Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czemu ludzie szkaluja papieza jp 2?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czemu grupy ludzi typu uczuciopedia czy papiezopedia szkaluja papiwza jana pawla 2? Przeciez on im nic nie zrobil

Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka

76561197963952284.png

Opublikowano

Takie grupy skladaja sie zazwyczaj z niedojrzalych emocjonalnie jednostek spolecznych, ktore mysla, ze maja dystans do wszystkiego.

Problem w tym, ze ich poczucie humory jest niezbyt wyrafinowane, jednak w owych grupach spotyka sie to z powszechna akceptacja, co utwierdza dana jednostke, ze jest ona prawdziwym smieszkiem.

Tak naprawde jest to grupa zwyklych przyjebow, ktora na miescie chodzi z glowa spuszczona do gleby, a zarty o papiezu mowi koledze na ucho, poniewaz boi sie reakcji przechodniow.

Opublikowano

@GGALIN1488 mnie to c**j obchodzi czy jest pedofilem czy nie, ale jak trafie jakiegos zjebanego typa ktory ma papieza na avku i rzuca jakimis zjebanymi tekstami to k***a nie da sie sluchac, taka patola

Opublikowano

HEHE OBRAŻAM PAPIEŻA ZOBACZCIE JAKI JA MAM DYSTANS DO WSZYSTKIEGO

A TY O CO SPINASZ DUPE ZIOMEK JAN PAWEŁ DRUGI RUCHAŁ MAŁE DZIECI HAHAAA

I CO MI ZROBISZ ??? W INTERNECIE TAKI ANONIMOWY MAM FEJK KONTO NA FB

giphy.gif ­

Opublikowano

To jest bardziej taka propaganda ludzi głupich i tych, którzy nie mają pomysłu na swoje życie. Raz powiedziane na grubszą skale będzie się rozprzestrzeniać nawet jeśli nikt nie wie o co chodzi.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Myślę, że głównym powodem jest chęć sprowokowania innych i pokazanie pewnego zachowania - można powiedzieć nagłośnienie sprawy pseudokatolików. Ogólnie nasiliło się to wszystko po tym, jak pewne materiały z pewnej strony zyskały falę głośniej krytyki w telewizjach i prasie katolickiej. Osoby, które to zainicjowały chciały dalej robić zamieszania z niczego wiedząc, że taka zawartość będzie nie do zaakceptowania dla większości odbiorców, ale również nie będą oni w stanie podać rozsądnych kontrargumentów - zamiast tego zaczną wyzywać osoby, które takie treści umieszczają. To pokazuje, że faktycznie istnienie grupa pseudokatolików i to ogromna!, która nie stosuje się do tego w co wierzy.

Podobnie jest z obrażaniem proroka Mahometa i Allaha oraz konsekwencjach tego, jednak w tym przypadku sytuacja jest trochę bardziej napięta.

https://www.youtube.com/watch?v=vMsTQzhq68A

Opublikowano

Myślę, że głównym powodem jest chęć sprowokowania innych i pokazanie pewnego zachowania - można powiedzieć nagłośnienie sprawy pseudokatolików. Ogólnie nasiliło się to wszystko po tym, jak pewne materiały z pewnej strony zyskały falę głośniej krytyki w telewizjach i prasie katolickiej. Osoby, które to zainicjowały chciały dalej robić zamieszania z niczego wiedząc, że taka zawartość będzie nie do zaakceptowania dla większości odbiorców, ale również nie będą oni w stanie podać rozsądnych kontrargumentów - zamiast tego zaczną wyzywać osoby, które takie treści umieszczają. To pokazuje, że faktycznie istnienie grupa pseudokatolików i to ogromna!, która nie stosuje się do tego w co wierzy.

Dokładnie tak. 

Inteligentny człowiek rozumie, że to jest prowokacja i trzeba to omijać albo zgłaszać, a przygłupy łykają prowo tym samym rozkręcając karuzelę.

Wystarczy spojrzeć na komentarze pod dowolną taką akcją. 

Jak ktoś ma 2 lajki i 0 komentarzy, to nie pisze kolejny raz tylko idzie dalej, a jak ma 30 komentarzy życzących mu śmierci, to dopiero wtedy zabawa się zaczyna.

Papież na pewno byłby szczęśliwy wiedząc, że "prawdziwi" katolicy w jego obronie życzą innym najgorszych rzeczy.

s2c77Oa.png

Opublikowano

Obrązają żeby strollować katolików

#top

Nikt go nie szkaluje ale słyszałem pogłoski o malwerze(wirus komputerowy), który powoduje, że ludzie widzą takie treści w komputerze, od 2011 r. ponoć wiele osób widzące takie rzeczy utraciło swoje konta bankowe, podobno jest to inicjatywa jakichś polskich anonów(hakerów). Radzę dokładnie przeczyścić komputer, najlepiej format dla pewności.

Opublikowano

Ja tam słyszałem, ze gwalcil male dzieci i teraz sam nie wiem czy to oni sobie zarty robia czy taka byla prawda  o.O

Opublikowano

Wg mnie była to wyjątkowa osoba, która wniosła wiele dobrego do KK, ale... mam też kilka problemów z tą postacią, gdyż nie zajmował się takimi rzeczami jak pedofilia, bogacenie się kleru i temu podobnymi. 

Odwiedź mój profil aby zobaczyć adres mojego bloga o projektowaniu gier!

Opublikowano

myślą że to jest zabawne, możliwe że mają jakieś zaburzenia psychiczne. Karol był wielkim człowiekiem i chociaż osobiście nie wierze w żadnego boga to jest to wzór do naśladowania. On by im to wybaczył i jestem tego pewien dlatego powinni brać z niego przykład. Najlepiej jakby wprowadzili kare finansową za obraze jego osoby to po kilku batach od starych nauczyliby się co to szacunek :) 

Opublikowano

Szczerze? Przerobki serio czasem sa mega smieszne, czesto moglaby byc w nich glowa/emotka Kappa i smialbym sie, nie z samego pape do konca, chociaz no niestety (albo stety): szkaluje, nie szanuje. 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Ignorował problem pedofilii wśród księży, niewykształceni ludzie traktują go jak nadczłowieka, więc łatwiej ich sprowokować. Powodów jest wiele.

Opublikowano

Ponieważ Jan Paweł 2 był jebanym pedofilem i zbrodniarzem wojennym on odpowiadał za najazd na Polskę i rzeź w Wołyniu a także wiele innych przestępstw

A ludzie i tak zawsze będą go bronić sprawiając mu wygląd łagodnego dobrego człowieka.

DhyEdvI.gif

Opublikowano

bo to debile i zamiast z nimi gadać naharaj im na tej głupi ryj..

Jan Paweł II był wybitnym człowiekiem który kochał Pana Boga Naszego Jedynego i co najważniejsze osiągnął coś w przeciwieństwie do tych przygłupów za monitora co siedzą i gdaczą jaki to on jest

Opublikowano

C***a wiecie, byłem we Watykanie osobiście poznałem Jana Pawła drugiego! Bardzo miły człowiek zaoferowal mi gwałty na wadowickich dzieciach i ciepłe kremóweczki :33, oraz granie na jego nowym rapestation 2!

do dzisiaj mam jego gierek i mu nie oddam bo wisi mi hajs za kremowki wadowickie skurwiel

Opublikowano

Gdybym zobaczył takiego skurwysyna co obraża Polaka Jana Pawła 2 to normalnie bym go własnym k***a rękoma rozpierdolił

Właśnie przez ludzi z takim poglądem to kręcenie beki z papieża będzie żywe.

Mnie osobiście to bawi, ale normalnie przechodzę obok tego obojętnie.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...