Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Cortium

Perserga-Metin2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 143
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam, co sądzicie o serwerze Cortium typ Easy/4Fun stabilny serwer. Działa od 8 lipca.

No tak patrzac na prezentacje to mocne 2/10. Serwer do zrobienia w 3-4 dni, oh wait... gotowiec :s
Sam wypuszczasz g****o robione 2 tygodnie, a innych hejtujesz to chyba normalne u takich

Gdybym napisał, że serwer robie pół roku to byś sie pewnie nad nim spuszczał cymbale xD
Człowieku jak masz taki poziom odpowiedzi to gg widze że i serwer i administrator na wysokim poziomie swierszcza :D

Co do serwera żeby nie było spamu - neutral, przyjemnie się gra, lecz jest parę bugów

Opublikowano

Lajk to spoko admin ale ty persherga na kosz wylądować powinieneś nie trawie cię typie i nie wbije na serwer bo ty tam jestes a jakby sam lajk był to od razu bym wbił

Jw27i9N.gif

Opublikowano

Lajk to spoko admin ale ty persherga na kosz wylądować powinieneś nie trawie cię typie i nie wbije na serwer bo ty tam jestes a jakby sam lajk był to od razu bym wbił

@Perserga-Metin2 akurat jeden z najlepszych administratorów jakich poznałem ;) Dlaczego go nie "trawisz"? 

Opublikowano

Syf syf i jeszcze raz syf, na pierwszej edycji Persega dostał perma to wgl byla jakas porazka xD, potem stwierdzili ze server nie dopracowany to zamiast dopracować go to nie wylaczyc bo hajs zarobiony i postawic drugi by znow zarobic a co na nim zrobili to k***a bronie zbroje inne? tyle w temacie porazka administracji a co do gry tyodzien 2 max i sie nudzi

Opublikowano

@xMox Nie wziąłem go do teamu na poprzedniej edycji, więc płacz wylewa teraz wszędzie, takie zycie prawda? Mnie nie trawi, bo nikomu nigdy nic nie rozdawałem, a myślał, że lajk mu da SM etc, bo koledzy xD

DiamondMT2.pl

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Myślę że tutaj dużo sądzić nie trzeba:

Podziękuję serdecznie, wykrywa Rammita V i Rammita A, poza tym przy starcie clienta tworzy jakieś dodatkowe pliczki które odpalają 5/6 razy przeglądarkę.  Jeżeli to jest molebox'em robione, to ja jestem z Sosnowca. 

a mówienie że to nie groźny wirus, to tak jak mówić że HIV to taka słabsza grypa. Każdy wirus jest groźny na swój sposób. nie ma niegroźnych wirusów. 

Dxol1rS.jpg

Ch*j że defender, malwarebytes wykrywa to samo.

@edit:

***** [ Registry ] *****

[-] Key deleted: HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\DOMStorage\castplatform.com
[-] Key deleted: HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\DOMStorage\cdn.castplatform.com

To znalazł jeszcze AdwCleaner.

Serdecznie prosiłbym administrację tego forum o zamknięcie tej iście żałosnej prezentacji kopalni wirusów i lekcji formatowania systemów po zarażeniu komputera gównem - Cortium.
Opublikowano

@Lajk™ jest fajny wiec coritum tez fajny polecam bardzo zimno

fakt z dupy wyjety to tak jakbym powiedział fajny jest pazdzioch więc fajne są jego skarpety

idz czereśnie czereśniaku zbierać.powinneś dostać perma j****y lizusie.

@topic serwer do metina2 nie podobny taki zacofany i niedorozwiniety pozdrawiam @kaszana

@wiertarka11

formatowaniem to ty sunku dysk rozjebujesz odszkodaowanie powinien teraz dawać za stracony czas/oraz uszkodzenie dysku pozatym taki spec a wirów ma napierdolone a sie zabiera za metka wjade mu na chate to wtedy będzie spiewał aleluja 

Opublikowano

@Lajk™ jest fajny wiec coritum tez fajny polecam bardzo zimno

fakt z dupy wyjety to tak jakbym powiedział fajny jest pazdzioch więc fajne są jego skarpety

idz czereśnie czereśniaku zbierać.powinneś dostać perma j****y lizusie.

@topic serwer do metina2 nie podobny taki zacofany i niedorozwiniety pozdrawiam @kaszana

@wiertarka11

formatowaniem to ty sunku dysk rozjebujesz odszkodaowanie powinien teraz dawać za stracony czas/oraz uszkodzenie dysku pozatym taki spec a wirów ma napierdolone a sie zabiera za metka wjade mu na chate to wtedy będzie spiewał aleluja 

teraz patrz uważnie prezentuje magię:

przeczytaj tą liczbę: 1

teraz tą: 2

teraz tą: 3

i jeszcze tą: 5

teraz to słowo: gibana

hokus pokus

gardzę tobą kaszana

będę pisał co chce, jak chce, gdzie chce i kiedy chce. Żaden noname nie będzie mówił, że nie mogę polecić serwera ze względu na technika, bez którego coritum by nie istniał. Do tego Lajk to ziomek więc tym bardziej będę polecał i jego jak i jego serwery.

Ps. Czereśnie są dobre.

image.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Syf  , klient ma bugi serwer tysiąc razy restartowany nic nowego no po prostu syf i tyle

od kiedy klient ma bugi? xD

Od początu kiedy go wydałeś do gry , spr sobie i dokładnie go ogarnij :)

Opublikowano

@up Bardzo rozwinięta odpowiedź, aż poleciał report.

Jeśli ktoś już coś pisze, to niech pisze z sensem, i co mu nie pasuje w serwerze, bo można zawsze coś zmienić ;)

Niektórych rzeczy nie da się niestety zmienić . Ten server sam w sobie jest nieporozumieniem tam nie ma nic co przyciągnie normalnych ludzi a idioci z nudów zawsze zagrają taka prawda niestety, ale to standard w tych czasach .

Jak dla mnie to normalnych ludzi przyciąga to, że właśnie nie ma tam pierdół z dupy wyciągniętych jak na niektórych serwerach "NOWEJ JAKOŚCI METINA" a kretyni polecą tam, gdzie nie wiadomo od czego zacząć grę, bo serwer jest przepakowany "nowościami", które nic wspólnego z metinem nie powinny mieć. Podejrzewam, że gdyby nie wyciek kodu źródłowego to Cortium byłby jednym z najbardziej rozchwytywanych serwerów w Polsce. Jednym z kilku serwerów, bo większość, która stoi teraz nawet by nie powstała :)

DvTwT7Q.png 
USŁGI IPS
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie polecam grać na serwerach Persegi !! Powinieneś mieć zakaz wstawiania prezentacji kotlecie . Startujesz z kolejnym serwerem dla hajsu .

Haha wyzywasz serwera od kotletów, a na neliosach grasz xD

Mów co chcesz, mnie to guzik interesuje, bo ja swoje wiem.

DiamondMT2.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...