Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ustawa antyterrorystyczna ze starterami

Plesniawek#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prezydent Andrzej Duda podpisał ustawę antyterrorystyczną 22.06.2016 roku, a jej zapisy wchodzą w życie 30 dni od daty złożenia podpisu.

Opublikowano

Z tego co widzę po reklamach i innych pierdołach, numery, które zostały zakupione przed wejściem ustawy trzeba zarejestrować do końca roku czy tam do 2 lutego 2017 roku, a każdy nowy starter już musi być rejestrowany. 

Trzeba tylko iść do dowolnego salonu operatora pokazać dowód osobisty, pin, puk i numer telefonu, więc najlepiej zabrać plastik, który był w starterze. 

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Jak chcesz wejdź se na ogłaszamy24 czy inny tego typu portal i za 50-60 pln kupisz już zarejestrowany.

Po co przeplacac? Przeciez mozna wziac slupa spod sklepu, ktory zrobi to za piwo.

Opublikowano

Ciekawe czy zablokują mi numer w styczniu, jeżeli ze starego abonamentu, którego nie używam przeszło mi na zwkłego SIM'a.

Opublikowano

Ciekawe czy zablokują mi numer w styczniu, jeżeli ze starego abonamentu, którego nie używam przeszło mi na zwkłego SIM'a.

Podpisując umowę(abonament) numer jest rejestrowany.
Opublikowano

@Blezur

Umowę zerwałem i przeniosłem się do innego operatora. O dziwo numer nie został zablokowany, tylko przeszedł na ten zwykły SIM.

Zerwanie umowy nie ma wpływu na rejestrację numeru. Obstawiam, że w 99% przypadków numer nadal jest zarejestrowany - większość przypadków co znam właśnie tak ma. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...