Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

War of Glory Medium | start: 27.08.2016r godz 19.00 ! SEASON 10 ! exp: 1000x / drop: 60% !

glorasek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeszcze bardziej się pogrążasz pisząc żeby wbić ddi do fo seta. To tylko świadczy o tym jak zryty jest tam system, że trzeba mieć wszystko najlepsze jak tylko możliwe żeby móc rywalizować z unnymi.

To raczej podstawowe opcje, ktore nalezy miec na kazdym serwerze, od kiedy pamietam zawsze kazdy to wbijal, ale pewnie wiesz lepiej.

Zmienilismy, tzn ułatwilismy troche zdobywanie nagrod za Grand Resy :) Teraz wyglada to tak:

bonusgrwog.jpeg

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moje wrazenia odnosie ostatnich dwoch edycji tego serwera...

Jesli to co proponujesz na serwerze nazywasz balansem to gratulacje znajomosci PvP w Muonline (tyle z donate masz kup sobie poradnik). To zaden balans jesli skill z jednej klasy potrafi zablokowac mozliwosc uzywania ich przez inne. To zadne pvp jesli dwie tej samej klasy postacie klada sie na tak zwanego jednego hita. Moglbym wymieniac tu w nieskonczonosc ale szkoda czasu i tak zaraz admin wykresli ze nie mam o niczym pojecia.

Kolejna sprawa to edycje i zwrot kredytow. Sa rowni i rowniejsi w tej kwesti, bo w poprzedniej edycji wraz ze znajomymi zakupilismy sobie pare rzeczy i w owej juz tego nie robilismy z uwagi na tak zwane zwroty ktorych admin nam oczywiscie nie dokonal z racji "przeterminowania". Tylko dlaczego pare osob zakupujacych w tym samym czasie itemy co my ten zwrot otrzymalo? Kwestia podejscia do czlowieka plakac za pare zlotych nie bede ale nauczka taka zeby wiecej tu nic nie wlozyc.

Kultura serwera przejdzie do histori bo takiego buractwa na ktore przyzwala administracja jak na WoG nie ma nawet w podzednych barach. Ze screen zle zrobiony kary sie unika? Blagam za takie odzywki jak tam powinny permy leciec bez wzgledu na to czy screen byl z server info czy nie. 

Jeszcze sprawa tak zwanych "cziterow"... dostaje ktos perm bana za uzywanie nie dozwolonych programow a nagle sie go widzi spowrotem? To ile donate za "nietykalnosc" trzeba dac? 

Podsumowujac... szkoda czasu na serwer gdze admin ma w oczach tylko $$, a edycja trwa tak naprawde do 1 CSa. Nie polecam.

(moze sobie pan Glory pisac co chce to moje zdanie ktore wyrobilem sobie przez 2 edycje grania na tym serwerze)

ps. Smacznego bo slyszalem ze znowu na parowki sie uzbieralo :-)

Opublikowano

Moje wrazenia odnosie ostatnich dwoch edycji tego serwera...

Jesli to co proponujesz na serwerze nazywasz balansem to gratulacje znajomosci PvP w Muonline (tyle z donate masz kup sobie poradnik). To zaden balans jesli skill z jednej klasy potrafi zablokowac mozliwosc uzywania ich przez inne. To zadne pvp jesli dwie tej samej klasy postacie klada sie na tak zwanego jednego hita. Moglbym wymieniac tu w nieskonczonosc ale szkoda czasu i tak zaraz admin wykresli ze nie mam o niczym pojecia.

- moze balans nie jest idealny, ale z pewnoscia jeden z lepszych w ostatnich edycjach, ciezko o PVP gdzie dana klasa kladzie sie na 1 skill

Kolejna sprawa to edycje i zwrot kredytow. Sa rowni i rowniejsi w tej kwesti, bo w poprzedniej edycji wraz ze znajomymi zakupilismy sobie pare rzeczy i w owej juz tego nie robilismy z uwagi na tak zwane zwroty ktorych admin nam oczywiscie nie dokonal z racji "przeterminowania". Tylko dlaczego pare osob zakupujacych w tym samym czasie itemy co my ten zwrot otrzymalo? Kwestia podejscia do czlowieka plakac za pare zlotych nie bede ale nauczka taka zeby wiecej tu nic nie wlozyc.

- donate oddajemu 45 dni wstecz od daty zakonczenia edycji, wiec jezeli czegos nie dostales wystarczylo podeslac screena z wplata, chociaz to co piszesz jest niemozliwe. Jezeli uwazasz ze czegos nie otrzymales, mozesz nawet tutaj umiescic screen z wplata, o ile taki w ogole posiadasz bo jakos nikt inny problemu nie mial i z pewnoscia nikt nie dostal creditow jezeli wplata byla po terminie, ktos ci sciamnil a ty to łykles, albo to jak zwykle prowokacja konkurencji czy kogos kto wylapal bana ;) widac ze nowe konto na tym forum wiec bardzo prawdopodobne

Kultura serwera przejdzie do histori bo takiego buractwa na ktore przyzwala administracja jak na WoG nie ma nawet w podzednych barach. Ze screen zle zrobiony kary sie unika? Blagam za takie odzywki jak tam powinny permy leciec bez wzgledu na to czy screen byl z server info czy nie. 

- regulamin skladania skarg dotyczy kazdego i nie jestes z tego zwolniony, jezeli czegos brakuje nie mozemy ocenic tego pozytywnie, jakos gracze skladaja skargi i sa one rozpatrywane pozytywnie

Jeszcze sprawa tak zwanych "cziterow"... dostaje ktos perm bana za uzywanie nie dozwolonych programow a nagle sie go widzi spowrotem? To ile donate za "nietykalnosc" trzeba dac? 

- to moze podaj jakies przyklady, bo ja pamietam jeden o sorry dwa przypadki w grze, a na forum mase ludzi ktorzy prosili o ostatnia szanse i zadziwie cie nikt nic nie placil ;) chociaz ty i tak wiesz swoje

Podsumowujac... szkoda czasu na serwer gdze admin ma w oczach tylko $$, a edycja trwa tak naprawde do 1 CSa. Nie polecam.

(moze sobie pan Glory pisac co chce to moje zdanie ktore wyrobilem sobie przez 2 edycje grania na tym serwerze)

- No patrz jakos jest wiecej CSow juz na tej edycji, dla ciebie MU to tylko CS ?

ps. Smacznego bo slyszalem ze znowu na parowki sie uzbieralo :-)

- tego nie skomentuje bo widac ze ten post ma na celu tylko prowokowac, dlaczego nie napiszesz ze swojego glownego konta tylko tworzysz nowe ?

Opublikowano

Co do postu glorego:

1.Skoro kazda postac jak to napisales spada od skilla to nie ma czegos takiego jak balans pvp jesli piszesz ze to jedne z lepszych ustawien to ja nie mam pytan^^

2.Nie kazdy musi miec milion postow na mpc by krytykowac serwer od tego jest forum od wypisywania walet i wad serwera nie koniecznie kolega ktory to pisal jest z konkurencji lub dostal bana.

3.Regulamin skladania skarg dotyczy kazdego tak ? ale regulamin ktory zabrania jechac na haxach mozna go olac bo wystarczy poprosic szanownego admina o "druga szanse" prawda? Nie bede sypal nickami bo to sie mija z celem.

4.A na czym wedlug ciebie ta gra polega jesli nie wbiciu maxow zebraniu seta i chodzenia na cs?

PS:zapewniam cie ze nie jestem z konkurencji ani nie dostalem bana :)

Opublikowano

To jest moje konto, nie posiadam innego, bylem towim "nowym nabytkiem" ale zaznaczam bylem. 

Nie rozczulam sie o glupie 50 zl jak napisalem, a screenow wplat z konta pokazywac publicznie nie bede. 

Glorasku moj drogi nie zabronisz mi miec wlasnego zdania, jak i podzielic sie nim tu z innymi po to jest to forum. PvP u ciebie nie jest idealne? Ono nie istnieje...

Opublikowano

Nic dodac nic ujac :)

BTW!! i to dosc wazne...mowisz Glory nie ma faworyzowania... w porzedniej edycji 1 CS wygral Harcore z ally Sebulby i dziwnym trafem w twoim rankingu wygranych CS nagroda zostala przyznana uwaga bo pewnie wszystkich zaskocze..CANNABIS!! 

Opublikowano

To jest moje konto, nie posiadam innego, bylem towim "nowym nabytkiem" ale zaznaczam bylem. 

Nie rozczulam sie o glupie 50 zl jak napisalem, a screenow wplat z konta pokazywac publicznie nie bede. 

Glorasku moj drogi nie zabronisz mi miec wlasnego zdania, jak i podzielic sie nim tu z innymi po to jest to forum. PvP u ciebie nie jest idealne? Ono nie istnieje...

Jasne ze ci nie zabronie krytykowania i wyrazania wlasnego zdania, chodzi mi bardziej o kwestie wplaty, bo oszustem nie jestem i kazdy komu nalezal sie zwrot go otrzymal, widocznie nie zalapales sie terminowo dlatego poprosilem o skan wplaty zeby wyjasnic z toba ta sprawe.

Co do sprawy CSa i nagrody za nie, jasno bylo napisane ze to GuildMaster gildii, ktora wygrala ma sie zglosic po nagrode, jezeli tego nie zrobil to czy to juz jest moj problem czy GM waszej gildii ?

Wszystko bylo pisane na stronie glownej serwera, od kiedy nalezy sie zglaszac oraz gdzie. Ja nie wiem w czym jest problem akurat w tej kwestii.

Opublikowano

Slyszalem ze jestes mlody ale ze tak nie ogarniety to naprawde... GM sie nie zglosil to dam nagrode komu innemu, i to nie jest twoim zdaniem oszustwo ale "super ekstra admin" ? Co do wplat... kiedys ktos da ci tak popalic ze zrozumiesz ze ludzi ktorzy kupuja cos u ciebie nie mozna sterowc regulaminem z palca wyssanym i tego ci zycze. Btw nowym osobom zainteresowanym serwerem polecam temat http://forum.warofglory.pl/topic/18640-albo-fer-albo-wog%C3%B3le/page-5 znajdziecie tu wszystkie niezbedne informacje odnosnie balansu pvp na tym serwerze, nieudolnosci w kwesti bugow admina i ogolnie potwierdzenie na moja opinie. Autorowi i innym graczom gratuluje decyzji i dozobaczenia gdzie indziej.

Opublikowano

Slyszalem ze jestes mlody ale ze tak nie ogarniety to naprawde... GM sie nie zglosil to dam nagrode komu innemu, i to nie jest twoim zdaniem oszustwo ale "super ekstra admin" ? Co do wplat... kiedys ktos da ci tak popalic ze zrozumiesz ze ludzi ktorzy kupuja cos u ciebie nie mozna sterowc regulaminem z palca wyssanym i tego ci zycze. Btw nowym osobom zainteresowanym serwerem polecam temat http://forum.warofglory.pl/topic/18640-albo-fer-albo-wog%C3%B3le/page-5 znajdziecie tu wszystkie niezbedne informacje odnosnie balansu pvp na tym serwerze, nieudolnosci w kwesti bugow admina i ogolnie potwierdzenie na moja opinie. Autorowi i innym graczom gratuluje decyzji i dozobaczenia gdzie indziej.

To co napisales to juz nawet nie jest zabawne, twierdzisz ze ktos zgarnal wasza nagrode ? a to dobre ^^ Miej pretensje do waszego GM gildii ze nie pofatygowal sie nawet o napisanie o nagrode, ale tak to my jestesmy winni. Co do regulaminu jest on jasny, jezeli nadal uwazasz ze nie dostales creditow wyslij skana nie widze zadnego problemu, jak boisz sie swoich danych podeslij na PM, tylko ciekawy jestem czy ty w ogole go masz ;)

Bo jakos inni nigdy z tym problemu nie mieli ze czegos nie otrzymali,  a jezeli byly takie przypadki zawsze byly rozstrzygane na korzysc gracza :) Nie bede juz nawet wypowiadal sie na twoje zaczepki, bo to nic innego jak proba prowokowania i oczerniania mnie bezpodstawnie.

Pliki mamy premium IGCN i to oni zajmuja sie bugami, wszystkie informacje odnosnie balansu ? sadzisz ze wypowiedz 5 czy 6 osob to wszystkie niezbedne informacje ? :D Koncze z toba dyskusje bo nie ma sesnu i sluzy tylko jednemu.

Ja zapraszam was na event Halloweenowy :)

Do wygrania sety socket, exe, gold fenriry, wingi 4 lvl :)

Dodatkowo exp +50% na wszystkich subach, eventy ze zbieraniem dyni, zabijaniem duchow i wiele wiecej :)

1840c6982d81910b85b7c39fdad173b8.png

wiecej informacji na naszej www :)

Opublikowano

Jak sie nie ma nic madrego do powiedzenia to masz racje skoncz dyskusje. 

5,6 osob? Ja znam minimum 30 i nie koniecznie z polski ktorzy to potwierdza czlowieku ty serio widzisz tylko czubek wlasnego nosa?

Opublikowano

No sie uczepili bo mamy do tego prawo zalozyl temat niech liczy sie tez z negatywnymi opiniami ktore niestety tu przewazaja :-)

A ludzie po to pisza aby inni wiedzieli gdzie nie warto zagladac ot tyle :-)

Opublikowano

hyhy, dziewczynki po prostu kolejna edycje z rzedu dostaly srogi wpierdolix na CSach. Nie radza sobie to trzeba zwalic wine na ustawienia serwera, bugi, regulaminy, faworyzowanie itd. itp.

Jak dojdzie do Was co to jest gildia i zgranie w niej to moze dacie rade cos kiedys ugrac. W tym momencie jestescie "zgromadzeniem" patalachow ktorzy winia za swoje porazki wszystkich innych tylko nie siebie.

Pozdrowki i buziaczki.

Opublikowano

Tak tak prezes piesku^^ dalej ciśnijcie na czym się da bo glory i tak tego nie widzi a i te permy na jedną edycje czemu niby joker gra?

Opublikowano

jaki sens zaczynac na serwerze co kilka miechow ma reset nie ma sensu...

jaki sens zaczynać na serwerze gdzie masz wszystko FO za hajs, oto jest pytanie ;p

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

jaki sens zaczynac na serwerze co kilka miechow ma reset nie ma sensu...

jaki sens zaczynać na serwerze gdzie masz wszystko FO za hajs, oto jest pytanie ;p

Wszystkiego nie kupisz ;) ani wingow 4rd, ani fenrirow, o gold fenku nie wspomne, ani seedow. Wiec pojecie all za hajs troche mija sie z prawda.

Zapraszam na event +100% exp. Event trwa do poniedziałku do godziny 9.00 !

cbf4bbb12ce2af2a16529bf486a34063.png

Opublikowano

15171099_1362722903768836_86210540532588

1. 100% wiecej expa na wszystkich subach !

2. 60% wiecej creditów za wpłaty (paypal, payu, przelew bankowy) !

3. 100% wiecej creditow za Grand Resa oraz Votowanie !

4. Ceny nowych setow Blood Angel -30% !

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

_64537752_advent_6.png

Start Eventu 06.12.2016 15.00 - 11.12.2016 23.00 !

1. 100 % wiecej expa na wszystkich subach!
2. 50% wiecej creditow (paypal, payu, bank transfer) !
3. 100% wiecej creditow za (Grand Reset i VOTE) !
4. Codzienne eventy w grze !
5. Nowe itemy w webshopie !
6. Codziennie darmowe prezenty !

Opublikowano

WoW tego sie nie spodziewalem ! Najlepszy prezent mikolajkowy na swiecie !! hah !! Extra czas troszke pokatowac !! Zapraszam wszystkich na serwerek szybkoooo !! 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo serdecznie zapraszam na najlepszy według mnie serwer w Polsce ,  odpowiedni Exp dużo nowości zmieniających się z biegiem czasu , fajne eventy czasowe podwójna ilość crd za GR czy też podniesiony EXP zabawy w chowanego , wyścigi  . Teraz będzie event świąteczny wiec napewno będą prezenty i milo  bedzie się expić . Serwer nie jest typowym pvp 

Opublikowano

Bardzo serdecznie zapraszam na najlepszy według mnie serwer w Polsce ,  odpowiedni Exp dużo nowości zmieniających się z biegiem czasu , fajne eventy czasowe podwójna ilość crd za GR czy też podniesiony EXP zabawy w chowanego , wyścigi  . Teraz będzie event świąteczny wiec napewno będą prezenty i milo  bedzie się expić . Serwer nie jest typowym pvp 

to prawda, jest typowym p2w ;p

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

to prawda, jest typowym p2w ;p

przy expie 1000x możesz sobie wbić lekko tyle GR w krótkim czasie aby się ubrać  zwłaszcza że są w x-shopie sa seale dające 150% więcej expa na 24h . 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...