Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co się stanie GDY...

PanTobi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To widać ujowe zdjęcia koko wysyłałeś skoro kolejne konto musiałeś założyć...

@PanTobi - jak pasek będzie pełen to oczywiście konto zostaje zbanowane, ale wcześniej (o ile się nie mylę, bo taki głupi nie jestem by doprowadzać się do poziomu ostrzeżeń większego jak 40%) dostaniesz zakaz pisania na bodajże 7 dni przy stanie ok 70%

@Matias23 - kiedyś robiło się poradnik w jakimś dziale czy to z grami czy programami, następnie pisało do moderatora działu (albo od razu do globala) aby ten zdjął Ci jakąś część z paska ostrzeżeń. Dzisiaj wszyscy mają to w dupie i się nie przejmują, bo ostrzeżenia znikają sobie po pół roku od otrzymania. 

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

@Pitbull_ pół roku? Bo u mnie bylo napisane że te pierwsze wygasają 6 lipca, no i jak było 20 pkt tak dalej jest, czyli dalej mam czekać aż samo zniknie?

Opublikowano

@Pitbull_ pół roku? Bo u mnie bylo napisane że te pierwsze wygasają 6 lipca, no i jak było 20 pkt tak dalej jest, czyli dalej mam czekać aż samo zniknie?

Napisz do któregoś GMa.

Opublikowano

Tylko 20? I taką zadymę siejesz, a idź Pan! 

Kiedyś były konkursy, gdzie nagrodami były -x% z paska ostrzeżeń, głównie 5, 10, ostatecznie 15%.

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Wystarczy napisać do któregoś Moderatora, #potwierdzoneinfo ;)

tMjZlYU.png

Opublikowano

Wystarczy napisać do któregoś Moderatora, #potwierdzoneinfo ;)

Który jest prawilny? 

Opublikowano

@Matias23 usunąłem Ci punkty, które same nie wygasły. 

przy 100 dostajesz perma, wcześniej przy 95 jest jeszcze blokada na tworzenie treści na 14 dni

Opublikowano

Hmm... ale wiecie że odbiegliście od tematu xD

w sumie nie przeszkadza mi to ale nieco mnie dziwi że aż tak sie to rozbudowało :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...