Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lotharia [Dedyk] [Medium] [Rework]

Sathian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no k**wa za przeproszeniem.

Czy kogoś powaliło z wymogami hasła podczas rejestracji?

Nie dość, że 7 liter to musi być cyfra i znak specjalny.

Gdzie jest wolność? Jeśli się to powinno się też móc mieć hasło 3 literowe a nie jakieś zj**ne znaki specjalne i litery.

masz opcje zapisania hasla. Jest to dobre zabezpieczenie, poniewaz wiekszosc baz danych ze niewypalow nie bedzie dzialac

• Odpowiedzi 420
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no k**wa za przeproszeniem.

Czy kogoś powaliło z wymogami hasła podczas rejestracji?

Nie dość, że 7 liter to musi być cyfra i znak specjalny.

Gdzie jest wolność? Jeśli się to powinno się też móc mieć hasło 3 literowe a nie jakieś zj**ne znaki specjalne i litery.

Jeśli potem bys wysłuchiwal płaczu dzieci, które zostały okradzione przez dawne pasy to też byś tak zrobił
Opublikowano

pograłem 6 godzin, czas na obiektywny raport  od Cassa

Jeśli chodzi o exp,  na początu jest dość ciężko, potem z górki

Definitywnie za mało metinów/bossów jak na tyle graczy ( resp jest identyczny jak na plu)

Do 40lvl miałem może z 3-4 misje, troszke lipnie, że nie ma żadnego questa fabularnego tak jak strony pamiętnika

Średni drop przedmiotów do biologa, ksiąg drugorzednych tj poli itp

Wywalanie... jest to koszmarne. Na 5 wejść na wo ukończyłem jedno bez wyrzucenia mnie ( nie jest to moja wina, w tym samym czasie nie wywaliło mnie na Vesterisie ani razu )

Bardzo dużo botów co dropią zmianki.

Ciężko o jakikolwiek marmur

Is daje zbyt dużego kopa, boje się że w późniejszej fazie gry nie zdołam zrobić żadnego dungeona solo ( nie licząc wo/dt)

Drop przedmiotów do terenów gildyjnych? Leci ich za dużo, a każdy dobrze wie , że nikt owych kowalów nie będzie używał. W ostateczności alchemików

Bardzo ciężko jest zdobyć śmieszną rękawiczkę czy pdka dla ludzi ,którzy zaczynają grę. W isie dostępna :D

Nie podobaja mi się również wpisy pewnego GM'a , gość rzuca gimbusiarskimi tekstami w stylu " sprzedam opla" " loffki" itp. Lekko żenadą podjeżdża , swoje ogłoszenia matrymonialne może zostawić w sferze prywatnej. Nie oszukujmy się ale takie osoby dość często doprowadzają do wysypu eq od administracji :D

Poznałem uwodzicielkę, widzę że dziewczyna się stara rozpatrywała moje zgłoszenia/propozycje miejmy nadzieje, że dalej będzie tak pilnować serwer

System punktów jest definitywnie do zmiany, do 40lvl dostałem jedynie punkty za ubicie wodza orków. Gdzie awanse lvl, biolog,metki,moby,jeździećtwo?

Ogólnie gra się dość przyjemnie, posiedzę jeszcze chwilę o ile nie będzie tak dalej wyrzucać z gry. Jak na te czasy jest to nie do przyjęcia

Opublikowano

Da sie zrobić jakoś wierzchowca tutaj  ? Czy jedna mozliwość to is ? 

IS, ale nie jest drogi.

4x kupon z SM z rybek i masz podstawowego wierzchowca na moby.

czyli działa to na zasadzie, na noc ustawiam 10fishbotow i rano mam full IS?xD

Opublikowano

Da sie zrobić jakoś wierzchowca tutaj  ? Czy jedna mozliwość to is ? 

IS, ale nie jest drogi.

4x kupon z SM z rybek i masz podstawowego wierzchowca na moby.

czyli działa to na zasadzie, na noc ustawiam 10fishbotow i rano mam full IS? xD

Jak zrobisz fishbota na ten serwer to Ci dam 10 zł xD

Opublikowano

Czy tylko ja mam ten problem? W wow'a gram na laptopie bez zadnych problemow a na lotharie nie moge sie nawet zalogowac?

Opublikowano

Na serwerze odbywa sie event szkaty blaskow. Mozna sie na poczatku niezle dorobic :D. Podobno dropi pet :). Zapraszam gra sie fajnie, administracja sie stara., ciagle jest w grze :) !

Opublikowano

Za dużo rosek dropi, mogłby by jakieś karasie dropić czy coś ale lecą dopalacze dłonie oraz obrony itd i to jest git.

Opublikowano

Czy tylko ja mam ten problem? W wow'a gram na laptopie bez zadnych problemow a na lotharie nie moge sie nawet zalogowac?

A co ci się wyświetla? Błąd połączenia?

Jeśli tak sprawdź firewall lub antywirusa. Lubią sobie zablokować czasem połączenie z serwerami.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Pobieram klienta i zobaczymy jak to się prezentuje. :)

@Edit

serwerek wyglada fajnie. typowy medium. jesli ktos chetny na wspolna gre to zapraszam do niebieskich nick Vito.

egq3SFm.png

Opublikowano

syf w tych blaskach 

Roski wypadaja, wczesniej jedyny sposob to kupowanie za PO, do tego wypadają przepustki, która są mega potrzebne na high lvl. Wiec wcale nei syf

Opublikowano

Nie polecam serwera 3/4 serwera leci na dmg , wh  itp a administracji nie ma dostępnej.

Ja jeszcze ani jednej osoby nie spotkałem na odpale.

To jesteś ślepy lub Niewidomy lub nie wiesz co to jest.

Serwer totalne dno.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...