Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

200K+ EXP/H Haxton

krvl

Rekomendowane odpowiedzi

Admin Cienia
Opublikowano

Spróbujcie udostępnić sobie internet np. z telefonu i spróbować się połączyć wtedy przez haxtona. Zmiana IP będzie na pewno nie używając innych programów. 

@po prostu nie włączajcie dwóch kont na raz, i będzie śmigało :)

Brawo jasiu, nie odpaliłem nigdy więcej niż jedno a z wczoraj na dzisiaj amen, nie jest to poczynione z mojej winy gdyż NIC się nie zmieniło.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

• Odpowiedzi 619
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Już wiem co i jak :D Update inventory to jest SOFT BAN. Soft ban jest dawany teraz na IP, a nie na konto. Trzeba zmieniać IP i będzie śmigało. Mi działa już.

Opublikowano

Już wiem co i jak :D Update inventory to jest SOFT BAN. Soft ban jest dawany teraz na IP, a nie na konto. Trzeba zmieniać IP i będzie śmigało. Mi działa już.

jak zmieniłeś ip? :)

Opublikowano

Cisnę teraz na necie z fona i ładnie śmiga tylko trochę wolniej, zapewne przez zasięg. :D

Wystarczy wlączyć neta z telofony- włączyć bota - włączyć normalnego neta - wyłączyc z telefonu neta i cisnie na normalnym necie

Opublikowano

Podziałało mi tak chwilkę i znów 2016-08-10 17:51:05 Updating inventory at 2016-08-10 17:51:05

Chyba muszą coś lepszego wymyśleć, bo to banuje jak szalone

Opublikowano

Cisnę teraz na necie z fona i ładnie śmiga tylko trochę wolniej, zapewne przez zasięg. :D

Wystarczy wlączyć neta z telofony- włączyć bota - włączyć normalnego neta - wyłączyc z telefonu neta i cisnie na normalnym necie

skąd pobrać apke haxtona? to na apce?

Opublikowano

Jak dobrze ominąć to updating inventory? 

To przez to nie chodzi ten bot przez to powiadomienie?

Chwile mi chodził i koniec.

Opublikowano

Niestety u mnie się to nie sprawdziło. ;d
Opublikowano

Ja p******e xD Czytam te komentarze i się śmieje jak ludzie nawet mózgu nie umieją użyć. xD

@1373230489-U611928.pngBR3NDzik Będzie nawet działać jak włączysz tel w internecie, połączysz się i znów wracasz na wifi itp,itd.

giphy.gif

Opublikowano

Ja p******e xD Czytam te komentarze i się śmieje jak ludzie nawet mózgu nie umieją użyć. xD

@1373230489-U611928.pngBR3NDzik Będzie nawet działać jak włączysz tel w internecie, połączysz się i znów wracasz na wifi itp,itd.

Na internecie z telefonu chyba dostałem już bana :D chociaż nie wiem ;p działa po chwili ale powoli ;p

Admin Cienia
Opublikowano

Gosciu co tego bota edytuje pisał że będzie wbudowane proxy do 10 kont

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Gosciu co tego bota edytuje pisał że będzie wbudowane proxy do 10 kont

wiadomo kiedy?

Polecam jak na razie sposób - chwile na necie z telefonu , chwile na wifi tak robie ;p tak na zmiane

(z tego co mi się wydaje neta prawie nie zabiera, [transferu])

Opublikowano

Odpowie mi ktoś na kilka pytań, bo nie ogarniam.

1. Co to znaczy że pokemon jest transferowany (czsami nawet takie co mają 900cp)

2. Jak zbierać poksy po 3000, 5000 CP

3. Czy ten bot wie jakie poksy są lepsze, a które gorze i je wywala?

Opublikowano

To znacz że jest usuwany z profilu

Żaden pokemon na maxlevelu i 100%IV nie osiągnie aktualnie 5kCP, a tylko nieliczne przekroczą 3k.

Ten bot jak każdy (w sumie cholera wie jak te graficzne się zachowują), wywala dokładnie te które mu się karze. 

Opublikowano

To znacz że jest usuwany z profilu

Żaden pokemon na maxlevelu i 100%IV nie osiągnie aktualnie 5kCP, a tylko nieliczne przekroczą 3k.

Ten bot jak każdy (w sumie cholera wie jak te graficzne się zachowują), wywala dokładnie te które mu się karze. 

Bo kolega z Bydgoszczy ma poksa 3200 CP i też kurna chce takiego na GYM'a xD. Znalazłem też tegoPokeBot 4.2 z interfejsem graficznym może lepszy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...