Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Aventus

Severt

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 167
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy ISem będzie można handlować?

To już jest rutyna że na każdym serwerze da się handlować :) 

Powodzenia na starcie + wbijammmmmmm :)

Opublikowano

Lepsze było by rozwiązanie żeby teraz był max 220lv później 240lv i na koniec 250 a tak to nie będzie co do roboty jak się wbije 250lv od razu ;x

Opublikowano

Marzy mi się powtórka z Revorii.. -/+ 2k na liczniku   <3   Jakiś up lvlowy będzie? 300 itd?  Powodzenia. Myślę ze zawitam, pozdrawiam PituS.

Lepsze było by rozwiązanie żeby teraz był max 220lv później 240lv i na koniec 250 a tak to nie będzie co do roboty jak się wbije 250lv od razu ;x

Nie planujemy aktualizacji poziomowych, ewentualnie, ostatecznie maksymalny poziom zwiększymy do 255. Nie możemy aktualnie zmniejszyć poziomu, ponieważ połowę projektu musielibyśmy rozpisywać od nowa. Przyszłe aktualizacje planujemy na bazie nowych systemów, misji, etc.

Opublikowano

Czy bossy typu shrack (czy jak mu tam) zostały odbugowane?Nie będzie problemu w ubiciu ich szamanem/ninją?
Te pierścienie, pasy (nazwy) kojarzę chyba nawet z 2 serwerów
Wasz 1 projekt czy mieliście coś wcześniej?jak tak to jakie?
Jak z dungami?Solo/pt?
Eq exp z?

Będzie szło poza konkursami zdobyć is/kupony sm?Jak tak to jak?
Co to za item obok czarnej farby(też czarny ale bez "pokrywki" czy co to jest)
Cena zmianki 6/7 jak się prezentuje?Będzie trzeba robić 10000 botów/dropów w/e   na dropienie kasy żeby zrobić wymarzone bony?
Wprawdzie niezbyt mi to potrzebe ale również zapytam: buff dla całego pt będzie?

Opublikowano

Czy bossy typu shrack (czy jak mu tam) zostały odbugowane?Nie będzie problemu w ubiciu ich szamanem/ninją?

Jak z dungami?Solo/pt?

Eq exp z?

Cena zmianki 6/7 jak się prezentuje?Będzie trzeba robić 10000 botów/dropów w/e   na dropienie kasy żeby zrobić wymarzone bony?

Wprawdzie niezbyt mi to potrzebe ale również zapytam: buff dla całego pt będzie?

Bossy są odbugowane.

To Nasz pierwszy, oficjalny projekt.

EQ EXP można zdobyć z Metinów w Czerwonym Lesie.

Kuponów SM nie mamy zamiaru dodawać. "Prezenty" z Item-Shopu można zdobyć z misji.

Zmianki można wydropić również z Metinów/Bossów, które występują na expowiskach. Cena to 700.000.000, jednak tak jak napisaliśmy w prezentacji - sumy Yang mogą przekraczać x KKK Yang, więc wybonowanie ekwipunku nie sprawi trudności.

Chodzi o możliwość nadania każdemu bonusu? Tak, można nadać każdego członkowi grupy taki sam jak i inne bonusy.

Opublikowano

Jak z dungami?Solo/pt?

Eq exp z?

Bossy są odbugowane.

Kuponów SM nie mamy zamiaru dodawać. "Prezenty" z Item-Shopu można zdobyć z misji.

Zmianki można wydropić również z Metinów/Bossów, które występują na expowiskach. Cena to 700.000.000, jednak tak jak napisaliśmy w prezentacji - sumy Yang mogą przekraczać x KKK Yang, więc wybonowanie ekwipunku nie sprawi trudności.

Chodzi o możliwość nadania każdemu bonusu? Tak, można nadać każdego członkowi grupy taki sam jak i inne bonusy.

Chodziło mi o buffa od szamana :) ale skoro o tym wspomniałeś czy lider pt też sobie może dać bonus? :) 

Opublikowano

Jak z dungami?Solo/pt?

Eq exp z?

Bossy są odbugowane.

Chodziło mi o buffa od szamana :) ale skoro o tym wspomniałeś czy lider pt też sobie może dać bonus? :)

Niestety lider nie może nadać sobie bonusu.

Informacja w sprawie otwartej bety!

Witajcie. Niestety, ale jesteśmy zmuszeni przełożyć czas otwarcia serwera beta.
W tej chwili na Naszym serwerze przeprowadzane są przez Nas drobne poprawki oraz zmiany. Czas zamkniętych beta-testów, które aktualnie są przeprowadzane, został przedłużony do godziny 24:00.
Strona i client również pojawią się później, niż o planowanej godzinie 18:00. 
Przepraszamy za utrudnienia.
Opublikowano

Ziomek wiesz pierd**** expić po 1h lvl a a nawet po 40-50minut a tutaj 250lvl leci w miarę szybko i zapewne na lvl więcej niż 30minut ostatnim nie będziesz siedział :)

Opublikowano

Zapraszam na serwer gdzie jest is czasowy. 

Ale pewnie, władujcie w is, gdzie i tak jak jesteście wylogowani to leci czas, miłego ładowania w is na 60dni, bo im tylko na tym zależy:)

Opublikowano

Ale pewnie, władujcie w is, gdzie i tak jak jesteście wylogowani to leci czas, miłego ładowania w is na 60dni, bo im tylko na tym zależy:)

Nie musisz ładować pieniędzy w Item-Shop. Nikt Ci nie każe kupować tych przedmiotów. Napisałem również, że "prezenty" można zdobyć z różnorakich misji. 

Nie widzę żadnego problemu w zarobieniu pieniędzy w grze, a następnie kupieniu za nie pełnego zestawu Item-Shop. Dużo graczy tak robi. Możesz również wziąć udział w konkursach na SM'y, które na naszym FP będą często albo w jakimś evencie serwerowym. 

Tyle możliwości na zdobycie Item-Shopu, ale i tak źle  <.<

Opublikowano

Ja p******e gościu... Tyle serwerów ma IS'a czasowego i nie ma spin... a tutaj masz na 60 dni... Przez te 60 dni jeśli twój mózg ogarnia myślenie to zarobisz zapewne na kolejnego IS'a dla siebie i 20 innych osób na serwerze... Z tego co widziałem po forum to admini ciągle siedzą i się wypowiadają na temat serwera i zamiast przyjść zapytać co i jak z IS'em to lepiej p******** 3 po 3. Przez te antarisy, gówniarisy popierdoliło wam się w głowach.

Opublikowano

Jakoś poczułem smak Xenox'a  B) 

Beta jest otwarta? 

Ile max sr/um?

Reklama u kogo?

Droga zmianka Skilli? 

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Jakoś poczułem smak Xenox'a  B) 

Beta jest otwarta? 

Ile max sr/um?

Reklama u kogo?

Droga zmianka Skilli? 

1. Aktualnie trwa beta zamknięta, ale po północy zostanie otwarta dla graczy.

2. 60/30.

3. Aktualnie jesteśmy wstępnie umówieni z Diabelskim, Zakręconym, Sh4ke, ZabQ, Treamem, BigMenem i Siembidem.

4. Nie ustaliliśmy jeszcze jej ceny.

Opublikowano

00:34 a strona dalej off a na waszym forum/fb nic nie ma..Kolejny serwer który dobrze się zapowiadał , a wyszło jak zwykle..

Opublikowano

Cześc. Niestety jesteśmy zmuszeni przełożyć open bete na jutro na godzinę 18. Wiemy, że to już drugi raz kiedy ją przekładamy ale niestety mamy problemy z maszyną, do jutra postaramy się wszystko naprawić i postawić stronę wraz z udostępnionym clientem. Bardzo przepraszamy za wszystkie niedociągnięcia i prosimy o wyrozumiałośc. Nie byliśmy niestety w stanie tego przewidzieć. Dołożymy wszelkich starań aby do jutra wszystko naprawić. Jeszcze raz bardzo przepraszamy.

- Administracja Aventus

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...