Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

200K+ EXP/H Haxton

krvl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Beka bo mi działa normalnie :) A odbanowałem się przez autounban na Necro bocie xD

zJWgoR9.png

A ten autounban w necro jest włączony automatycznie? Czy coś trzeba ustawić?

Nawet nie wiedziałem że mam bana - i patrze, tam te czerwony tekst - trwa auto unbanowanie, nic nie ustawiałem(poza geo lok i passy) - po prostu odpaliłem botensa.

• Odpowiedzi 619
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wie ktoś już jak w końcu poradzić sobie z tym wysypywaniem się? Raz updating inv, na necro też nie wylapuje pokestopów

Admin Cienia
Opublikowano

Wie ktoś już jak w końcu poradzić sobie z tym wysypywaniem się? Raz updating inv, na necro też nie wylapuje pokestopów

Mam to samo, nawet pokebuddy coś odpierdziela bo nie widzi stopow ani poxow

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Mi nawet nie działa jak loguje się z telefonu :D

@w moim mieście nie widzi pokestopów :>

Opublikowano

Może ban całkowity? Taka nowa forma i nie da się nawet uniknąć SOFT BANA? Po prostu daje bana i chowa wszystkie POKESTOPY i nawet nie da się unbana zrobić :(((

Opublikowano

Może ban całkowity? Taka nowa forma i nie da się nawet uniknąć SOFT BANA? Po prostu daje bana i chowa wszystkie POKESTOPY i nawet nie da się unbana zrobić :(((

Możliwe , rozwiązuje to sprawe z unbanami :D

Opublikowano

Nie mamrotajcie bo na nowym configu łapie mi ponad (w minute) 15 pokestopów i 15 pokemonów, transfer, ewolucja i tak w kółko.

A jak nie widzicie pokestopów i innych gówień to wystarczy zmiana kordów.

giphy.gif

Opublikowano

Nie mamrotajcie bo na nowym configu łapie mi ponad (w minute) 15 pokestopów i 15 pokemonów, transfer, ewolucja i tak w kółko.

A jak nie widzicie pokestopów i innych gówień to wystarczy zmiana kordów.

W którym miejscu dokładnie zmienić kordy?

Opublikowano

Spróbujcie udostępnić sobie internet np. z telefonu i spróbować się połączyć wtedy przez haxtona. Zmiana IP będzie na pewno nie używając innych programów. 

Opublikowano

Spróbujcie udostępnić sobie internet np. z telefonu i spróbować się połączyć wtedy przez haxtona. Zmiana IP będzie na pewno nie używając innych programów. 

@po prostu nie włączajcie dwóch kont na raz, i będzie śmigało :)

Opublikowano

Pierwszy raz używałem tego programu, zrobiłem sobie konto ptc odpaliłem i wszystko fajnie działało. Po 10 minutach wyłączyłem bota, zmieniłem kordy odpaliłem i już poszedł ten ban. No to chciałem wrócić na swoje "oficjalne" konto z googla i tam też mam tego softbana skoro nie widzę pokestopów itd.

@Edit

Dodam tylko tyle że na swoje konto z googla normalnie na telefonie chciałem wejść i jest ten softban.

Opublikowano

@po prostu nie włączajcie dwóch kont na raz, i będzie śmigało :)

Używam jednego konto i tak samo bany lecą.

Opublikowano

Mi dalej działa, z tym że wbijam na Necro - odbanowuje mnie i wbijam na VPN(niemieckie) i potem na Haxton'a i działa

Jak Cię odbanowuje skoro nie widzi pokestopów? :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...