Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Championship Zed i Riven! Rework Yoricka

Anuszenko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam juz jest pewne że następną skórką z seri championship będzie skórka do ZEDA!

Ponadto championship riven powróci do sklepu!

http://polscygracze.pl/championship-zed-powrot-championship-riven/

+ NOWY YORICK UJAWNIONY

http://polscygracze.pl/rework-yoricka-umiejetnosci/

Co wy na to bo ja już chyba muszę przygotować hajs na riven :D

(Gracze którzy wczesniej kupili ją otrzymają ramkę ekranu ładowania ) - coś jak w skinach project

Opublikowano

Kurcze dziwny trochę rework Yorica, myślałem że jak zawsze zachowają to coś co dotąd definiowało daną postać a tu całkowicie nowy zestaw umiejętności i w sumie całkowicie nowa postać.

Zobaczymy jak będzie się sprawdzać ale wygląda na ciekawą opcję na topa. Niestety boje się, że brak doskoków/odskoków itp może ją dyskwalifikować z pozycji dobrej postaci. 

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

Co to za Yorick ? nowy champ ?! 

a tak na serio fajnie wygląda :) zobaczymy jak będzie w grze 

co do skórek popatrzmy jak wujek riot uczy nas budowac team 

ful ad jak dla mnie championship  na mida powinien być pod ap 

Opublikowano

Ja p******e znowu będzie trzeba wydać na LoL'a 250zł k***a. A przypadkiem Championship Riven było wcześniej do zdobycia a teraz można ją kupić? 

Opublikowano

no to jeszcze pax tf'a dajcie do kupienia, tylko nie zapomnijcie zmienić koloru kapelusza żeby starzy posiadacze się nie obrazili

Opublikowano

Nie wiedziałem, że kiedykolwiek Championship Riven powróci... a jednak. :O

Biorę!

Opublikowano

o co chodzi z tymi jakimiś aktualizacjami dla skórki riven? bo na stroncie mam takie oto bazgroły jak : "a gracze, którzy kiedy są posiadali".... czy chodzi o to, że gracze którzy już mają tą skórkę, otrzymają jej aktualizacje graficzną, a gracze którzy ją dopiero kupią, otrzymają starą wersje graficzną skórki?

Opublikowano

o co chodzi z tymi jakimiś aktualizacjami dla skórki riven? bo na stroncie mam takie oto bazgroły jak : "a gracze, którzy kiedy są posiadali".... czy chodzi o to, że gracze którzy już mają tą skórkę, otrzymają jej aktualizacje graficzną, a gracze którzy ją dopiero kupią, otrzymają starą wersje graficzną skórki?

ta

Jakoś nie chce mi się w to wierzyć jakoś jest patch 6.17 i nie ma to w którym pachu tu będzie ? :D

49945496407446987479.jpg

Opublikowano

@up była w sezonie chyba 3 pozniej była nie do kupienia i teraz powróci ale gracze którzy kupili ją wczesniej dostaną specjalną ramkę

Drugim :) na mistrzostwa!

Lipa że ktoś ma skórkę której nie można kupić, a teraz już będzie można :)

Ja za esencje dostałem

Zobmie Branda i Vladimir Bloody - 1800rp obydwie :)

Opublikowano

Kolejna postać po reworku która będzie op a po pewnym czasie znowu znerfią.Natomiast co do championship riven rito wydymało starych zajadaczy którzy myśleli że posiadają tak świetną niedostępną skórkę ale wzamian dostaną ramkę w ekranie ładowania.

Opublikowano

Podoba mi się rework Yoricka, chociaż ciekawa jestem, jak to wyjdzie podczas rozgrywek. Trochę przerażająco wygląda dziewica :p Co do Championship Zed i Riven, jak dla mnie nic specjalnego. Do Riven i tak najlepszy króliczek *-* 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...