Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pierwszy pocałunek

Argfor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W jakim wieku pierwszy raz się całowaliście? 

I w jakim mniej więcej wieku według was powinno się pierwszy raz całować?

Nie chodzi oczywiście o jakieś ciocie, babcie itp. (zresztą wiadomo :D)

Opublikowano

Ja zaliczyłem loszke w wieku 17 lat łatwa była ogólnie. Polecam

Kogo obchodzą twoje forumowe marzenia?

lol.

Co to w ogóle za tępe pytania, wiek jest bez różnicy.

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

14 czy wczesne 15, według mnie nie ma wieku, w którym powinno się całować pierwszy raz, wydaje mi się, że trzeba być tylko wystarczająco dojrzałym. Jeśli nie masz osoby, z którą możesz mieć swój pierwszy raz to lepiej poczekać.

Opublikowano

Ja p******e, od kiedy pierwszy pocałunek się stał takim rzyciowym przeżyciem? Zauważyłem, że ludzie zaczęli się nad tym spuszczać, że to c**j. Żadne to niesamowite przeżycie. Kiedy lizałem pierwszy raz laskę? Już w przedszkolu przelizałem 99% dziewczynek - nie liczy się, bo co to będąc tak młodym? To podobnie w podstawówce, w gimbazie.
Idk, co to za pytania się pojawiają w pogaduszkach, ale ludzie, proszę, ogarnijcie się, bo te pytania co ostatnio się pojawiają to głupota, aż się proszą o trolla.

Opublikowano

W jakim wieku pierwszy raz się całowaliście? 

I w jakim mniej więcej wieku według was powinno się pierwszy raz całować?

Nie chodzi oczywiście o jakieś ciocie, babcie itp. (zresztą wiadomo :D)

Nie wiem - zapytaj swojej mamy. :*

upi1FS.gif

Opublikowano

Niedługo w pogaduszkach nie będzie można zadać żadnego pytania, bo wielcy uczeni z gimbazy zjadą Cię za wszystko co nie ma nic wspólnego z grami, żeby pokazać jacy są dojrzali.

Opublikowano

Niedługo w pogaduszkach nie będzie można zadać żadnego pytania, bo wielcy uczeni z gimbazy zjadą Cię za wszystko co nie ma nic wspólnego z grami, żeby pokazać jacy są dojrzali.

Widać już jaką amebą jesteś. Zadajesz gówniane pytanie, to zostaniesz zjechany, prosta zasada. Czy ktoś opierdala kogoś za pisanie tematów niezwiązanych z grami w pogaduszkach? Nie sądzę, w sensownym temacie masz normalne odpowiedzi(wykluczam trolling/śmieszki), lecz nie licz, że ktoś będzie Ci przyklaskiwał, kiedy piszesz gówniane tematy, które nadają się na samosie. Za niedługo pojawią się tematy, kiedy pierwszy raz waliłeś, jak wrzucić lasce pigułkę gwałtu do drinka, czy gdy laska robiła mi loda, to może zajść w ciążę. Pierdolisz o gimbazie i dorosłości, kiedy sam masz pewnie meszek pod nosem i na jajach(nie wnikam dalej), i sam w tej gimbie jesteś. Co Ci do życia daje wiedza, kiedy ktoś kogoś przelizał? Co, masz x lat, nie robiłeś tego nigdy i chcesz się dowartościować tym, że ktoś może też nie lizał? xD Bo innego "sensownego" wytłumaczenia, na zakładanie takiego tematu to nie widzę. 

Opublikowano

W żadnym  :yay:

Pocałunek, o którym jest dyskusja w tym temacie jest pocałunkiem rodzaju seksualnego więc to trochę dziwne tak wypytywać ludzi o takie prywatne sprawy ale ok.

Kiedyś zobaczyłem informacje, że pocałunek to rzecz zdrowa(popularne wierzenie) lecz później znalazłem coś co potwierdziło, że to bullshit i tak naprawdę zwiększa to ryzyko infekcji więc jak już wspomniałem, najlepiej w żadnym xD

Opublikowano

Widać już jaką amebą jesteś. Zadajesz gówniane pytanie, to zostaniesz zjechany, prosta zasada. Czy ktoś opierdala kogoś za pisanie tematów niezwiązanych z grami w pogaduszkach? Nie sądzę, w sensownym temacie masz normalne odpowiedzi(wykluczam trolling/śmieszki), lecz nie licz, że ktoś będzie Ci przyklaskiwał, kiedy piszesz gówniane tematy, które nadają się na samosie. Za niedługo pojawią się tematy, kiedy pierwszy raz waliłeś, jak wrzucić lasce pigułkę gwałtu do drinka, czy gdy laska robiła mi loda, to może zajść w ciążę. Pierdolisz o gimbazie i dorosłości, kiedy sam masz pewnie meszek pod nosem i na jajach(nie wnikam dalej), i sam w tej gimbie jesteś. Co Ci do życia daje wiedza, kiedy ktoś kogoś przelizał? Co, masz x lat, nie robiłeś tego nigdy i chcesz się dowartościować tym, że ktoś może też nie lizał? xD Bo innego "sensownego" wytłumaczenia, na zakładanie takiego tematu to nie widzę. 

Ty mnie nazwiesz amebą, ja Ciebie rakiem i na tym się skończy ta bezsensowna dyskusja. Zadałem jedno pytanie i już wiesz jak wygląda moje życie (pewnie tak Cię to zabolało, bo to prawda, ale "nie wnikam dalej"). Tobie się może nie podobać pytanie, innym może się podobać. Nie wszyscy myślą tak jak Ty.

PS. Jeżeli poza komputerem, gdy ktoś zada Ci pytanie, które Tobie się nie spodoba wylatujesz z: "ja p******e", "k***a" itp. to ja się nie dziwię, że masz 35 dni online na forum.

Opublikowano

Pierwszy to chyba jak miałem 10 lat z taką dziewczyną w zasadzie tylko po to żeby "zobaczyć jak to jest", a taki prawdziwy to chyba jak miałem 16 lat bo wcześniej to grałem dużo w metka ;/

Opublikowano

Ty mnie nazwiesz amebą, ja Ciebie rakiem i na tym się skończy ta bezsensowna dyskusja. Zadałem jedno pytanie i już wiesz jak wygląda moje życie (pewnie tak Cię to zabolało, bo to prawda, ale "nie wnikam dalej"). Tobie się może nie podobać pytanie, innym może się podobać. Nie wszyscy myślą tak jak Ty.

PS. Jeżeli poza komputerem, gdy ktoś zada Ci pytanie, które Tobie się nie spodoba wylatujesz z: "ja p******e", "k***a" itp. to ja się nie dziwię, że masz 35 dni online na forum.

Używam wulgaryzmów najczęściej w chwili, gdy widzę masakryczny idiotyzm z czyjejś strony, w tym wypadku z Twojej. Tak, rzeczywiście jest to bezsensowna dyskusja, gdyż nie jesteś w stanie powiedzieć nic, co może popierać istnienie takiego tematu na forum. Nie jestem w gimbazie, jestem trochę dalej(2 klasa technikum), choć w sumie rzeczywiście do gimbazy blisko, ale biorąc pod uwagę mój poziom, a osób w gimnazjach, to intelektualnie ich sporo przewyższam, na pewno w większości przypadków. :/ To pytanie jest po prostu idiotyczne, nie na miejscu i bezsensowne. To nie jest tylko z mojego punktu widzenia, ale to jest czysty fakt. Nie ma żadnej podstawy by stwierdzić inaczej - jeśli tak jest to wskaż mi. Podaj mi powód, fakt, bym mógł stwierdzić, że zadawanie takiego pytania jest jakkolwiek sensowne. Co Ci taka wiedza daje? Po co Ci ona? Jeśli Twoim argumentem za, będzie to pytanie "I w jakim mniej więcej wieku według was powinno się pierwszy raz całować?", że niby ma ono jakąś wartość to niestety nie będę mógł zrobić nic innego jak po prostu się zaśmiać i przejść obok tego obojętnie. Jest to kwestia czysto prywatna, kiedy dana osoba chce to zrobić, jeśli w ogóle akurat się trafi, że dla tej danej osoby to ma jakąś szczególną wartość. To pytanie jest wręcz 100% pytaniem retorycznym. Nie ma powodu by rozwijać jakieś dyskusje na ten temat.

Ps. Próbujesz napisać coś, co niby ma być "punchem", ale kolego coś Ci nie wychodzi, tak samo jak starasz się być mądry, ale znowuż, krucho. Zapewniam Cię, że moje życie prywatne stoi na dobrym poziomie, a skoro już tak bardzo próbujesz zabłysnąć w taki sposób, to sądzę, że u Ciebie z tym może być słabiutko. Szczególnie gdy zadajesz takie pytania. Dodatkowo produkując się w taki sposób, podkreślasz jak bardzo jesteś dorosły i lepszy od tych osób z gimbazy(w tym mnie), ponad które tak niedawno ochoczo się wywyższałeś. 

Cya, dalsza dyskusja nie ma sensu, chcesz coś napisać dalej pisz PW, bo zaraz zarówno ja jak i Ty polecimy z %. 

Nom Alvaro, z pewnością się "lizałeś".

Zrozum, że tu jest masa trolli, ale też dzieci i każde pytanie tu pasuje bo to k***a dział pogaduszki, chcesz to trolluj nie to odpowiedz normalnie nawet na troll pytanie.

Nie wiem do czego ma prowadzić to Twoje pierwsze zdanie, ale tak lizałem się, w czym problem? xD

I właśnie takim magicznym sposobem to forum schodzi coraz bardziej na psy. W pogaduszkach zamiast sensownych tematów do dyskusji, pojawiają się takie jak ten, gdzie równie dobrze można prowadzić polemikę o gównie, poziom tematu podobny. To, że dział służy do dyskusji o wszystkim, to nie znaczy, że o byle czym, byle tak. Temat taki jak ten jest bezsensowny, smutna prawda. 

Chcesz prowadzić dalszą dyskusję to zapraszam na PW, bo nie będę robił młynu w temacie. 

To samo kieruję do dalszych wypowiedzi, które mają na celu skrytykowanie tego co napisałem, zapraszam na PW, lub wcale, gdyż nie mam ochoty bezsensownie nabijać sobie postów dyskutując o byle czym, ani łapać %.

Opublikowano

Jeszcze tego nie robiłem i nie zanosi sie w najbliższym czasie raczej na zmiany no ale może jak bede mial  30 lat to jakas panna sie zlituje.

Opublikowano

Mam 7 lat a moją stepsister już przeleciałem, słabiaki jesteście

Opublikowano

Ja p******e, od kiedy pierwszy pocałunek się stał takim rzyciowym przeżyciem? Zauważyłem, że ludzie zaczęli się nad tym spuszczać, że to c**j. Żadne to niesamowite przeżycie. Kiedy lizałem pierwszy raz laskę? Już w przedszkolu przelizałem 99% dziewczynek - nie liczy się, bo co to będąc tak młodym? To podobnie w podstawówce, w gimbazie.

Idk, co to za pytania się pojawiają w pogaduszkach, ale ludzie, proszę, ogarnijcie się, bo te pytania co ostatnio się pojawiają to głupota, aż się proszą o trolla.

Nom Alvaro, z pewnością się "lizałeś".

Zrozum, że tu jest masa trolli, ale też dzieci i każde pytanie tu pasuje bo to k***a dział pogaduszki, chcesz to trolluj nie to odpowiedz normalnie nawet na troll pytanie.

#top

Gimnazjum.

Opublikowano

Mam 21 lat i w sumie sie jeszcze nie calowalem. Nie poznalem odpowiedniej dziewczyny i nie czuje poki co potrzeby, tymbardziej jakiejs presji otoczenia.

Opublikowano

Ja w wieku 34 dostałem buziaka od dziewczyny z tabliczką pocałuj mnie i to wszystko teraz mam 37 i siedze przed komputerem marząc że kiedyś wylece do ciepłych krajów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...