Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowe zabezpieczenia od Nantic (ważne)

NeoKidPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Razem z kolegami zauwazylismy (wszyscy botujemy) ze przy starcie gry na telefonie na wifi nie widac ani pokestopow ani nic. Dopiero gdy wszyscy wlaczylismy gre na danych komorkowych gra znowu dzialala i byly pokestopy gymy itp. Wydaje mi sie ze boty nie dzialaja bo chodza one przez wifi. A nowe zabezpieczenia uniemozliwiaja granie przez wifi. Moze ktos podalby to tworcm botow.

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A może złapaliście bana na IP? Mi boty działają, czasami się sypią, ale na ogól pracują stabilnie. Bawię się przez PokeBuddy, a rzadsze pokemony chwytam przez PokeSniper. xp

Opublikowano

A może złapaliście bana na IP? Mi boty działają, czasami się sypią, ale na ogól pracują stabilnie. Bawię się przez PokeBuddy, a rzadsze pokemony chwytam przez PokeSniper. xp

uważasz ze 5 osobom na raz nie dzialaly pokemony na wifi i zaczely wszystkim jak wlaczylismy dane? zresztą uzywalem tylko jednego bota. Wszystko na danych działa. Na wifi gowno

Opublikowano

to nie wiem jak to jest ale napisalem to samo na grupie na faceeboku i juz kilkanascie osob potwierdzilo to co napisalem :/

Przez wifi jak i przez dane działa.

gra sama w sobie działa. ale na wifi nie widać pokestopow gymow ani pokemonow

Opublikowano

Masz najzwyklejszego bana na IP, są one już od 2 dni.

to mam bana na ip ale gra na danych mi chodzi? xD czytajcie ze zrozumieniem blagam...

JESZCZE RAZ: wiele ludzi na danych internetowych widzi gymy pokestopy i moze lapac pokestopy. Przy wlaczeniu wifi w telefonie wszystko znika.Mozna transferowac pokemony itp ale nic na mapie nie widac

Opublikowano

Masz najzwyklejszego bana na IP, są one już od 2 dni.

to mam bana na ip ale gra na danych mi chodzi? xD czytajcie ze zrozumieniem blagam...

no tak, a czemu miałaby nie chodzić?

poza tym od wczoraj już jest dużo więcej sofbanów, a boty są posypane

Opublikowano

no bo jesli mam bana na ip to gra chyba nie powinna dzialac na danych?  a dziala. Tylko na wifi nie. I maja to osoby nawet nie korzystajace z botow. Mysle ze mam racje i zostalo wprowadzone nowe zabezpieczenie :/

Opublikowano

no bo jesli mam bana na ip to gra chyba nie powinna dzialac na danych?  a dziala. Tylko na wifi nie. I maja to osoby nawet nie korzystajace z botow. Mysle ze mam racje i zostalo wprowadzone nowe zabezpieczenie :/

Wiesz co to jest IP w ogóle?

Opublikowano

Część botów jeszcze działa :) Pewne jest że:

-> IP jest blokowane przy dużej ilości zapytań

-> nie działa łapanie pokemonów przez snipe 

-> Bany w większości przypadku są do 2h 

Fakt że ktoś łączy się przez wifi czy dane w komórce nie ma znaczenia 

Radio nowej generacji --> https://plug.dj/dispark/ <--Radio nowej generacji 

Opublikowano

jesteś kretynem - na swoim wifi,a danych ma 2 całkowicie różne IP.

wyrwaliscie po banie na IP i stąd nie działa Wam gra przez wifi,ale znów przez transfer danych śmiga.

wyjasnione,zamknij ktoś,bo szkoda dalszej dyskusji.

Opublikowano

Żeby działało trzeba zmienić ip kompa czy neta?

ddvv4VY.png

Opublikowano

Razem z kolegami zauwazylismy (wszyscy botujemy) ze przy starcie gry na telefonie na wifi nie widac ani pokestopow ani nic. Dopiero gdy wszyscy wlaczylismy gre na danych komorkowych gra znowu dzialala i byly pokestopy gymy itp. Wydaje mi sie ze boty nie dzialaja bo chodza one przez wifi. A nowe zabezpieczenia uniemozliwiaja granie przez wifi. Moze ktos podalby to tworcm botow.

Ale pierdzielisz z tym wifi, ja śmigam na wifi cały czas ze sniperem teraz i cacy wszystko działa. Dostaliście permy na ip pewnie bo przesadzaliście z boceniem, czy ilością botów i tyle.

Opublikowano

Potwierdzone info (zweryfikowane przeze mnie)

Jeżeli nie możecie zalogować się na konto przez telefon (failed to get game data server) oznacza że wasze konto w
80-90% zostało usunięte z serwerów za bocenie. Właśnie tak swoje prawdopodobnie straciłem

Opublikowano

Potwierdzone info (zweryfikowane przeze mnie)

Jeżeli nie możecie zalogować się na konto przez telefon (failed to get game data server) oznacza że wasze konto w

80-90% zostało usunięte z serwerów za bocenie. Właśnie tak swoje prawdopodobnie straciłem

No nie bardzo, ja nigdy na głównym nie bociłem w taki sposób jak większość, tylko używałem fake gps. Czasem przy logowaniu na PTC mam ten napis co podałeś i mogę dać retry, kliknę z 3 razy i mnie loguje normalnie na konto.

Opublikowano

No nie bardzo, ja nigdy na głównym nie bociłem w taki sposób jak większość, tylko używałem fake gps. Czasem przy logowaniu na PTC mam ten napis co podałeś i mogę dać retry, kliknę z 3 razy i mnie loguje normalnie na konto.

A no bardzo właśnie, na logowaniu Google oznacza to kasację konta ;)

Opublikowano

A no bardzo właśnie, na logowaniu Google oznacza to kasację konta ;)

I nawet na google czasem mam ten napis, no i wystarczy retry. Więc pewnie przesadziliście z tym boceniem, po kilka botów jednocześnie, to i wyhaczyli was, nie zgadzały im się cyferki i poblokowali.

Opublikowano

Czyli dostałem perma..

"failed to get game data server"

Mam to od 11 rano jakoś a inne konta działają i tylko to jedno z "(failed to get game data server)" nie działa próbowałem na innych telefonie i z innego neta i cały czas to.. 

edit: już drugie konto ale teraz mi to wygląda na soft ip bana...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...