Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Abatia

Indrav2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Loguje sie na bete klikam "W" i mnie loga... teraz ciagle czarny ekran :D o co chodzi

edit: pozmienialem cos configu i dziala 

Wystarczy w configu ustawić TNL na Auto.

co trzeba zrobic aby otrzymac wierzchowca z bety?

Teraz jest już za późno

Czytając myślałem że w grze będzie można zdobyć item shop z takimi samymi bonami jak dają z is tylko na krótszy czas ;) ale widocznie się przeliczyłem.

Bonusy, które dostajesz z przedmiotów z gry są praktycznie takie same.

Jak zakładam konto to wyskakuje przy loginie takie cos o co chodzi? Login is deny

Login zajęty, rejestracja została już przetłumaczona na język polski.

Opublikowano

Bardzo ciekawy serwer, te zbroje do expa to jak dropią ? Tylko z ripa czy jak ? 

Riper oraz Niebieska Śmierć 

Kiedy bd można zobaczyć co jest w is ?

@Terrors Jutro udostępnimy ItemShop
Opublikowano

tak , zbrojki pas i tarcza z ripa i smierci a reszta bizu azrael ;p

Opublikowano

Riper oraz Niebieska Śmierć 

Kiedy bd można zobaczyć co jest w is ?

@Terrors Jutro udostępnimy ItemShop

tak , zbrojki pas i tarcza z ripa i smierci a reszta bizu azrael ;p

Szkoda trochę no ale nie szkodzi jakoś da się radę :) Czekamy na start 

Opublikowano

Wyglada zwyczajnie ale w sumie calkiem przyzwoicie.

Zobaczymy jeszcze co bedzie w ISie, bo jesli to co zwykle - czyli wierzchy kosiumy fryzy pierscienie i pety pozwalajace takim namiastkom gracza jak Respect ciagnac full spoty na v2 na 20 lvlu to podziekuje :-)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Loguje sie na bete klikam "W" i mnie loga... teraz ciagle czarny ekran :D o co chodzi

Teraz jest już za późno

Czytając myślałem że w grze będzie można zdobyć item shop z takimi samymi bonami jak dają z is tylko na krótszy czas ;) ale widocznie się przeliczyłem.

Jak zakładam konto to wyskakuje przy loginie takie cos o co chodzi? Login is deny

Jak juz za pozno wbilem 2 dnia bety nakurwialem jak dziki a ty mowisz ze za pozno? to po c**j te jutubery mowia ze mozna dostac jesli teraz sie wbije? jebac was juz walicie w c**ja

Opublikowano

nadal 0 info o is

zawiodlem sie

Jak tylko dodamy kompletną ofertę podamy IS. Wybaczcie opóźnienie, sporo pracy mamy związanej z testami i poprawą drobnych rzeczy.

Teraz jest już za późno

Jak juz za pozno wbilem 2 dnia bety nakurwialem jak dziki a ty mowisz ze za pozno? to po c**j te jutubery mowia ze mozna dostac jesli teraz sie wbije? jebac was juz walicie w c**ja

Wierzchowce zostaną rozdane po starcie dla tych którzy aktywnie nam pomagali i zgłaszali błędy (nie starczy mieć nabitych dużo godzin na testach). Pozdrawiam.

Opublikowano

Zobaczymy jeszcze co bedzie w ISie, bo jesli to co zwykle - czyli wierzchy kosiumy fryzy pierscienie i pety pozwalajace takim namiastkom gracza jak Respect ciagnac full spoty na v2 na 20 lvlu to podziekuje :-)

full is daje 46 na moby + wierzch 35exp/20moby do wyboru , 25% expa , 10 bloku , 15 do pż i coś kolo 2k hp więc chyba nie jest tak przesadzony i na 20lv nie wejdziesz do v2 ;p

Opublikowano

full is daje 46 na moby + wierzch 35exp/20moby do wyboru , 25% expa , 10 bloku , 15 do pż i coś kolo 2k hp więc chyba nie jest tak przesadzony i na 20lv nie wejdziesz do v2 ;p

z takim issem i eq 2k hp spokojnie wejdziesz na 20 lvl do v1/v2 :P Czyli norma i bedzie jak wszedzie, szkoda.

Ironiczny

LEGACY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...