Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Abatia

Indrav2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Strona otwarta, klient gotowy do pobrania!

Jeżeli komuś strona nie działa zalecamy wyczyścić pliki podręczne strony.

Testy włączone, potrwają do 2 dni!

Wszystkie potrzebne linki:

​www.abatia.pl

Opublikowano

Musze przyznać,że zapowiada się bardzo ciekawy serwer. Miła administracja oraz atmosfera  <3

Grałam na różnych serwerach  gdzie administracja czesto była chamska oraz w grze było pełno bugów ( antaris hehehee ODRADZAM) 

Czekam na start :*

POZDRAWIAM <3

Opublikowano

wpadajcie na bete bo potem będziecie płakać ze nie wiecie co i jak :D Serwerek będzie porządnie dopracowany i reklama też raczej będzie gruba więc nie pożałujecie :v

Opublikowano

A tak bardzo liczyłem na ten serwer, ale widząc braki reklam itp. to muszę sobie odpuścić ;/ a chciałem lecieć w topkę z gruubym hajsem, Pomimo tego powodzonka :)

Opublikowano

A tak bardzo liczyłem na ten serwer, ale widząc braki reklam itp. to muszę sobie odpuścić ;/ a chciałem lecieć w topkę z gruubym hajsem, Pomimo tego powodzonka :)

@Freeeez poczekaj do jutra z takimi opiniami :) Od jutra zaczyna się udostępnianie na youtubie :)

Opublikowano
Pierwsza przerwa techniczna - beta testy  

13887023_525925400951329_530504166431547

Zmiany jakie zaszły to:

- zmieniono profesje: Healer

Od teraz jej umiejętnosć " Zwiększenie Ataku " zwiększać będzie Magiczne Obrażenia oraz Obrażenia Fizyczne.

Użyć jej można zarówno na sobie jak i sojusznikach. Wartości bonusów, które nadane zostaną w momencie użycia na innym graczy dzielone są przez 3.

Przykładowo: Jeżeli nasza umiejętność zwiększa Fizyczne Obrażenia o 90 to sojusznik otrzymach ich 30.

Umiejętność " Zwinność " przywrócona została do swojego pierowtnego stanu, zwiększa prędkość poruszania oraz zmniejsza czas na użycie zaklęcia.

- Dodano możliwość zapisu pozycji w Małpim Gaju

- Poprawiono drop, niektórzych ulepszaczy

- Zwiększono szansę na włożenie KD do broni / zbroi.

- Zwiększono szansę na pomyślne wydobycie rudy.

- Dodano do dropu " Przepustka do kopalni "

- Dodano do dropu przepustki na mapy 95, 105 oraz 115

- Poprawiono teksturę zbroi dla Ninji na poziom 1.

- Rada pustelnika działa na kamienie duchowe (nie daje 100%)

- Poprawiono opisy, niektórych przedmiotów.

- Schodzenie z konia nie powoduje że natychmiastowo się odwołuje.

- Zablokowano możliwość przywołania konia siedząc na wierzchowcu.

- Poprawiono szansę na drop marmurów błogosławieństwa

- Zmieniono ilość fioletowych oraz zielonych mikstur z Zagadkowej Szkatułki na 3.

Pliki należy pobrać, a następnie wkleić do folderu z grą i zastąpić pliki.
Opublikowano
Opublikowano

Serwer po zapowiedzi u bubexa wydaje sie dosyc fajny wbije na start :) tylko abyscie nie padli po 1 ddos :)

Spokojnie, nie obawiaj się! 

Zapowiada się fajnie a co wyjdzie to się okaże .   Polecam w 90% ;C

Zapraszamy! :)

dziala nadal beta bo akurat mam czas wbic:)

Tak, nadal można wejść

Opublikowano

Tak wszyscy się czepiacie reworków i odgrzewanych kotletów a prawda jest taka, że w tej chwili nie ma dobrego serwera, który nie byłby reworkiem/ kopią innego serwera. Wszystko to kopia kopii.

Natomiast co do Abatii- podoba mi się. Na Devii grałem tylko chwilę, uciekłem gdy zobaczyłem, że wszystkie hacki działają. Zobaczymy jak będzie tutaj. Widać wiele odświeżonych aspektów, może coś fajnego z tego wyjdzie- tym bardziej, że konkurencji brak, bo fajnego serwera medium/ hard jak nie było tak nie ma. Szkoda, że start jest dość odległy.

Natomiast zmiany w umiejętnościach mentala chyba lekko nieprzemyślane. Nikt nie robi silnego wyżej niż G1 bo potem przeszywka jest zbyt silna. Wątpię, by trochę HP miało to wynagrodzić. Szczególnie w PvP. Radziłbym jeszcze raz to przemyśleć właśnie pod kątem przeszywki.

EDIT:
Co bym jeszcze zmienił- to to żeby nagrody z misji były wypisane w zwoju oznajmiającym zakończenie zadania, bardziej przejrzyste jest.
I z tego co widzę to fajnie by było dać anty-exp od 1 poziomu, w M1 warto posiedzieć chwilę.

Opublikowano

Tak wszyscy się czepiacie reworków i odgrzewanych kotletów a prawda jest taka, że w tej chwili nie ma dobrego serwera, który nie byłby reworkiem/ kopią innego serwera. Wszystko to kopia kopii.

Natomiast co do Abatii- podoba mi się. Na Devii grałem tylko chwilę, uciekłem gdy zobaczyłem, że wszystkie hacki działają. Zobaczymy jak będzie tutaj. Widać wiele odświeżonych aspektów, może coś fajnego z tego wyjdzie- tym bardziej, że konkurencji brak, bo fajnego serwera medium/ hard jak nie było tak nie ma. Szkoda, że start jest dość odległy.

Natomiast zmiany w umiejętnościach mentala chyba lekko nieprzemyślane. Nikt nie robi silnego wyżej niż G1 bo potem przeszywka jest zbyt silna. Wątpię, by trochę HP miało to wynagrodzić. Szczególnie w PvP. Radziłbym jeszcze raz to przemyśleć właśnie pod kątem przeszywki.

EDIT:

Co bym jeszcze zmienił- to to żeby nagrody z misji były wypisane w zwoju oznajmiającym zakończenie zadania, bardziej przejrzyste jest.

I z tego co widzę to fajnie by było dać anty-exp od 1 poziomu, w M1 warto posiedzieć chwilę.

Wszystko git, apropo mentala to chyba żeś nie grał duuużo nim i nie wiesz paru rzeczy na temat przeszywki i silnego ciała, powiem tylko że HP da i to dużo mentalowi :)

Opublikowano

EDIT:

Wszystko git, apropo mentala to chyba żeś nie grał duuużo nim i nie wiesz paru rzeczy na temat przeszywki i silnego ciała, powiem tylko że HP da i to dużo mentalowi :)

Czyli przeszywka po prostu ignoruje całkowicie obronę, niezależnie od jej wartości? Tyle mitów wokół tego narosło, że można się pogubić.

1) U healera dalej są stare opisy umiejętności, czy to co jest na screenach w prezentacji to tylko na poziomie P występuje?

2) Jesteście w stanie naprawić szybkość ataku, żeby hitów nie paliło?

Uczeń
Opublikowano

Loguje sie na bete klikam "W" i mnie loga... teraz ciagle czarny ekran :D o co chodzi

edit: pozmienialem cos configu i dziala 

Opublikowano

Loguje sie na bete klikam "W" i mnie loga... teraz ciagle czarny ekran :D o co chodzi

edit: pozmienialem cos configu i dziala 

włącz patchera o ile takowy istnieje :) 

co do serwera, polecam bo wygląda dość schludnie i nie ma zbędnego syfu 

Opublikowano

Czytając myślałem że w grze będzie można zdobyć item shop z takimi samymi bonami jak dają z is tylko na krótszy czas ;) ale widocznie się przeliczyłem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...