Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czyzby fala banów? - dyskusja

Sohnero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ruszyć dupe powinieneś do innego działu,a może lepiej by było jak byś i forum zmienił. Bez pozdrowień. Rap.

Apeluję o serdeczne punkty dla Pana.

Jak nie masz nic do powiedzenia to się nie wypowiadaj - to jest dział "Pokémon GO - Hacki i Boty" i do takowych celów jest przeznaczony... by chodzić na skróty :)

Koledzy, spokojnie. Każdy ma prawo do własnego zdania, nie możemy za to karać.

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ruszyć dupe powinieneś do innego działu,a może lepiej by było jak byś i forum zmienił. Bez pozdrowień. Rap.

Apeluję o serdeczne punkty dla Pana.

Jak nie masz nic do powiedzenia to się nie wypowiadaj - to jest dział "Pokémon GO - Hacki i Boty" i do takowych celów jest przeznaczony... by chodzić na skróty :)

Koledzy, spokojnie. Każdy ma prawo do własnego zdania, nie możemy za to karać.

Swoje zdanie może mieć ale niech nie wtarabania się z dupą do działu o hackach i niech nie marudzi o tym jacy ludzie są nieuczciwi i leniwi...

To tak jakby wszedł do sklepu mięsnego i manifestował to, że jest vege... no ludzie świata... litości

Opublikowano

Pier.dol.one grubasy, ruszyć dupska z domu!

Cała w tym frajda i zabawa w złapaniu ze znajomymi chociaż głupiego Ratatatatata hehe

Nie osiągnięcie celu lecz dążenie do niego jest najprzyjemniejszym elementem gry. Wbijając nawet 40 lvl nie będziecie tak zadowoleni jak normalna osoba, która wbiła 10 :) Bo w głębi duszy będziecie wiedzieć, że jesteście po prostu żałośni hehe

morda bo cię zmiotę z GYM'a

EDIT: wiedziałem, że będzie warn, ale było warto xD

moderatorzy w tym dziale są tak świetni, że bronią gościa, który wbija na działy tylko po to, by powyzywać ludzi

MPC DO CZEGO ZMIERZASZ

Opublikowano

Cała w tym frajda i zabawa w złapaniu ze znajomymi chociaż głupiego Ratatatatata hehe

Nie osiągnięcie celu lecz dążenie do niego jest najprzyjemniejszym elementem gry. Wbijając nawet 40 lvl nie będziecie tak zadowoleni jak normalna osoba, która wbiła 10 :) Bo w głębi duszy będziecie wiedzieć, że jesteście po prostu żałośni hehe

Typ pisze "pier.dol.one grubasy" i moderator go broni, drugi pisze "morda" i dostaje warna XDDDDD

@Karyvlea czyli jeśli nazwę cię "pier.dol.oną grubaską" to wszystko spoko, bo mam prawo do swojej opinii?

Co do tego quality posta kolego to grałem normalnie do 20lvla i później ta gra polega na czystym grindzie, na pidżejach. Jeśli uważasz to za przyjemność to prawdopodobnie dopiero zacząłeś grać i gówno wiesz o tej grze. Wolę sobie odpalić bota i wyjść w tym czasie z znajomymi, jednocześnie robiąc lepsze rzeczy, niż patrzenie się w telefon i łapanie pikseli. 

A wybocone konto będę mógł sprzedać jakiemuś napalonemu na pokemony gimbusowi twojego pokroju.

Jak dla mnie to sam profit.

Opublikowano

Typ pisze "pier.dol.one grubasy" i moderator go broni, drugi pisze "morda" i dostaje warna XDDDDD

@Karyvlea czyli jeśli nazwę cię "pier.dol.oną grubaską" to wszystko spoko, bo mam prawo do swojej opinii?

Co do tego quality posta kolego to grałem normalnie do 20lvla i później ta gra polega na czystym grindzie, na pidżejach. Jeśli uważasz to za przyjemność to prawdopodobnie dopiero zacząłeś grać i gówno wiesz o tej grze. Wolę sobie odpalić bota i wyjść w tym czasie z znajomymi, jednocześnie robiąc lepsze rzeczy, niż patrzenie się w telefon i łapanie pikseli. 

A wybocone konto będę mógł sprzedać jakiemuś napalonemu na pokemony gimbusowi twojego pokroju.

Przecież tamten użytkownik też dostał ostrzeżenie, więc nie rozumiem waszego bulwersu.

Dyskusja dyskusją, ale proszę siebie tutaj nawzajem nie obrażać. Co do opinii to miałam na myśli to co napisał o cheatowaniu, a nie to, że cheaterzy to "pierdolone grubasy". ;)

Opublikowano

Albo iść do pracy :). Jeszcze jakbyś botował dla siebie, ale już sprzedawanie tego to jest najbardziej przykre. Wpychanie komuś wadliwego towaru.

Opublikowano

Wydawało mi się, że nie miał warna. Jeśli jednak dostał zanim pisałem posta to zwracam honor, mój błąd.

@up

Od kiedy jedno wyklucza drugie? Mówiłem o czasie wolnym. Pracować, pracuje i to, że odpalam bota to z tym nie koliduje. I żałosne to jest wydawanie hajsu na konta, a nie sprzedawanie. Jak jakiś napalony gimb kupi to czemu mam nie sprzedawać? Jest popyt to jest podaż, nikomu na siłę konta nie wciskam. Produkt wadliwy nie jest, jeśli dostałby bana to bym zwrócił hajs.

Opublikowano

nie możemy za to karać.

więc nie rozumiem waszego bulwersu.

Chyba po tej pierwszej wypowiedzi każdy domyślił się, że @Caliente96 nie obowiązuje regulamin działu.

Swoją drogą, ciekawe czy za tego posta dostanę już dzisiaj 3 warna od Ciebie?

Opublikowano

nie możemy za to karać.

więc nie rozumiem waszego bulwersu.

Chyba po tej pierwszej wypowiedzi każdy domyślił się, że tamten użytkownik jest ponad prawem.

Swoją drogą, ciekawe czy za tego posta dostanę już dzisiaj 3 warna od Ciebie?

??? Czytaj ze zrozumieniem. Użytkownik dostał zasłużone punkty, a "nie możemy za to karać" dotyczyło opinii na temat cheatów, a nie wyzwisk w waszą stronę. Eh.

Jak macie jeszcze jakieś pytania lub zastrzeżenia dot. ostrzeżeń to proszę na PW, bo robi nam się tutaj lekki offtop. 

Opublikowano

Dlatego właśnie MPC upada.. Kiedyś to bylo forum o czitach, wszystko mozna bylo tu znalezc. Jak sprul sie jakis frajer to sie go wyzywalo i nikt warna nie dostal. MULTIPLAYERCHEATS a nie jakies community do c***a. Dzial hacki i boty typowi sie cos nie podoba to niech spierdala. dawaj mi warna tez

Opublikowano

#up 

XDD

#top

bo ja uważam że botować się nie powinno, nie ma wtedy przyjemności z gry........ chyba ze 2 konta sie ma i jedno na kompie sie botuje i fejk GPS-uje a drugie sie normoalnie łapie catch it catch it xD

#offtop

jak %% wygasają po tygodniu to też moge 

ae1d1005fe.png

Admin Cienia
Opublikowano

To jest forum o botach i hackach więc co tutaj k***a robią te wszystkie marudy co grają "legit"

Ja też poproszę warna ^^

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Grubo się bawicie :D ale bądźmy poważni kogo boli warn na forum które toczy się w dół jak przedmówcy mi też możecie dać ile chcecie ;3

banner5.gif

Opublikowano

Każdy post nie związany z tematem będzie zgłaszany. Prosiłbym o zachowanie poziomu i wypowiadanie się jedynie na temat. Nikt nie chciałby chyba, aby to skończyło się gorzej. 

Co do fali banów to w tej grze raczej tego się spodziewać nie można póki co, Niantic zajmuje się zapewne serwerami, ich naprawą, aktualizacjami, a nie masowym banwave, który swoją drogą nic by nie dał, bo łatwo założyć konta, postawić kilka botów od nowa i już. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Ja tam używałem Pokebuddy na 18 kontach i nic nie dostałem...

graphic.png

Setup: GPU: EVGA GeForce GTX 970 SSC ACX 2.0+ 4GB GDDR5 256 bitCPU: Intel® Core™ i5-3330 3.00 GHz, Cooler: Intel BOX, PSU: Corsair CS550M 550W, RAM: HyperX Savage 2x8GB (16GB) 1600MHz --> 1333Mhz DDR3 CL9, MOBO: MSI H61M-P20 (G3), SSD: Crucial BX100 256GB, System: Windows 10 64bit

Gear: Monitor: Asus VG248QE 144hz 24', Mouse: Zowie FK2, Keyboard: CM Storm Quickfire TK Cherry MX Red, Mousepad: Razer Goliathus Speed Large, Headset: Steelseries Siberia v2 Red, Mouse Bungee: Zowie Camade Yellow

Opublikowano

Każdy post nie związany z tematem będzie zgłaszany. Prosiłbym o zachowanie poziomu i wypowiadanie się jedynie na temat. Nikt nie chciałby chyba, aby to skończyło się gorzej. 

Co do fali banów to w tej grze raczej tego się spodziewać nie można póki co, Niantic zajmuje się zapewne serwerami, ich naprawą, aktualizacjami, a nie masowym banwave, który swoją drogą nic by nie dał, bo łatwo założyć konta, postawić kilka botów od nowa i już. 

nie strasz bo sie zesrasz

mpc upada i taka prawda.

Co do tematu to rowniezs mysle ze banow nie bedzie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...