Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] CardiaMT2

patrykk0016

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

IS daje 280 luda, na czysto masz więcej o 280 luda od przeciętnych graczy... IS bardzo dużą przewage da.

1359788419-U703653.jpg

• Odpowiedzi 130
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ile trzeba czekac na resp mobow i metkow? i  ile sie je bije jak sie zrespimy w grze ?

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

Nie żeby coś, ale KAŻDA ilość luda daje ogromną przewagę. Nawet jeśli by było na serwerze 1000 na ludzi bez IS'u, to te 280 zrobi wystarczająco dużą różnicę. 1/4 maksymalnej ilości luda (przykład) więcej to jest ogromna przewaga, a nie lekka.

Opublikowano

ile trzeba czekac na resp mobow i metkow? i  ile sie je bije jak sie zrespimy w grze ?

Co to respów metków oraz bossów to czeka sie na nie 10 minut. Z Ubijaniem troszkę ciężej aczkolwiek według mnie full eq robi sie 2-3 h max :)

ładna strona, co do serwera neutral

Dziękujemy . 

Nie żeby coś, ale KAŻDA ilość luda daje ogromną przewagę. Nawet jeśli by było na serwerze 1000 na ludzi bez IS'u, to te 280 zrobi wystarczająco dużą różnicę. 1/4 maksymalnej ilości luda (przykład) więcej to jest ogromna przewaga, a nie lekka.

No tak daje przewagę ale nie jakąś gigantyczną , 

Opublikowano

Co to respów metków oraz bossów to czeka sie na nie 10 minut. Z Ubijaniem troszkę ciężej aczkolwiek według mnie full eq robi sie 2-3 h max :)

Dziękujemy . 

Jeśli daje 280 luda to z full EQ i misjami musiałoby być z 3000, żeby nie odczuć aż takiej różnicy.

Opublikowano

Dziękujemy . 

Jeśli daje 280 luda to z full EQ i misjami musiałoby być z 3000, żeby nie odczuć aż takiej różnicy.

Testowaliśmy to i naprawdę w skillach różnica to 15 - 20 k 

Opublikowano

I

A jak ceny w item shopie ?

Item shop jest bardzo tani ! 

Za PSC 20 zł da radę kupić cały? Albo większość? A po drugie czy da się płacić PSC. :P

Opublikowano

I

Za PSC 20 zł da radę kupić cały? Albo większość? A po drugie czy da się płacić PSC. :P

Co do PSC myślimy nad tą opcje . Jezeli chodzi o SM to kupisz za 34 zl SMS  większość w IS . 

Opublikowano

I

Co do PSC myślimy nad tą opcje . Jezeli chodzi o SM to kupisz za 34 zl SMS  większość w IS . 

Przez SMS mało kto kupi. Prędzej przez PayPala. PSC by było najlpszym rozwiązaniem. :P

Opublikowano

I

Przez SMS mało kto kupi. Prędzej przez PayPala. PSC by było najlpszym rozwiązaniem. :P

Jest przelew :) 

Opublikowano

Serwer według mnie jest przykry, sety mało dopracowane po co ich tyle skoro polowa to zmiana tylko i wyłącznie kolorow? Panele boczne jak dla mnie wyglądaja również przykro może warto popracować troche nad nimi? :)

Mało stroi i mało zwierzątek :(((  Dlaczego?:(((

2/10 :(

Opublikowano

Serwer według mnie jest przykry, sety mało dopracowane po co ich tyle skoro polowa to zmiana tylko i wyłącznie kolorow? Panele boczne jak dla mnie wyglądaja również przykro może warto popracować troche nad nimi? :)

Mało stroi i mało zwierzątek :(((  Dlaczego? :(((

2/10 :(

Dziekujemy za opinie :)

#edit Po co wiecej kostiumów to serwer PVP  a nie.... 

Opublikowano

Jest gdzieś data startu oficjalnego serwera bo jakoś nie widzę chyba już ślepnę

12.08.2016 - jak byk pisze

W koncu jakis serwer pvp. Nie wiem po ciul tyle tych setow, ale dobra, nie moj cyrk. To, ze serwery pvp stoja zazwyczaj 48 godzin, z czego 24 offline to inna sprawa ._.

Opublikowano

Serwer dość ciekawy, także warty polecenia osobą leniwym, które nie lubią expić , natomiast uwielbiają pvp.

Jak najbardziej polecam :)

2l9ia0h.jpg

MÓJ KANAŁ: Nikola4207

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...