Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Cortium

Perserga-Metin2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 143
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Witam, co sądzicie o serwerze Cortium typ Easy/4Fun stabilny serwer. Działa od 8 lipca.

No tak patrzac na prezentacje to mocne 2/10. Serwer do zrobienia w 3-4 dni, oh wait... gotowiec :s 

Opublikowano

Troszeczkę pograłem wymaksowałem postać pobiłem trochę ludzi w m1 na DMG i nasłuchałem się że jestem zerem serwer jak najbardziej polecam fajna atmosfera  :O  -.-  :lenny:

Opublikowano

Witam, co sądzicie o serwerze Cortium typ Easy/4Fun stabilny serwer. Działa od 8 lipca.

No tak patrzac na prezentacje to mocne 2/10. Serwer do zrobienia w 3-4 dni, oh wait... gotowiec :s 

I kto to mówi :D osoba która lada dzień wypuści własnego gotowca ;) 

Opublikowano

Serwer polecam bo lajk :) ale przydałby się mały balans ta kto spoko :D

Opublikowano

Nom, gotowiec zrobiony od zera przeze mnie xD 

@harnaś Ja wiem, że mój serwer stoi dłużej niż Twoje wszystkie razem złączone, ale tutaj nie musisz tego pisać.

Ale to nie jest twój serwer tylko lajka xD 

Opublikowano

Nom, gotowiec zrobiony od zera przeze mnie xD

Tak jak poprzednie serwery ile ich było 5? ile postały? 

Opublikowano

@Up Reantia to jest planowany drugi projekt, Cortium jest mój i lajka, i ciągle jest rozwijany ;)

Ale dopiero jest w planach więc nie macie się o co Martwić :D 

Opublikowano

@up Bardzo rozwinięta odpowiedź, aż poleciał report.

Jeśli ktoś już coś pisze, to niech pisze z sensem, i co mu nie pasuje w serwerze, bo można zawsze coś zmienić ;)

DiamondMT2.pl

Opublikowano

@up Bardzo rozwinięta odpowiedź, aż poleciał report.

Jeśli ktoś już coś pisze, to niech pisze z sensem, i co mu nie pasuje w serwerze, bo można zawsze coś zmienić ;)

Niektórych rzeczy nie da się niestety zmienić . Ten server sam w sobie jest nieporozumieniem tam nie ma nic co przyciągnie normalnych ludzi a idioci z nudów zawsze zagrają taka prawda niestety, ale to standard w tych czasach .

Opublikowano

Sam wypuszczasz g****o robione 2 tygodnie, a innych hejtujesz to chyba normalne u takich
Opublikowano

Sam wypuszczasz g****o robione 2 tygodnie, a innych hejtujesz to chyba normalne u takich

Gdybym napisał, że serwer robie pół roku to byś sie pewnie nad nim spuszczał cymbale xD 

Opublikowano

Gdybym napisał, że serwer robie pół roku to byś sie pewnie nad nim spuszczał cymbale xD

Dobrze Ci napisał. Ja więcej w update dodam, niż ty na serwer xD

DiamondMT2.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...