Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Catchem Bot [Przejrzyste GUI] [Proxy] [Pełna kontrola ekwipunku/Pokemonów]

xMuGi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Catchem Bot - najnowszy bot autorstwa jednego z członków community Pokémon GO, który chciał dostarczyć użytkownikom bota, który ma ładną oprawę graficzną, jest funkcjonalny i łatwy w obsłudze.

Bot działa na najnowszym API, testowany, w pełni funkcjonalny

Funkcje:

- Force Move: kliknij 2 razy na jakiekolwiek miejsce na mapie, aby wymusić ruch bota w kierunku podanej lokacji.
- Pełne wsparcie dla Proxy - uniknij bana na IP, które stają się coraz bardziej powszechne.
- Ustawienia konfigurowane poprzez graficzny interfejs, czyli nie musisz już edytować żadnych plików z configiem!
- Szybkie ustawienie startowej pozycji, poprzez otwarcie mapy i podwójne kliknięcie na pożądaną lokację.
- Interfejs, który oferuje pełną kontrolę nad Twoimi Pokémonami, ekwipunkiem etc.
- Na mapie zaznaczona jest trasa, którą przebyła Twoja postać podczas używania bota.

Uzyskaj dane urządzenia swojego prawdziwego telefonu z Androidem!
- Włącz debugowanie USB w ustawieniach smartfona (link do poradnika niżej)
- Upewnij się, że masz na komputerze zainstalowane prawidłowe sterowniki do Android Debug Bridge (link do poradnika jak zainstalować niżej)
- Podłącz telefon przez USB do PC
- Kliknij przycisk "Get Data from Your Android Phone" w zakładce Settings
- Gotowe!

Screenshoty

0LOYC4B.png

CvZdrMZ.png

x6DbjG2.png

Download:

http://www.mediafire.com/download/371x5b8r0sdfnte/Catchem.rar

Skan:

98c49b3a984a4e2e8f1115cb2add9334.png

Poradnik do włączenia debugowania USB:

http://www.download.net.pl/jak-wlaczyc-debugowanie-usb-i-opcje-programistyczne-w-androidzie-42-43-i-44/n/3699/

Poradnik do Android Debug Bridge:

http://android.com.pl/artykuly/36486-android-sdk-adb-android-debug-bridge-podstawy/

736181470940422997756.png

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po kliknięciu start bota wywala ;p przynajmniej tak jest u mnie. w8

U mnie leci bez problemu, próbowałem Google i PTC :)

Legenda
Opublikowano

Po drobnej konfiguracji, expi na 2 konta i minimalne 150k-200k/h jest.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Włączam, pokazuje mi expa 400k/h,  okienku "Map & Console" ] (ATTENTION) ForceMove to 55,7568243498327 - 37,6209211349487 Started! i bot stoi. Nie rusza się. Wziął jedengo pokestopa i cisza

@Edit

Działa, jakby go muliło. W ogóle przy włączaniu ta mapa ładuje się z 5 minut. Słabo ogólnie śmiga ;? ;/

Opublikowano

Bot śmiga pięknie ładnie, co prawda szałów przy osiągach nie ma, bo 100k/h, ale brak softa po 1,5h także szanuję. Tylko gdyby jeszcze jakieś info jak skonfigurować proxy to byłoby idealnie. Bo widząc w proxy login i pass zamiast ip/port to się zdziwiłem. ;_;

Opublikowano

Bot śmiga pięknie ładnie, co prawda szałów przy osiągach nie ma, bo 100k/h, ale brak softa po 1,5h także szanuję. Tylko gdyby jeszcze jakieś info jak skonfigurować proxy to byłoby idealnie. Bo widząc w proxy login i pass zamiast ip/port to się zdziwiłem. ;_;

Faktycznie, bo przez PROXIFIER łączyłem się na jakieś proxy. A włączyłem przez swój internet to działało ładnie, ale 30-40k/h . Podasz Konfigurację? Mam ustawione na moskwę, pokestopów od zajebania, ale powoli do nich łazi. Delaye poustawiałem na 50 a prędkość 150km/h

Opublikowano

Proxy Login: login do proxy
Proxy Pass: hasło do proxy
Proxy URL: 123.123.123.123:2222

wpisując w ten sposób bot nie łączy się próbowałem inne kombinacje bez "2222" to samo. Ma ktoś jakiś pomysł ?

Opublikowano

Mógłbyś mi wytłumaczyć w jaki sposób "Wpisać" ustawić proxy ?

Oraz jak ustawić Snajpa na rzadkie rarki

Co do proxy i snajpów nie testowałem, ale jak tylko dowiem się jak to ustawić, dodam to do tematu.

Nie radzi sobie z soft banem, ktoś potrafi pomóc?

Polecam Quickspin 1.3

Opublikowano
[00:29:31] (ERROR) System.NullReferenceException: Odwołanie do obiektu nie zostało ustawione na wystąpienie obiektu.   w PoGo.PokeMobBot.Logic.Inventory.<GetPokemons>d__29.MoveNext() w D:\Ketchum\Catchem-PoGo\PoGo.PokeMobBot.Logic\Inventory.cs:wiersz 426--- Koniec śladu stosu z poprzedniej lokalizacji, w której wystąpił wyjątek ---   w System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.ThrowForNonSuccess(Task task)   w System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.HandleNonSuccessAndDebuggerNotification(Task task)   w PoGo.PokeMobBot.Logic.Inventory.<GetHighestsCp>d__18.MoveNext() w D:\Ketchum\Catchem-PoGo\PoGo.PokeMobBot.Logic\Inventory.cs:wiersz 229--- Koniec śladu stosu z poprzedniej lokalizacji, w której wystąpił wyjątek ---   w System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.ThrowForNonSuccess(Task task)   w System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.HandleNonSuccessAndDebuggerNotification(Task task)   w PoGo.PokeMobBot.Logic.Tasks.DisplayPokemonStatsTask.<Execute>d__2.MoveNext() w D:\Ketchum\Catchem-PoGo\PoGo.PokeMobBot.Logic\Tasks\DisplayPokemonStatsTask.cs:wiersz 28--- Koniec śladu stosu z poprzedniej lokalizacji, w której wystąpił wyjątek ---   w System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.ThrowForNonSuccess(Task task)   w System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.HandleNonSuccessAndDebuggerNotification(Task task)   w PoGo.PokeMobBot.Logic.State.InfoState.<Execute>d__0.MoveNext() w D:\Ketchum\Catchem-PoGo\PoGo.PokeMobBot.Logic\State\InfoState.cs:wiersz 20--- Koniec śladu stosu z poprzedniej lokalizacji, w której wystąpił wyjątek ---   w System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.ThrowForNonSuccess(Task task)   w System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.HandleNonSuccessAndDebuggerNotification(Task task)   w PoGo.PokeMobBot.Logic.State.StateMachine.<Start>d__3.MoveNext() w D:\Ketchum\Catchem-PoGo\PoGo.PokeMobBot.Logic\State\StateMachine.cs:wiersz 38

także prawie działa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...