Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SunNight.PL [Moja opinia]

Max223

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym ostrzec wszystkie osoby przed korzystaniem z sewera Sunnight.pl właściciel tego serwera wykrada adresy IP użytkowników a potem wykonuje ddosy. Sam niestety zostałem potraktowany bardzo mocnym atakiem. Również chciałbym zaznaczyć że właściciel wyśmiewa się z osób na serwerze, jest nie sympatyczny! 

Jeszcze raz nie polecam serwera Sunnight.pl

Opublikowano

Tak, Lukass (Q) jest bezczelny, a moja opinia na niego to 2/10 ( pewnie jak i twoja ) serwer jest okej chyba że go wykorzystuje w ten sposób.

Dołączam się do opinii

Pozdrawiam, G..

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Tak, samo nie polecam.

Nie miły, obraża. (mogę podać ss na pw)

Piszę mu o pomocy, a ten skacze, że nie sprzedaje

CHtdSg6.png

Wulgaryzm

lJlgrel.png

O co mu chodzi ? Nie znam typa,a ten sobie coś wymyśla.

pPYuhrY.png

Wiece ss niestety nie mam.

Opublikowano

Witam,

Odnoszę się do właściciela oraz reszty którzy sądzą że niby wykradam adresy IP użytkowników po czym atakuje ich.... Proszę o jakikolwiek dowód na to że wykradam z własnego serwera w tym że niby atakuje.. tym bardziej swoich użytkowników gdzie sami staramy się o to aby serwer miał jak najwięcej użytkowników online.. W tym że takie oskarżanie naszej działalności która nie jest prawdą łączy się to z polskim prawem karą. A tym bardziej że użytkownik o nazwie Max223 nie jest odnajdowany na naszym serwerze.

@kwiatmix

@1361622928-U485574.pngMax223

Jeżeli sadzisz że udostępnienie fałszywe oskarżenia w moją stronę pozostawię sobie obojętne, muszę Cię zmartwić ale nie. Twoje oskarżenia oraz użytkowników którzy wypowiedzieli się na temat naszego serwera głosowego SunNight oraz mojej osoby są zgłaszane już do prawnika. Nie mam tu na celu kogokolwiek oskarżać grożbami ale jeżeli padają takie fałszywe oskarżenia w moją stronę oraz naszej serwerowni to nie jest już tak fajnie. Tym bardziej że oskarżenia są napisane pisemnie, nie ma żadnych dowodów do tego abym się tego przyczynił.

"Ma Pan również prawo żądać zadośćuczynienia pieniężnego będącego rekompensatą za szkody moralne, których doznał Pan w związku z fałszywi oskarżeniami.

Może Pan również zażądać, aby osoba, która Pana zniesławia, zapłaciła pewną sumę pieniędzy na rzecz organizacji pożytku publicznego, np. na PCK, Caritas itd.

Oprócz przedstawionej powyżej drogi procesu cywilnego może Pan dochodzić swoich praw na podstawie przepisów Prawa karnego."

Pozdrawiam.

Opublikowano

Lukass kłamie nawet w tematach publikacji serwerów, Nie polecam właściciela tego serwera!

Witam,

Przepraszam Cię bardzo, ale jesteś tutaj początkującym użytkownikiem tego forum i już mnie tak znasz? :lenny: :lenny: :lenny:

Jak ja uwielbiam tych ludzi ^^

Kolejne fałszywe oskarżenia w moją stronę bez żadnych dowodów.

Opublikowano

Jako właściciel serwerowni, do której należy sunnight.pl - proszę podać mi te screeny na PW lub na email [email protected] 

EDIT: Do tej pory nie dostałem żadnych screenów. @Dimitri. @MM55 @TermalQ™ @"I'm ToNy" @bond5551 @1361622928-U485574.pngMax223 @1361622928-U485574.pngMaxirei

Masz zamieszczony w moim poście 

To ja jeszcze dodam SS

gQfZfw9.png

yJIK9mU.png

Opublikowano

Jako właściciel serwerowni, do której należy sunnight.pl - proszę podać mi te screeny na PW lub na email [email protected] 

EDIT: Do tej pory nie dostałem żadnych screenów. @Dimitri. @MM55 @TermalQ™ @"I'm ToNy" @bond5551 @1361622928-U485574.pngMax223 @1361622928-U485574.pngMaxirei

Masz zamieszczony w moim poście 

To ja jeszcze dodam SS

gQfZfw9.png

Łukasz zgłosił Wasz błąd na stronie do właścicielki(jego znajoma) a Ty zacząłeś go obrażać... Trochę niemiło z Waszej strony. A teraz jeszcze zniesławiacie ten serwer. Wasza kłótnia dotyczy Was samych - nie sunnight.

Dalej oczekuje na screeny, gdzie Łukasz obrażał użytkowników na serwerze.

EDIT: Doszedł jeden screen od użytkownika @MM55

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...