Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Abatia

Indrav2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Devia rework? Mogliscie juz prosto logo wkleic do tych belek bo krzywo wyglada c*****o

Nie do końca, bo nowa administracja i serwer. Niektóre elementy wykorzystaliśmy z Devii po prostu.

Centrowanie dodane.

Opublikowano

Nie ma zbytnio rzeczy która by mnie zachęcała, zwłaszcza, że teraz pełno tych mediumow. Powodzenia, lecz bez reklamy nie macie co liczyć na tłumy

Opublikowano

@JacobMental

Nie polecam kotlecika.

To nie jest rework tudzież kotlecik.
Zmiany zaszły w:

• administracji serwera, biologach, stronie, balansie klas, przedmiotach, misjach, rozgrywce szeroko pojętej, przedmiotach specjalny, nowe sklepy offline, zupełnie nowy system run, szarf i skrzydła, nowe bonusy
  • dodaliśmy możliwość zdobycia itemshopu w grze, dodaliśmy premium zupełnie za darmo dla każdego na 365 dni

@KonkreTxMetin2

Skończy jak inne reworki.

Nie każdy rework kończy tak samo, masz przykład Vesterisa lub invorii

@topic
Serwer nie jest reworkiem, bo rework serwera metin oznacza dzisiaj odpalenie tego samego gówna, bez żadnych zmian.

@edycja

na samej górze dodaliśmy listę, która doskonale zobrazuje to co zmieniło się na serwerze

Opublikowano

Polecam serwer bardzo mocno.

Indra to dobry administrator, ostatnio nie pykło ale wiadomo każdemu się zdarza.

Mam nadzieję że na tej odsłonie wszystko bdzie dopięte na ostatni guzik i Ci to wypali

Zapraszam wszystkich i polecam 

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Ludzie to nie żaden rework, rework cechuje się odpaleniem tego samego gówna, które wcześniej padło. Więc metinowe ameby zanim coś napiszecie zastanówcie się.

Co do serwera, na pewno spróbuje, na wcześniejszej odsłonie bardzo przyjemnie się grało, nie było nudno przede wszystkim zawsze było coś do robienia a w wolnym czasie pvp było przyjemne...myślę, że warto dać szansę , ponieważ widać, że serwer nie był robiony 2 tyg, trwały zamknięte beta testy z tego co się dowiedziałem + dochodzą do tego beta testy otwarte, więc ja na pewno wbije i zobaczymy co z tego wyjdzie ;)

Opublikowano

Polecam i to tak serio.

Byłem na closed becie ,wiele aspektów rozgrywki zostało sprawdzonych nawet bossy "nowych" mapach  dostały nerfy abs-u na dzwony aby któs kto gra szamanem mógł go sobie ubić. 

Jak skończe grać na Antarisie napewno zawitam.

Opublikowano

Serwerek sztosik , testowany przez prawdziwych testerow a nie jakichś podrabianców ;) W rozgrywce nie widac tego ze to rework , mało co tu przypomina starą devie . Widzimy sie na starcie . Polecanko elo

Opublikowano

Pomyślcie o tym ,aby wystartowac 5 sierpnia z powodu iż dużo graczy nudzi sie z powodu braku nowego serwera i akurat jest luka na 5 sierpnia ,która mozecie wykorzystac :)

Opublikowano

Powątpiewam w te nowości, że to inne coś niż Devia, dla mnie to nudny-zmieniony rework

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Ja czekam na start i polecam administracje tego serwera.

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Pan administrator od serwera Devia tzn  chyba każdy przeciętny człowiek używający czasem mózgu tutaj nie przyjdzie . :)
Nie lubię ujmować czyimś serwerom i cokolwiek o nich pisać ale zlitujcie się nad sobą i tymi, którzy jednak będą tu grać i nie startujcie.

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Bardzo przypomina mi to Shiverię. A ta bardzo mi się podobała, oby tylko ten serwer nie padł tak samo jak wspomniany. Szkoda, że trzeba czekać jeszcze do 13. Być może zagram, z prezentacji przypadł mi do gustu.

sysuniadangos.png

Pomogłem Ci w czymś ? Spodobał Ci się mój post ? Nie bądź obojętny. Daj LIKE! :)

|+++| 50 POSTÓW - 26.02.13 12:13|+++|

Opublikowano

Prezentacja ciekawe ale jednak fajnie by było  gdyby wszystkie dungi były solo a nie tylko niektóre 

@Terrors Na wszystkie możesz wejść sam, jednakże dwa są tak skonstruowane że potrzeba więcej niż 1 postać.

Opublikowano

Mam nadzieję, że nie będzie jak z devią i problemów ostrych jak na devii...

Powodzenia. :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...