim-yo122ga0d-q11.html fajnie fitują z janoskami, w hm miesiąc temu kupiłem podobne lecz znacznie węższe i też nie najgorsze. :v

Opublikowano

faktycznie bardzo spoko wyglądają. jeżeli jest tak jak mówisz, trzeba się temu przyjrzeć. 

+ akurat mam janoski własnie. 

Opublikowano

Japierdole jak mozna jeszcze uwazac ze rurki sa pedalskie. Ale no tak,lepiej popierdalać w szerokich jak bary jaglaka starych dresach,racja

@topic

HM 100% polecam

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Japierdole jak mozna jeszcze uwazac ze rurki sa pedalskie. Ale no tak,lepiej popierdalać w szerokich jak bary jaglaka starych dresach,racja

@topic

HM 100% polecam

"Jak można jeszcze uważać" ? wybacz ale mam stałe poglądy a nie że w towarzystwie kobitek uważam że pedalskie a chwilę później z ziomeczkami z podbazy jaram się który ma węższe spodnie...

A co do mnie  nie popierdalam ani w rurkach ani w dresach tylko ubieram się jak normalny człowiek no ale widzę że jak ktoś krytykuje osobę za ubieranie rurek jest od razu sebixem w dresiku. Jeśli chodzi o te rurki tak k***a są pedalskie jak nie gniecie Cię w nich przyrodzenie to szczerze współczuję

gQSkfLC.png

Pomocnik
Opublikowano

@topic

HM 100% polecam

"Jak można jeszcze uważać" ? wybacz ale mam stałe poglądy a nie że w towarzystwie kobitek uważam że pedalskie a chwilę później z ziomeczkami z podbazy jaram się który ma węższe spodnie...

A co do mnie  nie popierdalam ani w rurkach ani w dresach tylko ubieram się jak normalny człowiek no ale widzę że jak ktoś krytykuje osobę za ubieranie rurek jest od razu sebixem w dresiku. Jeśli chodzi o te rurki tak k***a są pedalskie jak nie gniecie Cię w nich przyrodzenie to szczerze współczuję

Mi się z kolei podnosi ciśnienie jak widzę, że ktoś ocenia człowieka po wyglądzie. Nie, nic mnie nie gniecie xDDD W ogóle czemu by miało?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...