Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Derox S2 [Dedyk] [Medium] [Rework]

gromrob

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 478
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No to gramy. Zainteresowanie jest. Reklama taka 6/10 można było więcej hajsu dać na reklamę ale "we will see".

Opublikowano

No to gramy. Zainteresowanie jest. Reklama taka 6/10 można było więcej hajsu dać na reklamę ale "we will see".

Szczerze mówiąc, to chcieliśmy dać o wiele więcej hajsu na reklame ale część ludzi po prostu odmówiła. Po starcie za to załadujemy, bo zapowiedzi dawać nie chcieli ale o seriach już chętniej słuchali :)

egon_program.jpg

Opublikowano

1.Czy na serwerze (tzn w IS bardziej) jest takie coś jak pakiet PD/REKAWICA/MONETA na xxx dni, bo na stronie widzę, lecz jest "Nieaktywny" to oznacza, że zostanie to odpalone dopiero na starcie czy na serwerze ogólnie tego nie ma?

2. Czy doładowania SM SMS/PRZELEW nie za duża odskocznia?  Ogólnie nie opłacalne...

np. przelewy; 10 sm 2.50zł / 40sm 11 zł, czym drożej tym mniej sm...  (chodzi o początkowe stawki) dalej to już lepiej to wygląda... 

Lepiej doładować x4 po 2.50 i zapłacić 10zł lub x2 po 5zł i mieć 40 SM, niż 11zł i mieć 40SM, złotówka drożej... A o SMSy już się nie wypowiadam...

3. PS. liczę że reklama będzie solidna bo jeśli nie to serwer szybko upadni z braku graczy, 3-osoby wbiją maxa i ciekawe czy nagrodę dostaną (może się o  tym ja przekonam).

Nudzisz się? Wejdź i zostaw łapkę w górę :>

https://www.youtube.com/channel/UCeMqt2wmQHdLvl_OR6wHkog

oFbL3yR.png

Opublikowano

1.Czy na serwerze (tzn w IS bardziej) jest takie coś jak pakiet PD/REKAWICA/MONETA na xxx dni, bo na stronie widzę, lecz jest "Nieaktywny" to oznacza, że zostanie to odpalone dopiero na starcie czy na serwerze ogólnie tego nie ma?

2. Czy doładowania SM SMS/PRZELEW nie za duża odskocznia?  Ogólnie nie opłacalne...

np. przelewy; 10 sm 2.50zł / 40sm 11 zł, czym drożej tym mniej sm...  (chodzi o początkowe stawki) dalej to już lepiej to wygląda... 

Lepiej doładować x4 po 2.50 i zapłacić 10zł lub x2 po 5zł i mieć 40 SM, niż 11zł i mieć 40SM, złotówka drożej... A o SMSy już się nie wypowiadam...

3. PS. liczę że reklama będzie solidna bo jeśli nie to serwer szybko upadni z braku graczy, 3-osoby wbiją maxa i ciekawe czy nagrodę dostaną (może się o  tym ja przekonam).

1. Tak są, ale to że pisze nieaktywne znaczy że po prostu masz je niewykupione.

2. Smsy są mniej opłacalne także dla nas, bo dotpay zabiera z nich 50%.

3. W reklame mamy zamiar mocno zainwestować, na pewno duzi youtuberzy będą nagrywać. Zależy nam na tym serwerze, więc kasy szczędzić nie będziemy. A co do nagród to zapraszam :D To nie żaden kit.

egon_program.jpg

Opublikowano

dobry pomysł z nagrodami  każdy w isa pójdzie full is  to i tak a + sporo wyjda :D

Nagrody nie są pod zarobek, tylko forma rekompensaty za poprzednią odsłone serwera :)

egon_program.jpg

Opublikowano

Mogę mieć tego starego klienta z deroxa s2?

Moje konto zostanie odblokowane do startu? Bo mam z poprzedniej wersji :P

Chodząc tylko na dungi zdobędę wszystkie potrzebę ulepy czy trzeba biegać na bossy na mapach>?

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Mogę mieć tego starego klienta z deroxa s2?

Moje konto zostanie odblokowane do startu? Bo mam z poprzedniej wersji :P

Chodząc tylko na dungi zdobędę wszystkie potrzebę ulepy czy trzeba biegać na bossy na mapach>?

Możesz, tylko musisz go zaktualizować. W sumie to każdemu polecam, by aktualizowali clienta.

Tak, wszystkie konta zostaną odblokowane równo o godzinie 18:00.

Ulepki zdobędziesz i na bossach i na dungach, bo na każdej mapie są 3 respy bossa.

egon_program.jpg

Opublikowano

bronie takie jak truciak i lwi mają wyrównany dmg?

Mają.

Polecam bardzo serwer widać ,że administracja się postarała i to będzie coś nowego co moim zdaniem zostanie długo na scenie mt2 ;).

1. A co z krukiem (75lv.) ma podwyższony dmg w stosunku do lwiego?

2. Będzie coś ciekawego dropiło z metków i bossów 100+ ? Jakies kd 9 np. .

3.Co z marmurami (nie grałem niestety na becie) trzeba dropic czy u NPC ?

4. Czy dam rade expić na poli Ninją z łukiem?

5 I czy bossy odpychają ?

Opublikowano

na 1 ss widać u handlary marmurki a skoro są to z łuku spokojnie :D, co do bossów to pewnie odpychają ale zawsze można zblokować

Pomogłem? daj plusa.

Opublikowano

Już widze ,że administracja ma mnie w dupie zadałem 3 ważne pytania ( pod inną prezką ) i udają ,że nie widzą. Nie pozdrawiam.

Jak mają Ci odpowiedzieć baranie, skoro prezka jest zamknięta? Zadaj te pytania tutaj, to odpowiedzą ^^.

obraz.png

Opublikowano

Już widze ,że administracja ma mnie w dupie zadałem 3 ważne pytania ( pod inną prezką ) i udają ,że nie widzą. Nie pozdrawiam.

Jak mają Ci odpowiedzieć baranie, skoro prezka jest zamknięta? Zadaj te pytania tutaj, to odpowiedzą ^^.

,,Baranie,, to sobie możesz powiedzieć do koleżanki z klasy ale nie do mnie gówniarzu, zadałem 2 dni temu 2pytania pod starym tematem (innym odpowiadano, mi nie) Teraz zadałem pytanie pod aktualnym tematem (Ślepa kuro) i nikt nie odpowiada więc zamilcz.

Opublikowano

A jak mamy odpowiedzieć pod inną prezką, skoro jest zablokowana?

egon_program.jpg

Opublikowano

A jak mamy odpowiedzieć pod inną prezką, skoro jest zablokowana?

Pytania zadałem dzien przed zablokowaniem prezki i to nie o te chodzi. Chodzi mi o te pytania które zadałem pod aktualnym tematem.

Opublikowano

Ja serwera nie polecam. Wciaz ten sam monotonny repertuar.

Jak administracja zaznaczyla, na poprzedniej odslonie wylozyli c***a na lade. To swiadczy, ze moga to zrobic i teraz.

Nagrody rzeczowe? Najglupsza mozliwa rzecz na serwerach. To gra ma przyciagac graczy, nie jakis pierdolnik materialny.

@gromrob czytalem komentarze, ale uznalem, ze argument "zaniedbanie pierwszej odslony" jest i tak wystarczajaco kuriozalny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...