Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Aventus

Severt

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 167
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer ciekawy, z pewnością zagram. Zapowiada się ciekawie.

Administracji szukacie więcej, czy zostajecie w trójkę?

Opublikowano

Można gdzieś się zarejestrować ?

Strona już działa normalnie. Ale mam wrażenie, że admini przez dzisiejszy dzień sklejali pliki na ten serwer nawet na niego nie wchodząc... Przy tworzeniu postaci wybiera odwrotne królestwo, śmieci lecą w ogromnych ilościach, bs nie działa, fms bez śr (nie wiem jak reszta). Nie uwierzę, że ktoś kto wchodził na serwer podczas tworzenia postaci nie zauważył pomieszanych królestw. Jestem ciekaw co będzie na starcie...

Pomogłem lub starałem się pomóc? Like mile widziany ;)

687_logo5_bez_t_a_tn.jpg

Opublikowano

Beta testy ruszyły. Wszystkich chętnych do testowania zapraszamy na serwer. Dla najaktywniejszych przewidujemy nagrody w postaci Smoczych Monet!

Strona Główna: http://aventus.pl/

Link związany z beta-testami (tutaj wypisujcie błędy): http://forum.aventus.pl/topic/80-lista-bug%C3%B3w-aventuspl/#entry568

Polecam poprawić przy reje bo sam nie wiem niby blad z wyslaniem emaila ale konto zrobione. :v 

Opublikowano

Beta testy ruszyły. Wszystkich chętnych do testowania zapraszamy na serwer. Dla najaktywniejszych przewidujemy nagrody w postaci Smoczych Monet!

Strona Główna: http://aventus.pl/

Link związany z beta-testami (tutaj wypisujcie błędy): http://forum.aventus.pl/topic/80-lista-bugów-aventuspl/#entry568

Polecam poprawić przy reje bo sam nie wiem niby blad z wyslaniem emaila ale konto zrobione. :v

Poprawimy to.

Opublikowano

Kurcze..

Zapowiada się dobrze ale patrząc na betę to jest tragedia.

Jak do cholery na becie nie ma systemów ulepszania :O?

Cytuję:

,,Systemy ulepszania będą później zrobione"

AHA xD.

3/4 nie działa bądź się buguje ;/

Wątpię, że w dwa dni ogarną to wszystko.

Pozostaje czekać

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

up, spokojnie :) do 30 ( start w godz wieczornych) pozostało 2 dni cale 2 dni :) Administracja nie próżnuje, za jakaś chwilkę będzie przerwa poprawiająca obecne bugi. 

Opublikowano

up, spokojnie :) do 30 ( start w godz wieczornych) pozostało 2 dni cale 2 dni :) Administracja nie próżnuje, za jakaś chwilkę będzie przerwa poprawiająca obecne bugi. 

Raczej 2 tygodnie a nie 2 dni.Patrząc co było ze startem bety zapowiedziana data startu będzie przesunięta (jestem tego pewny w ch*j i jeszcze trochę) Jak narazie prezentacja zapowiadała świetny serwer a tu powiedzmy 3 dni przed planowaną data startu jest beta na której jest zrobione 10% serwera? Z systemu ulepszeń jak dziś sprawdzałem jedyne co szło zrobić to trytona.Stalkę na niebiana przerobisz, ale co z tego jak to item bez bonów i wgl nazwy (opis prezentuje się taki jaki jest przy  mieczu GM'a) , to samo z fenkami. Miało być 100% na ulepszenie a jak narazie jest 90 i potrafi spalić (4x na +1 bojowy pozdrawiam) ;) Biżu 54/stalki/bronie 65/75 są +0 gdzie niby od wczoraj miały być +9(okej mały problem edytować handlarzy) Co wam powie Beak go jak chcecie zrobić potki ? "Pierdol się" - też niby już naprawione natomiast dziś dalej tak jest (akualizowałem żeby nie było) Mapa 100 bez bufa nie ustoisz przy full zrobionym eq i odpale od npc.Nie polecam :) 

Opublikowano

Raczej 2 tygodnie a nie 2 dni.Patrząc co było ze startem bety zapowiedziana data startu będzie przesunięta (jestem tego pewny w ch*j i jeszcze trochę) Jak narazie prezentacja zapowiadała świetny serwer a tu powiedzmy 3 dni przed planowaną data startu jest beta na której jest zrobione 10% serwera? Z systemu ulepszeń jak dziś sprawdzałem jedyne co szło zrobić to trytona.Stalkę na niebiana przerobisz, ale co z tego jak to item bez bonów i wgl nazwy (opis prezentuje się taki jaki jest przy  mieczu GM'a) , to samo z fenkami. Miało być 100% na ulepszenie a jak narazie jest 90 i potrafi spalić (4x na +1 bojowy pozdrawiam) ;) Biżu 54/stalki/bronie 65/75 są +0 gdzie niby od wczoraj miały być +9(okej mały problem edytować handlarzy) Co wam powie Beak go jak chcecie zrobić potki ? "Pierdol się" - też niby już naprawione natomiast dziś dalej tak jest (akualizowałem żeby nie było) Mapa 100 bez bufa nie ustoisz przy full zrobionym eq i odpale od npc.Nie polecam :)

1. System ulepszeń będzie wgrany DZIŚ. Powtarzaliśmy to już wiele razy, ale dla Ciebie napiszę to jeszcze raz.

2. Padasz bo nie masz EQ pod EXPa. Z EQ pod EXPa bez problemu utrzymałbyś spota. Wystarczy, że do Nas napiszesz, a my Ci je damy, ponieważ tak jak wspominaliśmy drop nie został jeszcze wgrany i zostanie on dodany DZIŚ.

3. 10% serwera? Fakt, przecież 90% serwera to system ulepszeń xD

4. Dla Nas naprawienie tych bugów to kwestia kliku godzin. Aby bugi zniknęły wymagany jest reset maszyny, a nie będziemy go robić co x minut.

5. Przypominam po raz kolejny - to jest BETA.

6. EQ "epickie", które się przerabia BĘDZIE +0, ponieważ będzie się ono ulepszało (wystarczy przeczytać prezentację).

Ciężko zrozumieć, że bugi są poprawiane cały czas i jest ich co raz mniej. Ciężko również zrozumieć, że jest to BETA. No, ale fakt - lepiej przyjść na MPC i wypisywać "gorzkie żale".

Opublikowano

Na bete można cały czas normalnie wbić? 

Jest jakiś kontakt z administracją? 

Ts3 jest?

beta cały czas działa.

Kontakt jest :D.

Co do ts3 nie mam pojęcia

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

1. System ulepszeń będzie wgrany DZIŚ. Powtarzaliśmy to już wiele razy, ale dla Ciebie napiszę to jeszcze raz.

2. Padasz bo nie masz EQ pod EXPa. Z EQ pod EXPa bez problemu utrzymałbyś spota. Wystarczy, że do Nas napiszesz, a my Ci je damy, ponieważ tak jak wspominaliśmy drop nie został jeszcze wgrany i zostanie on dodany DZIŚ.

4. Dla Nas naprawienie tych bugów to kwestia kliku godzin. Aby bugi zniknęły wymagany jest reset maszyny, a nie będziemy go robić co x minut.

6. EQ "epickie", które się przerabia BĘDZIE +0, ponieważ będzie się ono ulepszało (wystarczy przeczytać prezentację).

Ciężko zrozumieć, że bugi są poprawiane cały czas i jest ich co raz mniej. Ciężko również zrozumieć, że jest to BETA. No, ale fakt - lepiej przyjść na MPC i wypisywać "gorzkie żale".

Wgrywacie coś co powinno być wgrane na starcie bety,to samo z dropem powinien być ustawiony by gracze mogli PRZETESTOWAĆ jak co leci i z czym moze byc problem, Nie sam system ulepszeń ale również runy skile dodatkowe etc których nie mozna przetestowac bo ICH NIE MA NA SERWERZE (tj są ale nie ma ksiazek do nauki bo nie dropia ).Po co odpalać betę skoro na serwerze nie ma co testować? (jak narazie jedyne co mozna testowac to exp/wbijanie bonow na bs)

Opublikowano

Wgrywacie coś co powinno być wgrane na starcie bety,to samo z dropem powinien być ustawiony by gracze mogli PRZETESTOWAĆ jak co leci i z czym moze byc problem, Nie sam system ulepszeń ale również runy skile dodatkowe etc których nie mozna przetestowac bo ICH NIE MA NA SERWERZE (tj są ale nie ma ksiazek do nauki bo nie dropia ).Po co odpalać betę skoro na serwerze nie ma co testować? (jak narazie jedyne co mozna testowac to exp/wbijanie bonow na bs)

Nikt do Nas nie zgłosił się w sprawie testowania run/kryształów energii. Skąd możesz wiedzieć, że ich nie ma skoro nawet o nie nie zapytałeś? Runy i kryształy są gotowe do testowania, tak samo jak skile pasywne/energia broni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...