Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pierwszy pocałunek

Argfor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak prawdziwie, z miłości. To w wieku 20 lat.

Innych nie liczę bo w tym momencie nie są już istotne.

I przestańcie tak spinać dupę, temat jak temat. Od tego jest ten dział, żeby pytać o co się chce.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

mam 25 lat, jeszcze nigdy sie nie calowalem i wale konia do anime

Kys kappa

Ja sie nie calowalem nigdy, bo moze napierdalam w te jebane gierki caly dzien. I mam 16lat, i co z tego? Moze mam ryj jak czarnobyl, a moze jestem niedojrzały emocjonalnie, a moze nie mam ciala atlety, a moze wiekszosc dziewczyn to tumblr girls.

Opublikowano

Miałem może 10 lat gdy przyjechały takie dziewczyny do swojej rodziny na wioske i po 2 dniach znajomości poszliśmy do lasu z litrem wódki i szampanem to na pozegnanie było buzi i to od 4 dziewczyn

Opublikowano

Myślę, że co do tego nie ma odpowiedniego wieku, bo albo Cię całuje rodzina albo laska, która się "nakurwi", albo po prostu jakaś gra, jest wiele współczynników na to.

Zależy czy wali z ryja czy nie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Autor leczy kompleksy?  ^^ (bez urazy hehe)

No to biorąc pod uwagę że jestem rozchwytywany i gdy tylko wyjdę z domu od razu rzuca się na mnie pierdyliard dziewczyn które czatują pod oknami mojego domu od tygodni to... jeszcze nie (może dlatego że notorycznie odmawiam bycia chłopakiem hihi)

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

Mój pierwszy pocałunek był w wieku 13 lat.

Nie wiem dlaczego pytasz jaki wiek jest dobry na pocałunek skoro to nie grzech :D

Opublikowano

Ja p******e, od kiedy pierwszy pocałunek się stał takim rzyciowym przeżyciem? Zauważyłem, że ludzie zaczęli się nad tym spuszczać, że to c**j. Żadne to niesamowite przeżycie. Kiedy lizałem pierwszy raz laskę? Już w przedszkolu przelizałem 99% dziewczynek - nie liczy się, bo co to będąc tak młodym? To podobnie w podstawówce, w gimbazie.

Idk, co to za pytania się pojawiają w pogaduszkach, ale ludzie, proszę, ogarnijcie się, bo te pytania co ostatnio się pojawiają to głupota, aż się proszą o trolla.

Co za combo niedorozwinięcia

1.Oglądasz anime

2.Masz ból dupy o taki temat bo zapewne jesteś pedziem 

3.Nie umiesz pisać. 

Opublikowano

Co za combo niedorozwinięcia

1.Oglądasz anime

2.Masz ból dupy o taki temat bo zapewne jesteś pedziem 

3.Nie umiesz pisać. 

Stwierdziłem, że na twoją, ot co, śmieszną próbę rzucenia błyskotliwym prowo odpowiem.

1.Za to Ty ważniaku oglądasz Grę o Tron. :D

2.Widzę, że chyba miałeś z tym do czynienia.

Taki temat nie tworzy żadnej sensownej, ciekawej dyskusji -> jest słaby. Cóż, poziomem stoisz jak autor tematu, więc za dużo nie oczekuję. 

3.Biorąc pod uwagę moją składnię, a twoją, jestem w stanie stwierdzić, że nawet jeśli nie stoi ona na za wysokim poziomie, to nadal na wyższym niż twoja. Ciężko ocenić mi jak z zasobem słownictwa, ale sam się w swoich tematach, czy postach, niczym nie popisywałeś. 

Ogółem jak chcesz baitować np. na to, że ktoś ogląda anime, to postaraj się bardziej. Już buk WOTa, czyli Juri robi to dużo lepiej. Kolejna amebka intelektualna, która próbuje rzucić coś "błyskotliwego", kompromituj się dalej słabymi baitami, pozderki. :)

Opublikowano

16 lat  B) Niby późno, ale w odpowiednich okolicznościach z odpowiednią osobą. Mimo że już nie jesteśmy razem, świetnie to wspominam. Fajne emocje mi wtedy towarzyszyły. Pierwszy pocałunek to nie to samo co piąty, dziesiąty i dwudziesty. Przy pierwszym jest ta fajna niepewność.  :D

5465845486.png

Opublikowano

Mimo że już nie jesteśmy razem

i już wiadomo, że chodzi o twoją ukochaną Wiktorie  xD

-

W okolicach przed 15-stymi urodzinami.

Opublikowano

W jakim wieku pierwszy raz się całowaliście? 

I w jakim mniej więcej wieku według was powinno się pierwszy raz całować?

Nie chodzi oczywiście o jakieś ciocie, babcie itp. (zresztą wiadomo :D)

Miałem wtedy tak z 10 lat. Dziewczyna wycierała usta ręką i goniła mnie.

A co do anime to same deski kappa.

pyhvh7E.png

Opublikowano

W wieku 17 lat. A kogo to wogóle obchodzi? Nie mam dziewczyny bo wszystkie pozajmowane i szkoda mi tracić czas i pieniądze na laski. Jak uznam że najdzie czas to znajdę swoją jedyną.

Opublikowano

W wieku 17 lat. A kogo to wogóle obchodzi? Nie mam dziewczyny bo wszystkie pozajmowane i szkoda mi tracić czas i pieniądze na laski. Jak uznam że najdzie czas to znajdę swoją jedyną.

Albo to ta jedyna znajdzie Ciebie jak było w moim przypadku xD

@topic

Jako 12 latek już ćwiczyłem pocałunki z ręką  ^^

76561198102300375.pngAddFriend.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...