Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Derox S2 - Rework

gromrob

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 187
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moim zdaniem nie powinno być mikstur mądrości i pd'ków w is'ie, jest tam także za dużo naje*ane niepotrzebnych rzeczy. Po zobaczeniu item-shopa stwierdzam, że serwer jest nastawiony tylko pod zarobek :)

No to źle stwierdzasz, bo SM można zdobyć w grze bez najmniejszego problemu :D

Niczego takiego nie ma napisanego w prezentacji, więc chcę się dowiedzieć skąd można je zdobyć :)

Handel zwojami sm z is? :P

Handel, oraz drop z metinów i na eventach OX :)

egon_program.jpg

Opublikowano

Moim zdaniem nie powinno być mikstur mądrości i pd'ków w is'ie, jest tam także za dużo naje*ane niepotrzebnych rzeczy. Po zobaczeniu item-shopa stwierdzam, że serwer jest nastawiony tylko pod zarobek :)

Niczego takiego nie ma napisanego w prezentacji, więc chcę się dowiedzieć skąd można je zdobyć :)

Po ile leci i z jakich metinów?

.

Opublikowano

Po ile leci i z jakich metinów?

Z metinów 80+. Kupony 5-10 sm. Na konkursach kupony 50 i 100sm. Jeszcze z koła losu kupon SM.

egon_program.jpg

Opublikowano

Pewnie jak na wszystkich ostatnich easy serwerach, lagi będą masakryczne.

Mamy wykupioną najmocniejszą maszyne, jaką oferuje OVH :D Więc nie sądze. Chyba, że liczba graczy będzie kosmiczna.

egon_program.jpg

Opublikowano

Jaki % jest na drop tych sm z metków?

Konta z s2 nie zostały usunięte? Bo teraz sie zalogowałem i mam konto ale jest zablokowane....

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Jaki % jest na drop tych sm z metków?

Konta z s2 nie zostały usunięte? Bo teraz sie zalogowałem i mam konto ale jest zablokowane....

No tak, konta pozostają z poprzedniej edycji. Na te konta zostaną zwrócone SM. Zostały usunięte postacie i gildie, oraz przedmioty i magazyny.

egon_program.jpg

Opublikowano

Najważniejsze pytanie : Czy na tych nowych mapach będą jakieś bossy które będzie opłacało się zbijać ? Czy symulatory farmy dungeon po dungeonie :)? Jak dla mnie serwer zapowiada się kosmicznie i dawno czegoś takiego nie było .

Opublikowano

Pomijajac fakt ze nie ma(chyba ze jestem slepy i nie widzialem) setu do expa, sama bron... To serwer wydaje sie spoko, jednak brak setu do PVM boli mnie tak bardzo ze nie zawitam, ale powodzenia

Opublikowano

Najważniejsze pytanie : Czy na tych nowych mapach będą jakieś bossy które będzie opłacało się zbijać ? Czy symulatory farmy dungeon po dungeonie :)? Jak dla mnie serwer zapowiada się kosmicznie i dawno czegoś takiego nie było .

Będzie sie opłacało, nie ma symulatora farmy.

Pomijajac fakt ze nie ma(chyba ze jestem slepy i nie widzialem) setu do expa, sama bron... To serwer wydaje sie spoko, jednak brak setu do PVM boli mnie tak bardzo ze nie zawitam, ale powodzenia

Jest set do expa :D

egon_program.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...