Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Catchem Bot [Przejrzyste GUI] [Proxy] [Pełna kontrola ekwipunku/Pokemonów]

xMuGi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

U mnie też nie widzi stopów, a softa nie mam.

@Edit jednak widzi

graphic.png

Setup: GPU: EVGA GeForce GTX 970 SSC ACX 2.0+ 4GB GDDR5 256 bitCPU: Intel® Core™ i5-3330 3.00 GHz, Cooler: Intel BOX, PSU: Corsair CS550M 550W, RAM: HyperX Savage 2x8GB (16GB) 1600MHz --> 1333Mhz DDR3 CL9, MOBO: MSI H61M-P20 (G3), SSD: Crucial BX100 256GB, System: Windows 10 64bit

Gear: Monitor: Asus VG248QE 144hz 24', Mouse: Zowie FK2, Keyboard: CM Storm Quickfire TK Cherry MX Red, Mousepad: Razer Goliathus Speed Large, Headset: Steelseries Siberia v2 Red, Mouse Bungee: Zowie Camade Yellow

Opublikowano

Bocik fajnie lata :) jedyny minus tego bota to jest taki że nie chodzi po drogach tylko przecina wszystkie drogi do pokestopu :D Chyba że ktoś wie jak ustawić ;d

Opublikowano

Witam mam pytanie mam taki komunikat i nie wim co z tym zrobic moze doradzicie co on oznacza i do czego sluzy

(ATTENTION) Google API Key is Empty!  

Dzieki za odpowiedz

Opublikowano

To sobie zrób projest i wygeneruj klucz API 

https://developers.google.com/maps/documentation/directions/

Bocik fajnie lata :) jedyny minus tego bota to jest taki że nie chodzi po drogach tylko przecina wszystkie drogi do pokestopu :D Chyba że ktoś wie jak ustawić ;d

Bot zawsze chodzi jak należy po drogach, masz źle ustawionego i nie naśladuje człowieka. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Bot zawsze chodzi jak należy po drogach, masz źle ustawionego i nie naśladuje człowieka. 

Dzięki wielkie wszystko idzie ladnie

Opublikowano

Jak byś mógł to prosił bym Cie o poradę jak ustawić navi aby latał po drogach :) W navi mam odznaczone "teleport" oraz "startup welcome delay".

Jeszcze jedno :) Jest opcja odpalenia Incense w tym bocie ? bo nie widżu :P

Opublikowano

ja znow mam problem jak na wszystkich botach iz w poblizu mojego miejsca NIEMA ZADNYCH POKESTOPOW xD

#edit

po chwili zaczelo dzialac.,

Mam to samo co ty.Od tygodnia ,a na drugim oncie w ten czas wbił się 26lv bez problemu.

Opublikowano

ja znow mam problem jak na wszystkich botach iz w poblizu mojego miejsca NIEMA ZADNYCH POKESTOPOW xD

#edit

po chwili zaczelo dzialac.,

no i c**j znow nie dziala, z tym ze teraz odpalilem 4 konta, 25km/h

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ok, a jeszcze dwa pytania

1.Da się jakoś ustawić żeby bot sam używał Incense? bo przeszukałem wszystkie opcje i nie znalazłem(albo jestem ślepy)

2.Czy jest jakieś ograniczenie czasu działania bota co do bana? Czyli lepiej botować przykładowo 2 godziny 2 godziny przerwy itd czy można 24/7?

Witaj u Jinx! :)

Opublikowano

Dlaczego bot usuwa mi wieksze cp a mniejsze zostawia w wiekszci pokemonow . jak ustawic aby nie transferowal pokemonow np 1000 cp plus

Opublikowano

Dlaczego bot usuwa mi wieksze cp a mniejsze zostawia w wiekszci pokemonow . jak ustawic aby nie transferowal pokemonow np 1000 cp plus

Wszystko masz w zakładce settings po lewej stronie pod logowaniem

Witaj u Jinx! :)

Opublikowano

Tak wiem wiem ale jak usatwic aby zostawial wieksze cp a nie mniejsze .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...