Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Derox S2 - Rework

gromrob

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za kilkanascie dni szczesliwi posiadacze miejsc w topce wstawia filmy z otrzymania nagrod więc spokojnie ;)

• Odpowiedzi 187
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Za kilkanascie dni szczesliwi posiadacze miejsc w topce wstawia filmy z otrzymania nagrod więc spokojnie ;)

Bardzo bym prosił. Pewnie nie tylko ja jestem tym zainteresowany.

Opublikowano

n1.jpgn2.jpg

Gdyby ktoś chciał się kłócić, że zdjęcie z google, to polecam wyszukiwanie za pomocą obrazu. Zdjęcia słabej jakości, ponieważ sponsor przesyłał mi je przez FaceBook'a.

egon_program.jpg

Opublikowano

Może tak by usunąć czas oczekiwania na oddanie początkowych biologów?

Btw.

Będzie eliksir poszukiwacza który skraca czas oddania?

Będzie Gui Biolog gdzie będzie pisać co oddajemy, co ile można, i możliwość oddawania nie będąc przy Biologu?

Opublikowano

Może tak by usunąć czas oczekiwania na oddanie początkowych biologów?

Btw.

Będzie eliksir poszukiwacza który skraca czas oddania?

Będzie Gui Biolog gdzie będzie pisać co oddajemy, co ile można, i możliwość oddawania nie będąc przy Biologu?

Z zębów orka czas usunięty. Gdy oddawanie się nie powiedzie, nie ma czasu oczekiwania. Eliksir będzie. Tak, jest gui z którego można bezpośrednio oddawać.

egon_program.jpg

Opublikowano

No nieźle, 6k online na starcie będzie na 100%.
Tylko dla osób startujących w topkę - otrzymacie używane tablety, rozwalony telefon, którego ktoś już nie mógł reklamować i rozwalonego laptopa wyciągniętego z dna szafy hehe.

Powodzonka na starcie.

Opublikowano

Tylko dla osób startujących w topkę - otrzymacie używane tablety, rozwalony telefon, którego ktoś już nie mógł reklamować i rozwalonego laptopa wyciągniętego z dna szafy hehe.

Powodzonka na starcie.

Nie wiem, jak tam sobie żyjesz, ale jak takie akcje robisz samemu to spoko :) My jesteśmy uczciwi, także... Poproszę, by sponsor zrobił więcej zdjęć, z dedykacją dla Ciebie. Pozdrowionka.

egon_program.jpg

Opublikowano

Nie wiem, jak tam sobie żyjesz, ale jak takie akcje robisz samemu to spoko :) My jesteśmy uczciwi, także... Poproszę, by sponsor zrobił więcej zdjęć, z dedykacją dla Ciebie. Pozdrowionka.

Nie potrzebuję większej ilości zdjęć obdrapanych pudełek, dzięki. 

Opublikowano

Powodzonka na starcie.

Misiu co ty pierdolisz xD? Jak wroci sponsor z wakacji dostaniesz zdjecia sprzetu z faktura i karteczka Agonia ;*

Opublikowano

Powodzonka na starcie.

Misiu co ty pierdolisz xD? Jak wroci sponsor z wakacji dostaniesz zdjecia sprzetu z faktura i karteczka Agonia ;*

Dobra, dobra.

Mam nadzieję, że zarobią tym serwerem chociaż na te nagrody, żeby kredyt spłacić. 

P.S

Na waszym miejscu nagradzałabym topki bez IS`u.

Opublikowano

A to co, jak pudełko jest porysowane, to sprzęt od razu używany? A to w transporcie opakowania i pudełka niby nie ucierpią, nie? :D Ograniczenie umysłowe niektórych ludzi mnie poraża po prostu...

Powodzonka na starcie.

Dobra, dobra.

Mam nadzieję, że zarobią tym serwerem chociaż na te nagrody, żeby kredyt spłacić. 

P.S

Na waszym miejscu nagradzałabym topki bez IS`u.

Kredytu brać nie musieliśmy, spokojnie :)

egon_program.jpg

Opublikowano

A to co, jak pudełko jest porysowane, to sprzęt od razu używany? A to w transporcie opakowania i pudełka niby nie ucierpią, nie? :D Ograniczenie umysłowe niektórych ludzi mnie poraża po prostu...

Mnie też. Ja sobie beke cisnę, a Ty się spinasz jakbym Cię już do sądu podała z tymi nagrodami. =D

Powodzenia, może do Was zajrzę, ale o topkę walczyć nie będę.

Buziaczki.

Opublikowano

Mnie też. Ja sobie beke cisnę, a Ty się spinasz jakbym Cię już do sądu podała z tymi nagrodami. =D

Powodzenia, może do Was zajrzę, ale o topkę walczyć nie będę.

Buziaczki.

Nie wiem, czy sobie beke ciśniesz czy nie, ale na tym forum takie dziwne zachowania są normą, więc wole od razu reagować.

Spoczko, zapraszamy :)

egon_program.jpg

Opublikowano

Tylko Suchodolskiego ze smyczy nie spuszczaj bo znowu szczeka jak za czasów, gdy na dach dziurawy po kumplach na wsi zbieral :(

Ps: A na serverek jak najbardziej zapraszam do gry Panno Agonio :P

Opublikowano

Tylko Suchodolskiego ze smyczy nie spuszczaj bo znowu szczeka jak za czasów, gdy na dach dziurawy po kumplach na wsi zbieral :(

Ps: A na serverek jak najbardziej zapraszam do gry Panno Agonio :P

Ogar już, nie chce tu żadnych kłótni.

egon_program.jpg

Opublikowano

A kto tu jest niespokojny pelna kulturka szefie

Ps: Bedzie jakis event na ts w ktorym bedzie mozna wygrac SM?

Opublikowano

Polecam najmocniej serwer :)

I wierzcie mi że nagrody to nie żaden fake są prawdziwe i na pewno będą przekazane trzem zwycięzcą topki :)

I jeszcze z tego co wiem nagrody podobne będą też przekazywane na wewnętrznych zabawach serwerowych

typu konkursy, eventy, topka zabójstw i inne organizowane a wcześniej zapowiadane podobne rozrywki dla graczy

serwera.

Opublikowano

Największa beka, że autor tematu oferuje się jako programista...

1 zdanie prezki i zamykam.

No i co w tym bekowego, bo nie rozumiem? To raczej powinno świadczyć o tym, że skoro jestem programistą to ewentualne błędy będą szybko poprawiane :) Więc nie wiem na czym polega Twoje rozumowanie.

Jeżeli nie pozwolicie więcej Siembidowi nagrywać z waszego serwera to więcej osób wejdzie ;)

Da się załatwić :)

Polecam najmocniej serwer :)

I wierzcie mi że nagrody to nie żaden fake są prawdziwe i na pewno będą przekazane trzem zwycięzcą topki :)

I jeszcze z tego co wiem nagrody podobne będą też przekazywane na wewnętrznych zabawach serwerowych

typu konkursy, eventy, topka zabójstw i inne organizowane a wcześniej zapowiadane podobne rozrywki dla graczy

serwera.

Tak, to prawda. Nie mówię, że na każdym, ale będą takie.

egon_program.jpg

Opublikowano

Jeżeli nie pozwolicie więcej Siembidowi nagrywać z waszego serwera to więcej osób wejdzie ;)

Niby dlaczego? Niech najlepiej nie robią reklamy u NoPerfecta, DIIIM2, Bubbexa itp Wtedy na pa pewno wbiję więcej osób no z*******e myślenie. Brak reklamy to teraz 1k+ online?

Niech najlepiej zrobią reklamę u Małysza, żabka, Sa Ba La czy innego gówna wtedy będzie 1k online :)

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Małysz też mówił, że będzie fajnie. 

Administracja Antarisa to samo.

Więc jaki jest k***a sens płynięcia na jakiejś powiedzmy "znanej" marce, czyli Derox? Zmieńcie chociaż nazwę, bo jak ktoś zobaczy na fb reklamę sponsorowaną "zagraj na deroxs2" to automatycznie mu się włącza "a, to ten serwer co postał parenaście dni i go zamknęli zamiast radzić sobie z bugami na bieżaco".

To prawie tak jakby za rok powstał AntarisS2 i tak jak wy w prezce na starcie napisaliby "obiecujemy teraz bez tak wielkiej ilości bugów" i ludzie by uwierzyli?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...