Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

200K+ EXP/H Haxton

krvl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mordeczki bot smigał normalnie wszystko dobrze, a jak chciałem go ustawić dziś to cały czas jest updating inventory.

Mam to samo.

Idź sobie zaparz kawę i będzie dalej śmigał - bynajmniej u mnie tak jest :) Tak jak powiedział @LaY

• Odpowiedzi 619
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Generalnie na Necro mam co chwilę softbana (1 bot tylko odpalony, zmienione tylko koordy i hasła na moje - reszta default). Czemu?

Z Haxtonem to tylko za pierwszym razem jak go włączyłem to powywalał mi sporo pokemonów, coś evoluował, a później cały czas "Updatin inventory" i tak już cały czas (nawet na kilka godz. go zostawiłem - exp/h 0) - też tylko 1 bot (zmieniono na moje hasła tylko bo koordy miałem takie same). Tylko za pierwszym razem jak go włączyłem to powywalał mi sporo pokemonów a później cały czas "Updatin inventory". Wyłączę włączę to i tak bez zmian. Działa to komuś normalnie?

Na pewno ten konfig z 1 strony jest ok?

Zaznaczę że to nie softban bo jak wyłączę to i włączę od razu przez Necro to łapie pokemony i wszystko śmiga przez kilka min, dopiero później czasem wywali softbana.

Opublikowano

u mnie też po dwóch dniach wzorowego działania (na jednym koncie) updating inventory od 8:00 po paru resetach zaskoczylo znow na 20min i problem powrócił

36ed616.png
Opublikowano

u mnie też po dwóch dniach wzorowego działania (na jednym koncie) updating inventory od 8:00 po paru resetach zaskoczylo znow na 20min i problem powrócił

To fakt dzialal pare minut. QuickSPin tez nie wykrywa żadnych pokestopów oO .

Opublikowano

Co zrobić jeśli ciągle mam "Updating inventory at 2016-08-10 bla bla bla" ?? 

Opublikowano

Łapałem co chwilę softbana jeśli miałem ustawione 2 konta na jednym ip, po przypisaniu po jednym proxy do każdego konta wszystko śmiga. Dziwna sprawa; >

Admin Cienia
Opublikowano

To nawet mi wyskakuje od dzisiaj update inv.. a korzystam z jednego bota

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Łapałem co chwilę softbana jeśli miałem ustawione 2 konta na jednym ip, po przypisaniu po jednym proxy do każdego konta wszystko śmiga. Dziwna sprawa; >

A ja nie mogę znaleźć proxy działającego, testowałem już chyba ze 100...

Opublikowano

Beka bo mi działa normalnie :) A odbanowałem się przez autounban na Necro bocie xD

zJWgoR9.png

A ten autounban w necro jest włączony automatycznie? Czy coś trzeba ustawić?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...