Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] CardiaMT2

patrykk0016

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 130
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam !

Serwer sam raz na odpoczynek. Prosta droga: Dropisz ulepy- robisz eq- naparzasz klawisze w pvp ile sił w palcach ^^

Btw. kiedy przywidywany start serwera ?

Będzie można zdobyć "Is-a" z jakiś eventów ? typu np.; Ox itd ?

Opublikowano

Polecam !

Serwer sam raz na odpoczynek. Prosta droga: Dropisz ulepy- robisz eq- naparzasz klawisze w pvp ile sił w palcach ^^

Btw. kiedy przywidywany start serwera ?

Będzie można zdobyć "Is-a" z jakiś eventów ? typu np.; Ox itd ?

Dziękujemy :) 

Start 12 Sierpnia  

Oczywiście serwer będzie charakteryzował się licznymi eventami a na nich będzie można wygrać przedmioty z ItemShop'u  

Opublikowano

Graficznie prezentacja trochę słaba. Ramki i belki już były na pewnym serwerze...

Te SS'y mogliście jakoś lepiej wykadrować, bo sura jest tak ściśnięty, że wygląda jak karzeł.

Tak średnio bym powiedział, ale życzę powodzenia.

Opublikowano

Graficznie prezentacja trochę słaba. Ramki i belki już były na pewnym serwerze...

Te SS'y mogliście jakoś lepiej wykadrować, bo sura jest tak ściśnięty, że wygląda jak karzeł.

Tak średnio bym powiedział, ale życzę powodzenia.

Dziękujemy za twoją opinie ! 

Opublikowano

leo why ;c 

eq normalnie z 54-65?

Tak :) Ulepszasz je :) Ulepszacze dropi się z Bossów / Metków w m1 :) Pozdrawiam :)

#Edit Is nie daje dużej przewagi aczkolwiek z IS to nie problem bo będą organizowane liczne eventy takie jak

Turniej PVP , Turniej Gildyjny , OX :) 

Opublikowano

Serwer 2\10

Gdzie SOM innowacje ? ? ?

Dziękujemy za Opinie 

Co do innowacji powiem ci tak jest to serwer PVP według mnie innowacje jakieś większe na tym serwerze potrzebne nie są .

Naszą innowacją jest to że my jako administracja postaramy się żeby nasz serwer nie znudził się nikomu . 

Jak to zrobimy ? To prosta sprawa częste eventy oraz mamy w planach update :)

Pozdrawiam. 

Opublikowano

Jak dla mnie, to oklepany, średnio wygląda...

To jest twoje zdanie które szanuje. Ten serwer jest dla graczy którzy lubią eventy jak i PVP :)

To, co napisałeś leci w Twoją stronę z +, nie jesteś widzę pseudo GM, typu Harnaś CFEL, Siurek itd.

Także powodzenia!

Opublikowano

Jak dla mnie, to oklepany, średnio wygląda...

To jest twoje zdanie które szanuje. Ten serwer jest dla graczy którzy lubią eventy jak i PVP :)

To, co napisałeś leci w Twoją stronę z +, nie jesteś widzę pseudo GM, typu Harnaś CFEL, Siurek itd.

Także powodzenia!

Bardzo mi miło i mam nadzieje ze na starcie się  zobaczymy :) Pozdrawiam Gorąco :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...