Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Championship Zed i Riven! Rework Yoricka

Anuszenko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

o co chodzi z tymi jakimiś aktualizacjami dla skórki riven? bo na stroncie mam takie oto bazgroły jak : "a gracze, którzy kiedy są posiadali".... czy chodzi o to, że gracze którzy już mają tą skórkę, otrzymają jej aktualizacje graficzną, a gracze którzy ją dopiero kupią, otrzymają starą wersje graficzną skórki?

taJakoś nie chce mi się w to wierzyć jakoś jest patch 6.17 i nie ma to w którym pachu tu będzie ? :D
Będzie na mistrzostwa swiata pod koniec wrzesnia. Podajże 20 ktoregos. Czyli gdzieś w patchu 6.18-6.19

Opublikowano

Osobiście jako main riven/yasuo kupię napewno championship riven ( mam od miesiąca 6k RP na koncie w razie jakby była w zestawie keppo ) Ładna ta skórka jest. Niestety zapewne gdy juz będzie dostępna, na rankedach/draftach przez najbliższy miesiąc będę zmuszony ją banować gdyż iż ponieważ nastąpi wysyp pseudo mainów riven z fajnym skinem którzy bedą lamić na maxa :(

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...