Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czyzby fala banów? - dyskusja

Sohnero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, tak. xD

Dostali bany typy, które mają po 30 level i nie wybrane nicki oraz teamy i Wy się przejmujecie. xD

a co to za różnica? xD też mam 30 xD

mg7k04q.jpg

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak, tak. xD

Dostali bany typy, które mają po 30 level i nie wybrane nicki oraz teamy i Wy się przejmujecie. xD

@Cristiano To nie wiem, jak możesz expić bez początkowej sceny i wyboru ciuchów itp?

giphy.gif

Opublikowano

Tak, tak. xD

@Cristiano To nie wiem, jak możesz expić bez początkowej sceny i wyboru ciuchów itp?

chodzi mi o to że nie rozumiem o co Ci chodzi :D przecież żeby expić to trzeba to zrobić, bot za Ciebie tego nie zrobi

mg7k04q.jpg

Opublikowano

Tak, tak. xD

chodzi mi o to że nie rozumiem o co Ci chodzi :D przecież żeby expić to trzeba to zrobić, bot za Ciebie tego nie zrobi

Działo się tak jak ktoś nie logując się na konto expił je botem nie wybierając stroju, nicku i i nie zbierając pierwszego pokemona. Potem i tak to się bugowało i nic się nie dało z tą postacią zrobić :D

Opublikowano

Tak, tak. xD

no właśnie jak odpalasz na 1 lvl i nie logujesz na to konto to pozniej masz sytuacje 30lvl i pierwsze logowanie do wyboru wszystkiego

Opublikowano

Kolego @up ... jest opcja zeby expic konto bez ustawionej nazwy itd to po prostu zwykly blad. Tworzysz konto na google albo na PTC. I bez wchodzenia z telefonu, tableta itd po prostu puszczasz bota. Bot wbija 30 lv i konto mozesz sprzedac bez problemu na allegro. Nazwe i avatar ustawia dopiero koles, ktory kupuje od Ciebie konto.

Opublikowano

Tak, tak. xD

no właśnie jak odpalasz na 1 lvl i nie logujesz na to konto to pozniej masz sytuacje 30lvl i pierwsze logowanie do wyboru wszystkiego

Opublikowano

O to nie wiedziałem nawet że tak jest, beka troche. 

Nie wiedziałem ze są takie ameby które nawet z takich botów banalnych nie potrafią korzystać xD

mg7k04q.jpg

Opublikowano

O to nie wiedziałem nawet że tak jest, beka troche. 

Nie wiedziałem ze są takie ameby które nawet z takich botów banalnych nie potrafią korzystać xD

Ja nie wiedziałem nawet, że takie jełopy na "pałe" wchodza na bota i levelują konto nie wchodząc pierw na telefon. Bany z pewnoscia poleciały dla osób, które tak wlasnie zrobiły :D

mogNI2J.jpg

Opublikowano

@Everyone Summary of what's happening right now: SERVER DOWN, BRAZIL RELEASE COMING UP, API UPDATED, POKESTOP AND GYMS NOT APPEARING, NO BOTS WORKING, NOT ADVISED TO RUN BOTS

NOWE WIADOMOŚCI

Sytharix-Dziś o 23:08

@Everyone Update from the PokeMobBot team: It seems that major changes were made to the way clients communicate with the API. It'll take us a little while to reverse engineer it and implement a fix. In the meanwhile, i suggest taking those OP accounts you botted up to now and try them on gyms. We'll keep updating this channel as more information comes. We have no ETA for now. A reminder that any trolling about bans or hate on the devs for no reason will result in removal from the server.Thank you for your patience and support!

@Everyone We've opened #portuguese_chat for today's Brazillian launch and the sudden influx of Brazillian users. Please direct all Portuguese-chat to that channel. Many thanks!(edytowane)

Opublikowano

nie radze nikomu odpalac bota jak juz ma dość wysoki level juz wbity ..

No i co komuś z tego, że nie odpali bota skoro pewnie i tak się z milion razy logałeś z tego bota na inne kontynenty w krótkim odstępie czasowym.

Jak ktoś ma dostać bana to dostanie bana i nic już nie pomoże ukrywanie tego.

Opublikowano

BANG 

Niantic changed the API in the latest update. What that means? That it is impossible to run ANY of the bots or a maps atm. no ETA

Opublikowano

BANG 

Niantic changed the API in the latest update. What that means? That it is impossible to run ANY of the bots or a maps atm. no ETA

Skoro zmienili API to powinna wystarczyć aktualizacja botów, o ile będzie to możliwe.

Zgaduje ze ci co mieli dostać bany już je dostali, ale proponuje posiedzieć parę dni cichutko do czasu aż się wszystko uspokoi.

Dla ciekawskich, popatrzcie sobie na allegro jak do jutra znikną wszystkie aukcje :D :D :D

Opublikowano

Myslicie ze jak jakies 30min temu probowalem zalogowac sie necrobotem na konto na lokalizacje w japonii i nie dzialal bo mowil ze nic tam nie ma to moge teraz odpalic aplikacje na tel i wlaczyc lokalizacje i normalnie grac bez soft bana? Czy lepiej odczekac kilka godzin lub do rana i wtedy? Bo chcialem zobaczyc czy bana nie zlapalem

Opublikowano

Myslicie ze jak jakies 30min temu probowalem zalogowac sie necrobotem na konto na lokalizacje w japonii i nie dzialal bo mowil ze nic tam nie ma to moge teraz odpalic aplikacje na tel i wlaczyc lokalizacje i normalnie grac bez soft bana? Czy lepiej odczekac kilka godzin lub do rana i wtedy? Bo chcialem zobaczyc czy bana nie zlapalem

@snaperr będziesz miał softa jeśli teraz się zalogujesz na swojej prawdziwej lokalizacji

Opublikowano

odpal bez włączania GPS-u, zalogujesz sie normalnie tylko nie wczytasz swojej lokalizacji 

Opublikowano

odpal bez włączania GPS-u, zalogujesz sie normalnie tylko nie wczytasz swojej lokalizacji 

Nic się nie stanie jak będziesz miał włączony GPS, softa dostaniesz dopiero wtedy, gdy spróbujesz złapać poksa/zakręcisz pokesotopem/zaczniesz walke w GYM'ie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...