Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

War of Glory Medium | start: 27.08.2016r godz 19.00 ! SEASON 10 ! exp: 1000x / drop: 60% !

glorasek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem tak WOG to nie serwer gdzie ktos kto kupi item ma wielka przewage, expi sie szybko i szybko zdobywa punkty do webshopa. Nie kupia tego czego nie ma, np seedy, czy to donator czy gracz musi zdobywac je w grze, a to juz nie jest takie proste. Takich przykladow jest wiecej, ale ktos kto widzi WS mysli tam jest wszystko, a to nieprawda.
Nalezy samemu wejsc i zobaczyc poniewaz webshop webshopowi nie jest rowny. Socket sety sa lepsze od exe wiec donator chce czy nie musi albo kupic je od graczy albo sam prac ;)
Na forum serwera pojawil sie event z publikacjami :) do wygrania 200 silver coinsow ;) Na profilu FB natomiast event z udostepnianiem plakatu gdzie mozna zgarnac 7 dni vipa i wygranego MUUN Peta :)
Zapraszam do brania udzialu w eventach oraz zapraszam jutro o 19.00 na start :) Sezon nie jest straszny :) w razie czego zawsze mozecie liczyc na moja i innych pomoc na forum, w grze czy napisac do mnie na gg.

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powiem tak WOG to nie serwer gdzie ktos kto kupi item ma wielka przewage, expi sie szybko i szybko zdobywa punkty do webshopa. Nie kupia tego czego nie ma, np seedy, czy to donator czy gracz musi zdobywac je w grze, a to juz nie jest takie proste. Takich przykladow jest wiecej, ale ktos kto widzi WS mysli tam jest wszystko, a to nieprawda.

Nalezy samemu wejsc i zobaczyc poniewaz webshop webshopowi nie jest rowny. Socket sety sa lepsze od exe wiec donator chce czy nie musi albo kupic je od graczy albo sam prac ;)

Na forum serwera pojawil sie event z publikacjami :) do wygrania 200 silver coinsow ;) Na profilu FB natomiast event z udostepnianiem plakatu gdzie mozna zgarnac 7 dni vipa i wygranego MUUN Peta :)

Zapraszam do brania udzialu w eventach oraz zapraszam jutro o 19.00 na start :) Sezon nie jest straszny :) w razie czego zawsze mozecie liczyc na moja i innych pomoc na forum, w grze czy napisac do mnie na gg.

mam nadzieje, ze sobie zartujesz... Kazdy dobrze wie, ze donator ma kolosalna przewage nad reszta, gadasz o jakis seedach, ktore i tak sa sprzedawane za fo itemy, a kto je kupuje? Donatorzy. Pondato vip server ma strasznie latwiejsza robote z wbiciem gra, ktory i tak sie bije 1dzien... Rowniez twoje ziomeczki z gildi canabis maja latwiejszy start. Pozdrawiam i z calego serca odradzam gry na tym servie. Za nim zbierzecie set bedzie rr acc i nowa edycja :D

Opublikowano

mam nadzieje, ze sobie zartujesz... Kazdy dobrze wie, ze donator ma kolosalna przewage nad reszta, gadasz o jakis seedach, ktore i tak sa sprzedawane za fo itemy, a kto je kupuje? Donatorzy. Pondato vip server ma strasznie latwiejsza robote z wbiciem gra, ktory i tak sie bije 1dzien... Rowniez twoje ziomeczki z gildi canabis maja latwiejszy start. Pozdrawiam i z calego serca odradzam gry na tym servie. Za nim zbierzecie set bedzie rr acc i nowa edycja :D

To ja odradzam czytania tych wypocin tego człowieka, bo na każdym innym serwerze gada głupoty, a jak przyjdzie grać z nim to poddaje się i idzie gdzie indziej :D Pozdro z HoF-a :D

Opublikowano

Glupoty jakie glupoty? napisal prawde zanim sie zbierze socketowe eq nie robiac donate bedzie rr acc taka prawda ;) druga sprawa to wog umiera po dwoch tygodniach gracze robia donate i wchodza tylko na cs i prosze cie xardas nie pisz ze jest inaczej przypomne ci twoja ostatnio wypowiedz na ts-ie jak gadalismy "walic woga tam sie juz nic nie zmieni" zawsze tak gadasz po zakonczonej edycji a gdy przychodzi nastepna mowisz ze bedzie super i warto wbic wytrzezwiej wkoncu ^^^^^

Opublikowano

Glupoty jakie glupoty? napisal prawde zanim sie zbierze socketowe eq nie robiac donate bedzie rr acc taka prawda ;) druga sprawa to wog umiera po dwoch tygodniach gracze robia donate i wchodza tylko na cs i prosze cie xardas nie pisz ze jest inaczej przypomne ci twoja ostatnio wypowiedz na ts-ie jak gadalismy "walic woga tam sie juz nic nie zmieni" zawsze tak gadasz po zakonczonej edycji a gdy przychodzi nastepna mowisz ze bedzie super i warto wbic wytrzezwiej wkoncu ^^^ ^^

Wytrzeźwiałem i dalej nie zmieniam zdania, będę tu grał aż padnie, jak inne serwery z długim stażem, nie dawno jeden splajtował, ciekawe który następny będzie w kolejce :D

Opublikowano

Popieram w/w wypowiedż dodam że ludzie przyzwyczajeni do prostoty starych sezonów boją się nowości . Ci co nie grali na nowszyxh sezonach nie rozumieją pewnych dodatków ale to żaden problem - pograją,nauczą się i za jakiś czas bedą wymiatali jak na s2 czy s3. Ja sama przyzwyczajam się do s9 w tej chwili bo grałam na max s4 i nie mam specjalnie problemów.No i racja że otoczka jak to napisał noys odgrywa niebagatelna role w całym tym świecie mu.Wiele zależy od nastawienia gracza również bo dużo ludzi skacze z serwera na serwer i szuka Bóg wie czego . 

To nie to,wyższe sezony to więcej postaci co stwarza problemy z balansem postaci,jasne powiecie ,że na s2 i 3 to dl i bk się do czegoś nadają a reszta to support ale wracając do nowych sezonów jest więcej postaci i każda w jakiś sposób wpływa na balans w pvp, który każdy serwer chce poprawiać ale według mnie to jest głównym błędem bo chary są tak rózne ,że nie da się ich wyrównać..są postacie do walki ,do expienia i do supportu w pvp i np.cs i tak powinno zostać.Z innej strony często te nowe postacie są juz od poczatku źle ustawione np .RF który ma zbyt duży speed.Gram na s3 bo tam sytuacja jest prosta bk i dl ze sobą walczą a mg,elf i sm służą do czego innego .Nie jestem zwolennikiem expienia i zabawy w te nowe eventy co oferują nowe sezony.Pk,duele cs,guildwary to jest prawdziwe muo

Opublikowano

wlasnie ciezko o set z socketami dobrymi a jak juz sie zdobedzie to jest rr acc :) 

Ale trudno nie ma co krecic temat co start WOGA bo tak juz chyba zostanie.

Opublikowano

Od zawsze bawiło mnie dyskutowanie o balansie przy max statach xD O jakim balansie mówicie? Chyba mob vs player, bo PvP na takich statach to wygląda jak gówno albo w ogóle nie wygląda. 

Macie opcje wyłączania efektów jak inne klienty s10/11? 

To jest chyba dopiero na s11 tak mi sie wydaje.

w sumie to IGC to pewnie w s17 się tym zajmą

iHacks  <3

Opublikowano

Zgadzam sie z stempl88,można też odezwac sie na gg za okreslona sume kupic caly soket wbity tylko sie nie wymulac za szybko zeby nie bylo podejrzeń.Beka.

Opublikowano

Zgadzam sie z stempl88,można też odezwac sie na gg za okreslona sume kupic caly soket wbity tylko sie nie wymulac za szybko zeby nie bylo podejrzeń.Beka.

No to probuj ;)

Opublikowano

@glorasek

odp mi tylko jak wyglada sytuacja z Kontami VIP oraz GoldVIP , po jakim czasie od startu bd do nich dostep oraz czy osoby ktore maja wyupione na Zawsze jest tak dalej zrobione oraz aktywuje sie to od razu po wlaczeniu subow.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Vipy zostana odpalone juz w nowym tygodniu, osoby ktore mialy wczesniej zostana im dodane dni, ktore serwer byl offline. Jezeli masz konto i miales vipa to bedzie dzialal.

Nowy patch wymagany do gry:

Opublikowano

Vipy zostana odpalone juz w nowym tygodniu, osoby ktore mialy wczesniej zostana im dodane dni, ktore serwer byl offline. Jezeli masz konto i miales vipa to bedzie dzialal.

Nowy patch wymagany do gry:

@glorasek 2h na dodanie skanu do wyżej wymienionego pliku. 

Pomogę 2/50  https://www.virustotal.com/pl/file/c9ac8ed8ad2def216176bd34cc36e4fe3e692bf8d19b51266607ab610b4aa4d5/analysis/1472308491/

Opublikowano

Wczoraj było prawie 200 online, niezły wynik. Widać komuś to przeszkadza i chyba ddosy lecą na www bo wolno chodzi ^^

Polak Polakowi nie odpuści ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...