Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Aventus

Severt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

grałem juz na kilku serwerach gdzie  były takie 6/7 i nie jest to problemem :D lepiej taki niż klasowy ;3 co do bety dziś ok 18 będzie client + str wiec nie mamy się co spinać. Spiny o ten is- ludzie....60dni ? kupujesz is do exp na 15 lecisz z lvl, z tego co wiem ulepki na każdym lvl i biologi dropia wiec wbijasz 250 sellasz is exp ( max 5 dni wbijasz 250) wiec nie rozumiem ? na niektórych serwerach is jest taki i taki, lecz czasowy tez jest okej. Serwer musi się z czegoś utrzymać.. 

Zapraszam na bete ! 

• Odpowiedzi 167
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cześc. Niestety jesteśmy zmuszeni przełożyć open bete na jutro na godzinę 18. Wiemy, że to już drugi raz kiedy ją przekładamy ale niestety mamy problemy z maszyną, do jutra postaramy się wszystko naprawić i postawić stronę wraz z udostępnionym clientem. Bardzo przepraszamy za wszystkie niedociągnięcia i prosimy o wyrozumiałośc. Nie byliśmy niestety w stanie tego przewidzieć. Dołożymy wszelkich starań aby do jutra wszystko naprawić. Jeszcze raz bardzo przepraszamy.

- Administracja Aventus

I już się zaczynają problemy... Eh no trudno. 

Opublikowano

Cześc. Niestety jesteśmy zmuszeni przełożyć open bete na jutro na godzinę 18. Wiemy, że to już drugi raz kiedy ją przekładamy ale niestety mamy problemy z maszyną, do jutra postaramy się wszystko naprawić i postawić stronę wraz z udostępnionym clientem. Bardzo przepraszamy za wszystkie niedociągnięcia i prosimy o wyrozumiałośc. Nie byliśmy niestety w stanie tego przewidzieć. Dołożymy wszelkich starań aby do jutra wszystko naprawić. Jeszcze raz bardzo przepraszamy.

- Administracja Aventus

I już się zaczynają problemy... Eh no trudno. 

Kredyt zaufania mordo :) Z własnego doświadczenia wiem że punktualność to najbardziej ważna rzecz na świecie :) Ale trudno lekkie obsuwy ...

Opublikowano

Metanabol zamnij ta piz*e i wyjdz.

Ale przecież ma racje. Nie masz się do czego przypierdolić to sie przypierdalasz do item-shopa na 2 miesiące. Większość graczy i tak tyle nie wytrzyma na serwerze, a jak już to sobie pewnie luźno zarobią w grze na kolejne przedmioty. 

Opublikowano

Kupiliscie mnie tym 100% na ulepszenie i nie dopatrzylem sie szarf :yay: Naliczylem tez 34% odp na blok ciosu, wiec mam nadzieje, ze jest go mniej niz 50%. I w zwiazku z iloscia roznych kamieni nie zastanawialiscie sie nad opcja 4 kd w broni?

Ogolnie serwer najciekawszy sposrod tego, co tu pokazuja od dawna, nie s3,14erdolcie tego :)

Opublikowano

Metanabol zamnij ta piz*e i wyjdz.

Ale przecież ma racje. Nie masz się do czego przypierdolić to sie przypierdalasz do item-shopa na 2 miesiące. Większość graczy i tak tyle nie wytrzyma na serwerze, a jak już to sobie pewnie luźno zarobią w grze na kolejne przedmioty. 

@harnaś racja ja też bym tyle nie wytrzymał jakoś szybko się nudzą te serwery nieważne czy hard medium czy też easy jakoś tak nie chce się xD

Opublikowano

Kupiliscie mnie tym 100% na ulepszenie i nie dopatrzylem sie szarf :yay: Naliczylem tez 34% odp na blok ciosu, wiec mam nadzieje, ze jest go mniej niz 50%. I w zwiazku z iloscia roznych kamieni nie zastanawialiscie sie nad opcja 4 kd w broni?

Ogolnie serwer najciekawszy sposrod tego, co tu pokazuja od dawna, nie s3,14erdolcie tego :)

W zbroi i broni na każdy poziom można mieć 4 Kamienie Duszy :P

Opublikowano

Moje 2 uwagi: IS daje za dużo (za duży odpał względem osoby bez IS'a) i znowu... Znowu k***a mać drop zmianek 6/7 i dodań? Ostatni serwer na którym zrobili to po ludzku był Xenox - zmianki i dodania po 200 w stacku w sklepiku. Czy nie można by było zrobić tu też tak? Serwer wg mnie idealny pod każdym względem poza tymi dwoma (moja opinia).

Opublikowano

Też nie podoba mi się dropienie 6/7 bonów. Najlepiej jakby były w sklepie za dość wysoką cenę.

Cena nie powinna być za wysoka lecz i nie za niska żeby przy expie fajnie było na dodania zarobić i na zmianki :)

Opublikowano

Serwer fajny  ale lipa że nie bd kuponów sm szybciej dałoby radę nazbierać na is  ( moglibyście np zrobić jakiś dung lub bossa żeby dało się smy wydropić) 

Opublikowano

Serwer fajny  ale lipa że nie bd kuponów sm szybciej dałoby radę nazbierać na is  ( moglibyście np zrobić jakiś dung lub bossa żeby dało się smy wydropić) 

To samo. Nie ma kuponów SM. Albo kupisz IS'a sam, albo nie kupisz wcale, bo co niby na tym serwerze będzie na tyle cenne, żeby na IS'a wymienić? Dodatkowo IS czasowy to tak trochę śmiech na sali.

Opublikowano

Powiem tak :) smiechlem gdy zobaczyłem up post. Co będzie na tyle wartościowe by wymieni na is ? no to wytłumacz co będzie na tyle wartościowe by wymienić na kupon sm ? To oczywiste ze np 60kkk- kosztuje dajmy 1k sm a strój 1.5k sm czyli 90kkk płacimy za strój do pvp..jedynie bd ciężko z mikstami do exp, lecz myślę ze będzie się dało nimi handlować :) Ja i tak ładuje w is wiec nie mam co płakać, lecz wyjaśniłem głupotę posta up. 

Opublikowano

Moje 2 uwagi: IS daje za dużo (za duży odpał względem osoby bez IS'a) i znowu... Znowu k***a mać drop zmianek 6/7 i dodań? Ostatni serwer na którym zrobili to po ludzku był Xenox - zmianki i dodania po 200 w stacku w sklepiku. Czy nie można by było zrobić tu też tak? Serwer wg mnie idealny pod każdym względem poza tymi dwoma (moja opinia).

"Dodanie 6/7 bonusu i zmiankę 6/7 można wydropić z bossów i metinów, które znajdują się na expowiskach, jednak w przypadku zmianki - można ją jeszcze kupić u Handlarza lub wymienić się za nią u Harada. " "Zmianki można wydropić również z Metinów/Bossów, które występują na expowiskach. Cena to 700.000.000, jednak tak jak napisaliśmy w prezentacji - sumy Yang mogą przekraczać x KKK Yang, więc wybonowanie ekwipunku nie sprawi trudności."

Co do przewagi IS się zgadzam.

Powiem tak :) smiechlem gdy zobaczyłem up post. Co będzie na tyle wartościowe by wymieni na is ? no to wytłumacz co będzie na tyle wartościowe by wymienić na kupon sm ? To oczywiste ze np 60kkk- kosztuje dajmy 1k sm a strój 1.5k sm czyli 90kkk płacimy za strój do pvp..jedynie bd ciężko z mikstami do exp, lecz myślę ze będzie się dało nimi handlować :) Ja i tak ładuje w is wiec nie mam co płakać, lecz wyjaśniłem głupotę posta up. 

Zapewne znalazłby się osoby , które wolałyby wymienić kupionego ISa za ulepy/eq/kasę :)Chcesz ładować to ładuj twoja sprawa.Nie wiem co dla cb w opini jest głupie ale łok

Opublikowano

W zbroi i broni na każdy poziom można mieć 4 Kamienie Duszy :P

No to po prostu zajebiscie :D Moze faktycznie bedzie gdzie grac dluzszy czas :))

Opublikowano

Po co wymieniać na kupon, skoro go możdna dropnąć i samemu zdobyć IS'a...? Więc śmiecham na Twoje śmiechnięcie. Po to są kupony, żeby każdy je mógł zdobyć i każdy mógł w swoim zakresie uzbierać na IS'a. Jeżeli kasa nie będzie mieć wartości (Bo ma jej niby od cholery lecieć) to jak Ty chcesz wymieniać coś nic wartego za coś wartego? Dasz komuś w sklepie kamień za czekoladę?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...