Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NecroBot - najszybszy możliwy exp - 100-300k/h

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2c090761a881d.png

ktos wie o co kaman

To najwieksza wada bota musisz zresetować bota

Dzięki a teraz mi wyskakuje ze nie ma pokestopw czyli banik ehh

Powinno cie samo unbanować.

Zdrajca MPCFORUM

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

na to wygląda że chyba przestał już działać całkowicie

Działa własnie zrobiłem anti-perma do niego.

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

BoT Edit - by MkoPixel

Witam, chciał bym dać wam moją specialną edytowaną wersje NecroBota z Anti-Permem

+Moje spolszczenie [ukonczone! 01;16 2016,08,16] 

+Anti-Perm

+Nie ma Sniper'a

+AutoRestarter

+Utrzymywanie się 300k na 1h 25m

+Speed 1200 - Powiedzcie czy to nie da perma bo nie wiem.

Wyniki testów

Spolszczenie [100% all działa]

Anti-Perm [100% all działa]

Usuniecie snipera [Zrobione]

Utrzymywanie się 300k na 1h 25m [Działa]

​+speed 1200 [Jak narazie nie ma bana.]

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

Witam ,mam problem ,otóż z początkowych 150k/h spadło mi do 75k/h ale myślę sobie spoko ,jak tak czytam każdy tak ma ,niestety jednak teraz spadło mi do 5k/h czyli coś jest nie tak... http://prntscr.com/c66cdo co może być tego przyczyną? czyżby half-ban ?

P.S posiadam domyślny konfig

Opublikowano

Witam ,mam problem ,otóż z początkowych 150k/h spadło mi do 75k/h ale myślę sobie spoko ,jak tak czytam każdy tak ma ,niestety jednak teraz spadło mi do 5k/h czyli coś jest nie tak... http://prntscr.com/c66cdo co może być tego przyczyną? czyżby half-ban ?

P.S posiadam domyślny konfig

@up przeczytaj za parę godzin jak skończę spolszczyć necrobota dam i będzie ci trzymało na 300k/h

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

Speed 1200? Ciekawe... choc czuje ze bedzie nie wypał. Niby w jakis posób anty perm ban?

W dodatku po co to spolszczenie... Kto w dzisiejszych czasach nie zna angielskiego? Przynajmniej podstaw.

Opublikowano

Speed 1200? Ciekawe... choc czuje ze bedzie nie wypał. Niby w jakis posób anty perm ban?

Co 3-1m resetuje bota, i włącza go dopiero za 1m, nie wiem czy to zadziała ale jak narzazie testowałem bardzo dobrze działa.

Jakby ktoś pytał po co robię spolszczenie do necrobota, jak jest, odpowiem teraz, bo w polskim spolszczeniu są słowa ę,ą,ś,ó,ż,ć, które zle wyglądają w programie, wiec zmieniam je na e,a,s,o,z,c

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

Co 3-1m resetuje bota, i włącza go dopiero za 1m, nie wiem czy to zadziała ale jak narzazie testowałem bardzo dobrze działa.

Jakby ktoś pytał po co robię spolszczenie do necrobota, jak jest, odpowiem teraz, bo w polskim spolszczeniu są słowa ę,ą,ś,ó,ż,ć, które zle wyglądają w programie, wiec zmieniam je na e,a,s,o,z,c

Wystarczy zmienic czcionke w consoli na Lucida Console i masz polskie znaki:)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Wystarczy zmienic czcionke w consoli na Lucida Console i masz polskie znaki:)

Teraz mi to mówisz? -.-

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

Czyli bot bedzie opieral sie na pokestopach?

Nie, dosłownie na all auto ewolucji,pokestopy,pokemony łapanie,anti-softban, szybkie chodzenie, itp.

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

BoT Edit - by MkoPixel

Witam, chciał bym dać wam moją specialną edytowaną wersje NecroBota z Anti-Permem

+Moje spolszczenie [ukonczone! 01;16 2016,08,16] 

+Anti-Perm

+Nie ma Sniper'a

+AutoRestarter

Wyniki testów

Instrukcja

1.Zainstaluj

2.Wypakuj

3.Wejdz w folder config

4.Edytuj auth.json

5.Zmień tamte dane na swoje.

6.cofnij do głównego folderu necrobota

7.Włącz program Anti-Perm

8.Wpisz w srodku necrobot.exe

9.Wpisz w auto restart every liczbe 3

10.Nacisnij Save

11.Nacisnij start

12.Ciesz się botem.

Linki

Download:https://megaWmCqC!7di0zSxdq60g85fdhgfdytwfMQ8Od7DaK8bOKboPiS_IgRFttMg

Skan: https://virustotal.com/pl/file/6f982f727b5cbae1379fa725aaef42b1856a5e06adee2b089aa0d32bbf018254/analysis/1471306619/

Te 2 wirusy nic nie robią.

Czas robienia

Czas ustawiania wszystkiego + spolszczenia 1993 linijek 1h 2m

Edit:

Dałem link z swoim ip... w logach już link poprawiony.

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

U mnie jakoś zbiera, tylko zastanawia mnie, co będzie, jeśli będę chciał grać w Polsce. Zapewne będę już podatny na Perma.

Wydaje mi się, że bardzo szybko skończy się botowanie, bo, jak widać Niantic znalazło już sposób na te zabawy.

Szkoda, że nie wiedziałem wcześniej o tych banach, bo miałem fajne konto, 35 lvl, Dragonite 3500 CP 100IV i jakbym nie odpalił Noxa na 20 minut, nie dostałbym bana. Przez ostatni tydizeń nawet bota nie używałem. Podkusiło mnie na Noxa i tyle z grania.

Opublikowano

BoT Edit - by MkoPixel

+Moje spolszczenie [ukonczone! 01;16 2016,08,16] 

+Anti-Perm

+Nie ma Sniper'a

+AutoRestarter

Wyniki testów

I niby jak ten ANTI-PERM zrobić? Przecież to niemozliwe ziomek ...

Opublikowano

[10:27:58] (ERROR) Pokemon Servers might be offline / unstable. Trying again...

[10:27:59] (INFO) Your IP is: xDDD

[10:27:59] (ERROR) Error: System.UnauthorizedAccessException: Odmowa dostÄ™pu do Å›cieżki „C:\$Recycle.Bin\S-1-5-20â€.

w System.IO.__Error.WinIOError(Int32 errorCode, String maybeFullPath)

w System.IO.FileSystemEnumerableIterator`1.AddSearchableDirsToStack(SearchData localSearchData)

w System.IO.FileSystemEnumerableIterator`1.MoveNext()

w System.Collections.Generic.List`1..ctor(IEnumerable`1 collection)

w System.IO.DirectoryInfo.InternalGetFiles(String searchPattern, SearchOption searchOption)

w System.IO.DirectoryInfo.GetFiles(String searchPattern, SearchOption searchOption)

w PoGo.NecroBot.Logic.State.VersionCheckState.<CleanupOldFiles>d__5.MoveNext() w C:\Users\ciamo\Source\Repos\NecroRC\PoGo.NecroBot.Logic\

State\VersionCheckState.cs:wiersz 143

--- Koniec śladu stosu z poprzedniej lokalizacji, w której wystąpił wyjątek ---

w System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.ThrowForNonSuccess(Task task)

w System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.HandleNonSuccessAndDebuggerNotification(Task task)

w PoGo.NecroBot.Logic.State.VersionCheckState.<Execute>d__4.MoveNext() w C:\Users\ciamo\Source\Repos\NecroRC\PoGo.NecroBot.Logic\State\Ve

rsionCheckState.cs:wiersz 40

w System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.HandleNonSuccessAndDebuggerNotification(Task task)

w PoGo.NecroBot.Logic.State.StateMachine.<Start>d__3.MoveNext() w C:\Users\ciamo\Source\Repos\NecroRC\PoGo.NecroBot.Logic\State\StateMach

ine.cs:wiersz 56

Nie działa to

Opublikowano

[10:27:58] (ERROR) Pokemon Servers might be offline / unstable. Trying again...

[10:27:59] (INFO) Your IP is: [ZAKRYWAM]

[10:27:59] (ERROR) Error: System.UnauthorizedAccessException: Odmowa dostÄ™pu do Å›cieżki „C:\$Recycle.Bin\S-1-5-20â€.

w System.IO.__Error.WinIOError(Int32 errorCode, String maybeFullPath)

w System.IO.FileSystemEnumerableIterator`1.AddSearchableDirsToStack(SearchData localSearchData)

w System.IO.FileSystemEnumerableIterator`1.MoveNext()

w System.Collections.Generic.List`1..ctor(IEnumerable`1 collection)

w System.IO.DirectoryInfo.InternalGetFiles(String searchPattern, SearchOption searchOption)

w System.IO.DirectoryInfo.GetFiles(String searchPattern, SearchOption searchOption)

w PoGo.NecroBot.Logic.State.VersionCheckState.<CleanupOldFiles>d__5.MoveNext() w C:\Users\ciamo\Source\Repos\NecroRC\PoGo.NecroBot.Logic\

State\VersionCheckState.cs:wiersz 143

w PoGo.NecroBot.Logic.State.VersionCheckState.<Execute>d__4.MoveNext() w C:\Users\ciamo\Source\Repos\NecroRC\PoGo.NecroBot.Logic\State\Ve

rsionCheckState.cs:wiersz 40

w PoGo.NecroBot.Logic.State.StateMachine.<Start>d__3.MoveNext() w C:\Users\ciamo\Source\Repos\NecroRC\PoGo.NecroBot.Logic\State\StateMach

ine.cs:wiersz 56

Nie działa to

EDYTUJ Post, bo masz ip w nim pokazane...

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

Ok.

Czyste konto, dotarłem do 21 lvl'a. 44,415 punktów - na każdym PokeStopie soft ban, ale pokemony łapie  o.O

ban.png

Nic już nie rozumiem  o.O

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...