Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] CardiaMT2

patrykk0016

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer dość ciekawy, także warty polecenia osobą leniwym, które nie lubią expić , natomiast uwielbiają pvp.

Jak najbardziej polecam :)

Dziekujemy . 

Ciekawy, powodzenia,

Darmowe forum wam padło.

Robimy Nowe :) 

• Odpowiedzi 130
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Healer ma poprawione buffy?

Zakładam, że z wymaxowanym eq hp będzie dużo, leczenie będzie cokolwiek dawało?

Mniej więcej kiedy będzie można spodziewać się forum?

Tak healer poprawiony dziś będzie forum !

Opublikowano

Nie polecam, widać że administracja jakaś niedouczona nawet znaków interpunkcyjnych nie potrafi poprawnie używać ;)

Jeżeli piszesz posty w celach statystycznych to chociaż podawaj racjonalny powód dlaczego nie polecasz.

Opublikowano

Ja dalej jestem za tym, aby zrobić na start po 1 secie zbroi i broni bo tyle na początek wystarczy. Potem sukcesywnie dodawać kolejne.

Opublikowano

Ja dalej jestem za tym, aby zrobić na start po 1 secie zbroi i broni bo tyle na początek wystarczy. Potem sukcesywnie dodawać kolejne.

Dziękujemy za opinie.

Co do tego to już nie da się nic zrobić zostanie tak jak jest .

Pozdrawiam !

Opublikowano

Taki regulamin to ja rozumiem :)a2cb511e260cc3d659703fd38d90c851.jpeg

Czyli można dobrowolnie używać "Cheatów" i innych takich zabaweczek :P A tak na serio administracja zróbcie coś z tym bo aż kuje w oczy :)

Kłuje*. Co do regulaminu: ktokolwiek, kiedykolwiek go przeczytał? Ja szczerze nie. Przewijałem na koniec i dawałem "Akceptuję". Jak dla mnie wystarczy tam napisać: "Nie uzywać cheatów". Reszty i tak nikt by nie czytał/nie zrozumiał.

Opublikowano

Runy bd dostępne w grze?bo jak nie to is daje przewagę w ch*j (50 na klasy 35 odp na klasy  50 statystyk zr/sila 100 inta [niesprawiedliwość , powinien być wit jak już dajecie staty, jest to znaczące wsparcie dla sury i szamana] 30k hp 50 luda i 20 um)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...