Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lotharia [Dedyk] [Medium] [Rework]

Sathian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

9qowi2L.jpg

Szkoda tylko, że sm normalnie na koncie mam  a vipa ni widu ni słychu. Zaraz wrzucę screena jak kupuję coś żeby nie było, że te sm, które mi zostały z 40k, które dostałem to fejk czy jakiś zbadaj element. 

• Odpowiedzi 420
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

TypeK 90% postów w haxach na antarisa i jakichś marnych serverach próbuje grać kogoś z chodami u adminów i psuć reputację serwera bo dostał bana za Bocenie czy co ? xD

graphic.png

Opublikowano

TypeK 90% postów w haxach na antarisa i jakichś marnych serverach próbuje grać kogoś z chodami u adminów i psuć reputację serwera bo dostał bana za Bocenie czy co ? xD

Dokładnie tak.

Ale mniejsza o to, najlepiej takie osoby ignorować.

Opublikowano

Mam pytanie do Sathiana, a w zasadzie to dwa:

1. W ciągu jakiego czasu można się spodziewać prywatnego DT?

2. Czy możesz ograniczyć wystawianie sklepów na max 12h lub 24? bo teraz jest masakra w m1.

Opublikowano

Event wędkarski zakończony!

Rywalizacja była bardzo zaciekła, widać to było po samym M1, ale tak jak zapowiadaliśmy zwycięża tylko 5 osób.

W tym wypadku każdy z poniższych graczy osiągnął ten sam (najwyższy) wynik.

gomapseumida - 40.00 cm Duży Karaś

DexiV2 - 40.00 cm Duży Karaś

ZaaN - 40.00 cm Duży Karaś

Mikups - 40.00 cm Duży Karaś

Kutalec - 40.00 cm Duży Karaś

Serdecznie gratulujemy wygranym.

Oczekujcie kolejnych wydarzeń wędkarskich!

@un4given

@N'Skillz

1. Prywatne DT będzie w przyszłej aktualizacji. (na pewno w tym tygodniu).

2. Sklepy zmienią się również w owej aktualizacji. Będą troszkę bardziej funkcjonalne + wyposażone w wyszukiwarkę itemów.

Opublikowano

Event wędkarski zakończony!

Rywalizacja była bardzo zaciekła, widać to było po samym M1, ale tak jak zapowiadaliśmy zwycięża tylko 5 osób.

W tym wypadku każdy z poniższych graczy osiągnął ten sam (najwyższy) wynik.

gomapseumida - 40.00 cm Duży Karaś

DexiV2 - 40.00 cm Duży Karaś

ZaaN - 40.00 cm Duży Karaś

Mikups - 40.00 cm Duży Karaś

Kutalec - 40.00 cm Duży Karaś

Serdecznie gratulujemy wygranym.

Oczekujcie kolejnych wydarzeń wędkarskich!

@un4given

@N'Skillz

1. Prywatne DT będzie w przyszłej aktualizacji. (na pewno w tym tygodniu).

2. Sklepy zmienią się również w owej aktualizacji. Będą troszkę bardziej funkcjonalne + wyposażone w wyszukiwarkę itemów.

Super, dzięki za odp.

Opublikowano

Sathian, pełen props u mnie. Tak jak się spodziewałem serwer się rozwija i warto spędzać na nim wolny czas ^^ wyszukiwarka i prywatne dt to były moje brakujące priorytety, na serwerze znajdziecie mnie pod nickiem kewinpolak jakby co ^^ ten z woma ;)

graphic.png

Opublikowano

Można handlować kontem/eq za psc? I czy GM może być przy takiej wymianie?

Nie można handlować za PSC.

Bez sens, konto ma stać i się kurzyć, beznadzieja. Jeżeli sprzedaje konto to logiczne, że ktoś na nim będzie grał, więc nie wiem, dlaczego administracja zakazuje sprzedaży kont.

Opublikowano

Będzie jeszcze jakaś reklama u dobrego youtubera +10k ?? (np. r3spect) itp.. Jeśli tak to kiedy.

Przydałoby się jeszcze kilka reklam by ten serwer zaczął lepiej funkcjonować na rynku.

PS. Czekam na DT (w tym tygodniu) :)

edit; właśnie odc respecta wjechał ;d

Nudzisz się? Wejdź i zostaw łapkę w górę :>

https://www.youtube.com/channel/UCeMqt2wmQHdLvl_OR6wHkog

oFbL3yR.png

Opublikowano

Kiedy ku****** łaskawie naprawicie kickanie? cholery idzie dostać idziesz dunga bijesz bossa i kick, jakoś sie wam nie spieszy, po drugie kiedy bedzie wyszukiwarka itemów?

NIE POLECAM NOWEJ JAKOŚCI ,SAME BUGI, STRATA  CZASU

Opublikowano

Brak możliwości handlu psc jest dla mnie zrozumiały ale handel przez allegro za konta powinien być na legalu tam przynajmniej nie mają jak oszukac

@Kuboxowy mnie nie kicka z żadnego dungeon oprócz WO ( raz na 5 kicka ) i ogarnij słownictwo, było powiedziane ze w tym tyg będzie prywatne dt i wyszukiwarka :v

graphic.png

Opublikowano

Kiedy ku****** łaskawie naprawicie kickanie? cholery idzie dostać idziesz dunga bijesz bossa i kick, jakoś sie wam nie spieszy, po drugie kiedy bedzie wyszukiwarka itemów?

Chyba tylko Ty masz ten problem, wyszukiwarka itemów będzie po dodaniu nowych sklepów offline.

Opublikowano

Brak możliwości handlu psc jest dla mnie zrozumiały ale handel przez allegro za konta powinien być na legalu tam przynajmniej nie mają jak oszukac

@Kuboxowy mnie nie kicka z żadnego dungeon oprócz WO ( raz na 5 kicka ) i ogarnij słownictwo, było powiedziane ze w tym tyg będzie prywatne dt i wyszukiwarka :v

Nie mów mi co mam robić bo nie jestem twoim kolegą

NIE POLECAM NOWEJ JAKOŚCI ,SAME BUGI, STRATA  CZASU

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...