Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Derox S2 - Rework

gromrob

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 187
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam bo ta sama administracja i stanie sie to samo .

Waszego syfu też nie widać ;]

PSC jest?

obraz.png

Opublikowano

Będzie jeszcze jakaś reklama oprócz tych 3 youtuberów w/w?

Serverek fajny, byle było z kim grać. Polecam :yay:

Opublikowano

PSC jest?

Jest, jak najbardziej.

Będzie, tylko większość YT chciała by serie, a zapowiedzi nie wchodzą w gre. Przynajmniej z 4-5 youtuberów odmówiło nagrania zapowiedzi i powiedzieli że w gre wchodzi tylko seria.

egon_program.jpg

Opublikowano

PSC jest?

Jest, jak najbardziej.

Będzie, tylko większość YT chciała by serie, a zapowiedzi nie wchodzą w gre. Przynajmniej z 4-5 youtuberów odmówiło nagrania zapowiedzi i powiedzieli że w gre wchodzi tylko seria.

To zróbcie serie :D Potem więcej dojdzie.

Opublikowano

PSC jest?

Jest, jak najbardziej.

To zróbcie serie :D Potem więcej dojdzie.

Oczywiście, że zrobimy :D Tylko chcieliśmy też pare zapowiedzi, żeby na starcie było dużo ludzi :)

egon_program.jpg

Opublikowano
Opublikowano

Nie wiem, nie czytałem za bardzo waszej prezki a po wypowiedziach Trikera można wywnioskować, że nie planujecie takowej operacji ;)

Nie napisałem że nie bd oddawali sm tylko że raczej tego nie zrobią ale jak oddali to bardzo dobrze ja tam w isa nie ładowałem więc nie wiem dokładnie ;)

Mam nadzieje że start wypali i że będzie te 500+ xD Nic ciekawego teraz nie startuje to macie szansę tylko tego nie spierdolcie :D

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Nie wiem, nie czytałem za bardzo waszej prezki a po wypowiedziach Trikera można wywnioskować, że nie planujecie takowej operacji ;)

Nie napisałem że nie bd oddawali sm tylko że raczej tego nie zrobią ale jak oddali to bardzo dobrze ja tam w isa nie ładowałem więc nie wiem dokładnie ;)

Mam nadzieje że start wypali i że będzie te 500+ xD Nic ciekawego teraz nie startuje to macie szansę tylko tego nie spierdolcie :D

Nie spierdolimy :)

egon_program.jpg

Opublikowano

a czyszczenie z postaci i itemow o której ? :D

To jutro na pare godzin przed starem, bo to mniej niż 2 minuty, a wolimy przetestować wszystko do końca :)

egon_program.jpg

Opublikowano

rejestracja na stronie off 

Jest on ;D

Skąd bronie 75?

Mi jakoś rejestracja nie działa :(

.

Opublikowano

rejestracja na stronie off 

Jest on ;D

Skąd bronie 75?

Mi jakoś rejestracja nie działa :(

Przenosiliśmy stronę na lepszą maszyne, żeby nie padała i musieliśmy przekierować domeny. Tak więc, niektórym będzie działać teraz, a niektórym dopiero za 1-3h.

egon_program.jpg

Opublikowano

Moim zdaniem nie powinno być mikstur mądrości i pd'ków w is'ie, jest tam także za dużo naje*ane niepotrzebnych rzeczy. Po zobaczeniu item-shopa stwierdzam, że serwer jest nastawiony tylko pod zarobek :)

.

Opublikowano

pd godzinne przecież lecą normalnie z metinów i bossów, a wątpie żeby ktoś dal sms 5zł na godzinę expa :D

Pomogłem? daj plusa.

Opublikowano

Moim zdaniem nie powinno być mikstur mądrości i pd'ków w is'ie, jest tam także za dużo naje*ane niepotrzebnych rzeczy. Po zobaczeniu item-shopa stwierdzam, że serwer jest nastawiony tylko pod zarobek :)

No to źle stwierdzasz, bo SM można zdobyć w grze bez najmniejszego problemu :D

egon_program.jpg

Opublikowano

No to źle stwierdzasz, bo SM można zdobyć w grze bez najmniejszego problemu :D

Niczego takiego nie ma napisanego w prezentacji, więc chcę się dowiedzieć skąd można je zdobyć :)

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...