Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiego championa byś usunął z gry ?

ViQney

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Teemo. :P

Jakby usunęli teemo, to kto by był tą najbardziej słodką i wkurwiająca postacią?

Opublikowano

Oczywiście, że Yasuo. Skacze jak małpa, więc jak trafić czymkolwiek gnoja + ta ściana, którą wszystko blokuje. No straszna postać i tyle. Ktokolwiek ją wymyślił jest cholernym debilem.

d2oLM0M.png

Opublikowano

Zdecydowanie Sorakę. Bardzo irytująca na linii, nie można przeciwko niej często nic zrobić.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Oczywiście, że Yasuo. Skacze jak małpa, więc jak trafić czymkolwiek gnoja + ta ściana, którą wszystko blokuje. No straszna postać i tyle. Ktokolwiek ją wymyślił jest cholernym debilem.

Yasuo. 

@ScorpionART xD

widac, ze bronzy 

@topic

trundle - ten j****y troll jest irytujacy na topie :|

fKJeAI4.jpg

Opublikowano

Yasuo. 

@ScorpionART xD

widac, ze bronzy 

@topic

trundle - ten j****y troll jest irytujacy na topie :|

Brązy, ponieważ nie lubimy jednej postaci? Aha, bardzo logiczne. To zaskoczę Cię, że z brązu nie jestem. Co do tematu, przypomniała mi się kolejna bardzo irytująca postać - Morgana. Gdy trafi klatką to wydaje mi się, że mam dc.

d2oLM0M.png

Opublikowano

Luciana - najbardziej przesadzona postać która nie wymaga żadnych mechaników, kisne do teraz jak ktos robi na yt filmiki pt. "frag movie" albo "best plays" lucianem xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...